Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post

bir sürü yazıyı alıntı yapıp cevap vermeye çalışmak yersiz olur olayın özü burda gizli... Fenerbahçeli teknik adamlar ve oyuncular Galatasaray'lı oyuncuların Kadıköy'deki maçlarda son derece gergin çıktıgını ve sinirlenmeye çok müsait oluyor... Ben eminimki taktik odasında ilk konuşulan şey " Çocuklar sert girip rakibi sinirlendirin, zaten gerisi gelecektir" ifadesi oluyordur Üzülerek söylüyorum ki görevdeyken FB-GS maçına kadar en beğendiğim hakemlerden olan Ali Aydın ve diğer tüm başarılı hakemlerimiz de kadıköy'deki maçlarsa sertliğe prim tanıyarak Galatasaray'lı oyuncuların sinir sınırlarını test ediyor ve bizim oyuncular da her zaman sınıfta kalıyor Her maçtan sonra da aynı ifadelerle biz evimize dönüyoruz... Mesele Fenerbahçeli oyuncular değil..Onlar olması gerektiği gibi rakibin sinirlerini bozacak türden küçük tekmelerle top kapmaya çalışıyorlar (ki bence bu onların en doğal hakkı) Fenerbahçeliler yanlış anlamasın, bunun adı pres değil...GS uefa kupasını aldıgı sene nizami pres yapıyordu... Onun adı pres Rakip topu aldıgı anda nizami basarsın...Faul yapmadan top kapmaya çalışırsın Ya da faul yaparsan hakem çalar..Avrupada bu böyledir... Bunu biz iyi biliriz... Ama Fernerbahçeli oyuncuların dün yaptıgı topu alamasak da arkadan topuğuna vuralım,kafasını itelim, omzundan kaktıralım ama bir şekilde sinir edelim mantığıydı...Bu onların en doğal hakkıdır dediğim gibi ama bu noktada devreye girmesi gereken şahsiyet maalesef her sene olduğu gibi yine yapmadı İsimler Bünyamin olmuş, Cüneyt olmuş, Ali olmuş ,Veli olmuş fark etmez... Her zaman söylüyorum ve yine söyleyeceğim Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında Galatasaray'la mücadele ederken gördüğü faulleri cesurca çalabilecek yürekli bir hakem gelmediği sürece bu rekor 10 değil 20 değil 120 bile olacaktır ama ben bu mağlubiyetlerin sebebinin bu anlattığım olay olduğunu bildiğim için gerçekten son 2-3 sezondur artık üzülmüyoyorum...Bazı fernerliler "tabi abi ,artık alışmışsınızdır "gibi bir cümleyi akıllarından geçirecektir fakat emin olun tek sebep korkak hakemlerdir... Dün gece Gs iyi oynadı mı? HAYIR!!! Peki sizece GS son 10 yılki maçların kaç tanesinde FB'den kötü oynadı ? Belki 2 belki 3 ... Peki geri kalan 6-7 senede FB nasıl kazandı ? İşte bunu da kendinize sorun Gerçi hoş ben cevabını yazdım ama belki farklı bir cevap bulursunuz kendi pencerenizde... 10 yılda 1 gol ortalamasına karşın, 2 kırmızı kart yeme ortalaması yakalamışsak bu bizim değil türk hakemlerinin ayıbıdır... Galatasaray gibi son 10-15 yıldır milli takımın iskeletini oluşturan , UEFA ve Süper Kupa gibi Türk halkının ancak hayalini kurduğu kupaları ülkeye getiren, Şampiyonlar liginde ilk defa çeyrek finale kadar yükselmek gibi bir başarı gösteren, Avrupa kulüpler şampiyonasında ilk ve tek yarı final oynayan ve hepsinden önemlisi 100 yılı aşkın tarihiyle Türkiyenin BJK,FB ve TS ile beraber en güzide kulüplerinden biri olan takımın oyuncularının her sene Kadıköy'de dayak yemesi önce türk hakemliğinin sonra da türk futbolunun ayıbıdır...

Daha fazla bir şey söylenemez.Harikasın...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan'ın ense sıkısı
    O pozisyona ceza vermek sadece "APTALLIKTIR". Bu oyunu robotlar oynamıyor. Gayri-ihtiyari bir şekilde ikiside birbirini tutuyorlar. Vurma, çekme söz konusu değil. Ne diye ceza verilecek. rakibie elledi diye mi? Bu oyunun adı futbol.
    __________________________________________________ ____________

Ayrıca gören duyanda Galatasaray çok büyük oyun oynadıda Hakem doğradı sanacak. Servet aldı indirdi Lugano yu ona birşey vermedi. Olmayan ofsaytlar verdi. Kazım ve Gökhan ın tertemiz top almasını faul diye kesti. Yani sadece size karşı hatalar olmadı. Burada Fenerbahçe maçta hakemi satın almış gibi yorumlar var bir kulübü bu şekilde zan altına sokamazsınız.

Alex hepimizin yaşı kadar futbol oynamış, ne yapılması gerektiğini iyi bilen gerçek bir oyuncu. O pozisyonda kaleci kayarak eliyle ayağına müdahale yapıyor. Alex zaten geçmiş net birşekilde el ayağa temas etmiş. Düşürmez diyorsunuz o müdahale ama Kazım'ın yaptığınada faul, elleri kolları oynuyor deyip koskoca Servet i düşürtebiliyorsunuz. Penaltı bal gibi penaltıdır. Kırmızı kartta cabasıdır. Kaleci bile bildiği için Kırmızı yiyeceğini sarı çıktı diye hemen geriye çekilmiştir. Ayrıca Gsli oyuncular bile bu kadar pozisyonlardan şikayet etmiş değiller.

Ayrıca Fenerbahçe haketmedi derseniz sonuna kadar karşı çıkarım. Sonunun dahada sonuna kadar hakkında en yükseğine kadar haketti. Haketmeyen Galatasaraydı. Hakemin yaptığı hataların faturası, Fenerbahçe haketmedi şeklinde değerlendirilirse büyük bir futbol cinayeti işlenmiş olur ve hiç objektif olmaz. Yukarıda bize karşı yapılan net hatalar da var. Ayrıca haketmedi denilen takım nizami bir şekilde tarihi farkı kaçırabilecek şekilde pozisyona girmiştir. Haketmeyen takım tutuk tutuk oynar sadece bir kere gelir hakem bir hata yapar o hata ile maçı alırdı.

Kesinlikle birilerini kışkırtmak amaçlı yazmadım. Ben gördüklerimi yazdım. İlk gol bariz ofsayttır. Ama o ofsaytı görmedi diye bir hakemi bitirip o ofsayt ile maçı götürdünüz diye yorum yapmak pek mantıklı değildir. Sonuca etki etti diyebiliriz ama fener haketmedi diyemeyiz. Fenerin suçu ne. Atmasın mı ofsayt ihtimali olabilir diye. Atacak tabiki. Ne hakem hataları oldu. Bizim içeri giren topumuzu 70 milyon gördüde bir hakemler göremedi. 100 yılın hatasıydı.
    Last edited by SAİT71 : 26.Ekim.2010 at 18:23

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bir sürü yazıyı alıntı yapıp cevap vermeye çalışmak yersiz olur olayın özü burda gizli... Fenerbahçeli teknik adamlar ve oyuncular Galatasaray'lı oyuncuların Kadıköy'deki maçlarda son derece gergin çıktıgını ve sinirlenmeye çok müsait oluyor... Ben eminimki taktik odasında ilk konuşulan şey " Çocuklar sert girip rakibi sinirlendirin, zaten gerisi gelecektir" ifadesi oluyordur Üzülerek söylüyorum ki görevdeyken FB-GS maçına kadar en beğendiğim hakemlerden olan Ali Aydın ve diğer tüm başarılı hakemlerimiz de kadıköy'deki maçlarsa sertliğe prim tanıyarak Galatasaray'lı oyuncuların sinir sınırlarını test ediyor ve bizim oyuncular da her zaman sınıfta kalıyor Her maçtan sonra da aynı ifadelerle biz evimize dönüyoruz... Mesele Fenerbahçeli oyuncular değil..Onlar olması gerektiği gibi rakibin sinirlerini bozacak türden küçük tekmelerle top kapmaya çalışıyorlar (ki bence bu onların en doğal hakkı) Fenerbahçeliler yanlış anlamasın, bunun adı pres değil...GS uefa kupasını aldıgı sene nizami pres yapıyordu... Onun adı pres Rakip topu aldıgı anda nizami basarsın...Faul yapmadan top kapmaya çalışırsın Ya da faul yaparsan hakem çalar..Avrupada bu böyledir... Bunu biz iyi biliriz... Ama Fernerbahçeli oyuncuların dün yaptıgı topu alamasak da arkadan topuğuna vuralım,kafasını itelim, omzundan kaktıralım ama bir şekilde sinir edelim mantığıydı...Bu onların en doğal hakkıdır dediğim gibi ama bu noktada devreye girmesi gereken şahsiyet maalesef her sene olduğu gibi yine yapmadı İsimler Bünyamin olmuş, Cüneyt olmuş, Ali olmuş ,Veli olmuş fark etmez... Her zaman söylüyorum ve yine söyleyeceğim Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında Galatasaray'la mücadele ederken gördüğü faulleri cesurca çalabilecek yürekli bir hakem gelmediği sürece bu rekor 10 değil 20 değil 120 bile olacaktır ama ben bu mağlubiyetlerin sebebinin bu anlattığım olay olduğunu bildiğim için gerçekten son 2-3 sezondur artık üzülmüyoyorum...Bazı fernerliler "tabi abi ,artık alışmışsınızdır "gibi bir cümleyi akıllarından geçirecektir fakat emin olun tek sebep korkak hakemlerdir... Dün gece Gs iyi oynadı mı? HAYIR!!! Peki sizece GS son 10 yılki maçların kaç tanesinde FB'den kötü oynadı ? Belki 2 belki 3 ... Peki geri kalan 6-7 senede FB nasıl kazandı ? İşte bunu da kendinize sorun Gerçi hoş ben cevabını yazdım ama belki farklı bir cevap bulursunuz kendi pencerenizde... 10 yılda 1 gol ortalamasına karşın, 2 kırmızı kart yeme ortalaması yakalamışsak bu bizim değil türk hakemlerinin ayıbıdır... Galatasaray gibi son 10-15 yıldır milli takımın iskeletini oluşturan , UEFA ve Süper Kupa gibi Türk halkının ancak hayalini kurduğu kupaları ülkeye getiren, Şampiyonlar liginde ilk defa çeyrek finale kadar yükselmek gibi bir başarı gösteren, Avrupa kulüpler şampiyonasında ilk ve tek yarı final oynayan ve hepsinden önemlisi 100 yılı aşkın tarihiyle Türkiyenin BJK,FB ve TS ile beraber en güzide kulüplerinden biri olan takımın oyuncularının her sene Kadıköy'de dayak yemesi önce türk hakemliğinin sonra da türk futbolunun ayıbıdır...

Bu maça özel 1-2 şey eklemek de istiyorum...Gerçi sadece bu maç değil her kadıköy maçı aynı Hakem sertliğe prim tanıdıktan sonra Fenerbahçe 100 yapıyorsa GS de en az 50-60 yapıyor bunları..Yani maçın tadı tuzu kaçıyor... Biz hemen hemen her maç kırmızı yediğimiz için maçta dengeyi kuramıyoruz 4 kırmızılı maç geldi şimdi aklıma En çok ne isterim biliyormusunuz? Şöyle avrupada gördüğünü çaldıklarıyla ün yapmış bir hakem kadıköy'deki son 10-15 yılda oynanan FB-GS maçlarını izleyip canlı yayında tüm TV kanallarında aynı yayınlanan bir programda şu maçların yönetimini bir yorumlasın Zaten öyle bir olay olursa Türk hakemliğinin kitabı yeniden yazılmaz belki ama ondan sonra oynanacak olan maçlara avruapdan hakem ister herkes
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Zaten bir maçtan sonrada bişeylere bahane bulunmasa şaşarım maç berabere bitseydi bile maçtan sonra ne denecekti .Fener her şekilde haketti şu bu diyerek dahada büyütmeyin olayı bence maçta hakem hatası varsada her iki taraf için var.Şans ,hata hakedenin yanında olur demekki orada hataya zorlayan bişeyler var sizde zorlasaydınız hatayada sizin aleyhinizede yapsalardı .Maç seyrederken Keita yumruk attı diye bütün Gs seyircisi ayakta alkışladı Keita yı hangi psikolojide maç seyrediyorsunuz bilmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Zaten bir maçtan sonrada bişeylere bahane bulunmasa şaşarım maç berabere bitseydi bile maçtan sonra ne denecekti .Fener her şekilde haketti şu bu diyerek dahada büyütmeyin olayı bence maçta hakem hatası varsada her iki taraf için var.Şans ,hata hakedenin yanında olur demekki orada hataya zorlayan bişeyler var sizde zorlasaydınız hatayada sizin aleyhinizede yapsalardı .Maç seyrederken Keita yumruk attı diye bütün Gs seyircisi ayakta alkışladı Keita yı hangi psikolojide maç seyrediyorsunuz bilmiyorum...
    Keita'nın yaptıklarını da tasvip etmiyorum... Ama FB-GS maçlarında oynayan ya da hak eden kazanmıyor... Tek kelimeyle Türk futbolu kaybediyor....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hakem 1. dakikadan itibaren adam gibi maç yönetse her sene hem Ali Sami Yen de hem de Kadıköy'de çok kaliteli futbol oynanan maçlar izleriz... Bazen FB bazen GS kazanır 2 sahada da... Belki FB deplasmanda bize 5 atar, belki kendi sahasında 15 yıl üst üste kazanma rekoru kıramaz ama en azından zevkli maçlar izleriz... GS-TS ya da BJK-GS maçlarında oldugu gibi... BJK bizi Sami Yen'de hiç yenmiyor mu? yeniyor... biz de onları dışarda yeniyoruz... Trabzon ile maçımızı herkes izledi...Seyir zevki üst düzeyde olan çok güzel bir maç oldu Ben isterdimki FB ile GS ile arasında oynanan maçlarda da seyir zevki olsun... Gerginliğe sebebiyet veren faulleri gördüğü anda çalsın hakemlerimiz Ama yukarda da uzun uzun yazdığım gibi maalesef hakemler bile kadıköy'de saçma sapan kararlar verecek kadar psikolojik baskıya kapılıyorsa GS'li oyuncuların bu baskıyı hele hele de sahada dayak yiyerek hissediyorsa ve kırmızı kartsız maçımız geçmiyorsa bundan sonra aslında kadıköy'de FB-GS maçı oynanmasına gerek yok Direk 3 puanı FB hanesine yazıp bizim de kurayla 1-2 oyuncumuza kırmızı kart cezası yazsın federasyon En azından boşu boşuna bir sürü stadda izleyenler için bilet, TV de izleyenler için lig tv ücreti boşa gitmez boşu boşuna istanbul trafiği sıkışmaz Bence çok makul bir çözüm olur...
    Last edited by nannar : 26.Ekim.2010 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Keita'nın yaptıklarını da tasvip etmiyorum... Ama FB-GS maçlarında oynayan ya da hak eden kazanmıyor... Tek kelimeyle Türk futbolu kaybediyor....

Fener in golüne kadar gayet tempolu mücadeleci bir maç vardı . Ne olduysa golden sonra oldu gereksiz gerilim oldu Türkiye nin en iyi iki takımı maç yapıyor ama futbol harici herşey konuşuluyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benim önerim bu

yukarda da uzun uzun yazdığım gibi maalesef hakemler bile kadıköy'de saçma sapan kararlar verecek kadar psikolojik baskıya kapılıyorsa GS'li oyuncuların bu baskıyı hele hele de sahada dayak yiyerek hissediyorsa ve kırmızı kartsız maçımız geçmiyorsa bundan sonra aslında kadıköy'de FB-GS maçı oynanmasına gerek yok Direk 3 puanı FB hanesine yazıp bizim de kurayla 1-2 oyuncumuza kırmızı kart cezası yazsın federasyon
    Ümit Karan programda açıklamıştı 7-8 yıldır ben Galatasaray ile Kadıköye gittim ne olduğunu çözemedim siz hiç çözemezsiniz diye. Ayrıca Kadıköy e çıkarken Gs li oyuncuların büyük bir baskı altında çıktıklarınıda açıkladı. Kolay birşey de değil. Ne kadar kaliteli takım olursan ol. Sonuçta bu ortamı ilk kez yaşayan oyuncular var. Kaldırabilecek oyuncu vardır/ yoktur tartışılır...Ama ortamın herkese baskı getirdiği kesin olan birşey. Özellikle Galatasaray için her yıl giderek baskı artıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadıköy'de hakem sebebiyle kazanıyor Fenerbahçe diyorsun ama buna asla katılmıyorum. Yılların vermiş olduğu kaybetme duygusuyla böyle düşünmenizi de anlıyorum.

Son yılların en farklı galibiyetlerinden birini aldığımız maçta 10 kişi kalmıştık hatırlatırım. Yine şampiyonluğu son hafta kaybettiğimiz maçta Galatasaray'a top göstermeyip 4-0 kazanmıştık. Gerekirse tek tek maçlara da bakalım, hakemler hata yapmıyor mu? Yapıyor. Ama bahaneyi hakeme yüklemeyin. Her maçta 2 kırmızı ortalaması mı olur yahu, 10 senede 20 kırmızı mı çıkmış?

Anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz, hakem maçı Fenerbahçe'ye vermek istese, tv görüntülerindenkimsenin net karar veremeyeceği pozisyonda golü vermez miydi?

Penaltı olduktan sonra kaleciyi atmaz mıydı?

Diğer pozisyonlara hiç girmiyorum bile, art niyetli bir hakem bu pozisyonlarda ne yapardı? Sadece bunları soruyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

benim önerim bu

yukarda da uzun uzun yazdığım gibi maalesef hakemler bile kadıköy'de saçma sapan kararlar verecek kadar psikolojik baskıya kapılıyorsa GS'li oyuncuların bu baskıyı hele hele de sahada dayak yiyerek hissediyorsa ve kırmızı kartsız maçımız geçmiyorsa bundan sonra aslında kadıköy'de FB-GS maçı oynanmasına gerek yok Direk 3 puanı FB hanesine yazıp bizim de kurayla 1-2 oyuncumuza kırmızı kart cezası yazsın federasyon
    Galatasaray sert oynanamıyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yavaş yavaş olay hakemler avrupadan gelse fbyi saracoglunda yenerize dönüyo hakemler etkileniyomus cünkü sonucta sallaması kolay bak 8 yıl önce biz yine kırmızı görmüşüz bakın 5 yıl önce 2 oyuncumuz atılmıs vb sekillerde o zamanları hiç birimiz cok net hatırlayamayız cünkü.dün ki maça gelince hakem kritik hataların cogunu fenerbahce alehine kullanmasına ragmen bu kadar gsli tarafından eleştiriyosa bi ilginçlik var bu işte.Son olarak diyelim ki hakemler derbilerde ev sahibi lehine etkileniyolar ortamdan o zaman ali sami yende neden biz kazanabiliyoruz 2-3 maçta bi kez falan.yada 10 yıldır saracoglundan sıradan anadolu takımları bile en azından bir kez puan cıkartmışken gs hiç cıkartamamışsa hadi 2si 3ü hakeminde katkısıyla olsunda(bence 4 kırmızı kartlık mac dahil böyle bişey yok) ya gerisi...
    Ayrıca bu sadece 3 puanlık mactır falan diyenleride anlamıyorum derbi farklı heyecandır ligdeki ön önemli maclar derbilerdir sonucunda şampiyon belirlenmesede bu gerçeği değişiremez sürekli yenilenler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kadıköy'de hakem sebebiyle kazanıyor Fenerbahçe diyorsun ama buna asla katılmıyorum. Yılların vermiş olduğu kaybetme duygusuyla böyle düşünmenizi de anlıyorum.

Son yılların en farklı galibiyetlerinden birini aldığımız maçta 10 kişi kalmıştık hatırlatırım. Yine şampiyonluğu son hafta kaybettiğimiz maçta Galatasaray'a top göstermeyip 4-0 kazanmıştık. Gerekirse tek tek maçlara da bakalım, hakemler hata yapmıyor mu? Yapıyor. Ama bahaneyi hakeme yüklemeyin. Her maçta 2 kırmızı ortalaması mı olur yahu, 10 senede 20 kırmızı mı çıkmış?

Anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz, hakem maçı Fenerbahçe'ye vermek istese, tv görüntülerindenkimsenin net karar veremeyeceği pozisyonda golü vermez miydi?

Penaltı olduktan sonra kaleciyi atmaz mıydı?

Diğer pozisyonlara hiç girmiyorum bile, art niyetli bir hakem bu pozisyonlarda ne yapardı? Sadece bunları soruyorum.
    Serkan'cım art niyet var demedim ki Sertliğe prim tanıyarak oyuncuların gerginleşmesine sebep oluyor ve sonra da kartlarını yanlış kullanarak GS'yi eksik bırakıyor... Dünkü maçta gerçekten gördüğünü çalan hakemler olsa iki takımda maçı 7-8 adamla ancak tamamlardı... İlk dakikadan gördüğün anda sarı kartı çakarsan oyuncular korkar ve adam gibi top oynar... Çalmazsan özellikle ev sahibi takım daha da sertleşerek rakibin sinirini bozacak fauller de yapar... Bu faullerin çalınmasının o andan sonra anlamı yoktur... Çünkü fauller amacına ulaşmış ve rakipler sinirlenmiştir.. O andan sonra da zaten dün oldugu gibi kırmızı kartlar gelir rakip oyunculara... Bu resmen Kadıköy'de her sene oynanan Ali Cengiz oyunu ve bu oyunda her sene Hakemler baş rol oynamayı adet edindi Tekrar söylüyorum, kaybeden Gs değil, Türk futboludur... Dün akşam FB nin ya da GS'nin futbol kuralları dahilinde oynadıgını ve hakemlerin de nizami müdahaleler haricindeki sarı ve kırmızı kartları çaldıklarını , sertliğe prim tanımadıklarını iddaa eden var mı aranızda ?

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Galatasaray sert oynanamıyor mu?

Dedimya zaten hakem sertliğe prim tanıyınca iki takımda sert girmeye başlıyor... Örnek: Dün akşam Gökhan Zan arkadaş yatarak kaydı sizin adama, sonuç; hakem sadece faul çaldı Bunun gibi bir sürü örnek de var... Hakem kartlarını az kullanıyor ve kullandıklarını da genelde GS nin aleyhine kullanarak bizi eksik bırakıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Örnek: Dün akşam Gökhan Zan arkadaş yatarak kaydı sizin adama, sonuç; hakem sadece faul çaldı Bunun gibi bir sürü örnek de var...
    Abi öyle diyorsun ama Kazım'ın 2-3 pozisyonu var ki Servet ile bence hiçbiri faul değildi ve hepsinde de KAzım kaleciyle karşı karşıya kalacak durumdaydı neredeyse.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yavaş yavaş olay hakemler avrupadan gelse fbyi saracoglunda yenerize dönüyo hakemler etkileniyomus cünkü sonucta sallaması kolay bak 8 yıl önce biz yine kırmızı görmüşüz bakın 5 yıl önce 2 oyuncumuz atılmıs vb sekillerde o zamanları hiç birimiz cok net hatırlayamayız cünkü.dün ki maça gelince hakem kritik hataların cogunu fenerbahce alehine kullanmasına ragmen bu kadar gsli tarafından eleştiriyosa bi ilginçlik var bu işte.Son olarak diyelim ki hakemler derbilerde ev sahibi lehine etkileniyolar ortamdan o zaman ali sami yende neden biz kazanabiliyoruz 2-3 maçta bi kez falan.yada 10 yıldır saracoglundan sıradan anadolu takımları bile en azından bir kez puan cıkartmışken gs hiç cıkartamamışsa hadi 2si 3ü hakeminde katkısıyla olsunda(bence 4 kırmızı kartlık mac dahil böyle bişey yok) ya gerisi...
    Ayrıca bu sadece 3 puanlık mactır falan diyenleride anlamıyorum derbi farklı heyecandır ligdeki ön önemli maclar derbilerdir sonucunda şampiyon belirlenmesede bu gerçeği değişiremez sürekli yenilenler
    Sen daum zihniyetinde olup sadece 3 puana sevinenlerdensin anlaşıldı Ben futbol izlemek istiyorum... kazanamasak da futbol izlemek istiyorum... Oyuncularımızın dayak yiyerek gerginleşip hiçbir maçta yapmadıkları hata yapmalarını ya da oyundan atılmalarını izlemeyi değil, iki takımında yeteneklerini sergiledikleri maçlar izlemek istiyorum... İsterse FB kadıköy'de 150 kere üst üste kazansın... Buna üzülürüz ama daha çok üzüldüğüm nokta her yıl git gide FB-GS maçlarının futbol açısından daha da zevksiz hale gelmesidir... Maçtan 1 saat önce oyuncular ısınırken bile kavga etmeyi başarabiliyorlarsa o maçtan ne beklentiniz var ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bak orasına katılırım. Dün teknik adına hiçbirşey yoktu sahada. Berbat bir GS buna karşılık iyi gözüken bir FB. 2 pas yapan yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Abi öyle diyorsun ama Kazım'ın 2-3 pozisyonu var ki Servet ile bence hiçbiri faul değildi ve hepsinde de KAzım kaleciyle karşı karşıya kalacak durumdaydı neredeyse.

yaww diyorumya, hakem kontrolü kaybediyor... saçma sapan hatalar yapıyor... Adam gibi yenilmeyince üzülüyoruz... Adam gibi yönetilen maçta ,keyifle bir 90 dakika ne zaman izledik ? Neden BJK ya da TS yenilgilerinden sonra böyle konuşmuyoruz sizce ? Biz ki İnönü deplasmanında şampiyonluğa direk etki edecek maçı bile kaybettikten sonra böyle şeyler yazmamışken neden acaba bu maçlardan sonra böyle yazıyoruz ? El insaf biraz... Bu maçlardan 3 puan ya da ezeli rakibi yenme haricinde ne zevk alıyorsunuz siz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi yapma ya, dün GS'nin eksik kalması tamamen Keita'nın hatası. Keita istediği oyunu oynayamayınca sinirlendi ve attı yumruğu.

İnan hakem maçın başında kart gösterse ona da tepki gelirdi. Hakem iyi yönetemedi, her pozisyona kart çıkardı, sonra da oyuncuları atmak zorunda kaldı diye. Hakem ne yapsa ona bahane bulunacaktı.

Hala Kadıköy'de sertlik diyerek galibiyeti, geçmiş senelerde Kadıköy'de alınmış galibiyetleri ve bu galibiyeti almış kişilerin emeğini hiçe sayıyorsun bence. Fenerbahçe'nin her galibiyeti oyunla, düzenle, haketmeyerek diyerek kendi kendini kandırıyorsun bence.

Fenerbahçe son 9 sezonda sadece Galatasaray'ı 9 maçta da yenmiş. Hepsinde mi hakemler baskı altındaydı, hepsinde mi hakemler Galatasaray'ı doğradı yapma Allah aşkına.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 senedir aldığımız galibiyetlerin şifresi çözülmüş.Yenenin üzülmesi lazım bir de anladığım bu yazılardan.Keşke maçtan öncede bunlar yazılsa o zaman hepsine eyvallah...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben kendi takımımın oyunundan kısmen memnun kaldım. Bezen pas yapamadık ama rakibe top göstermediler. Bazende top bir oraya bir buraya gitti. Lakin yinede günümüzdeki modern futbol bizim derbimizde yoktu. Daha tempolu, estetik bir futbol beklerdim bende. Ama yinede kısmi olarak takımı beğendim. Özellikle gole kadarki kısım her iki yarı başındada çok baskılı başlamıştık. Türk futbolunda takımlar aynı tempoyu 5-10 dakika gösteremiyor. Parlayan bir alev gibi hemen geri sönüyor o tempo. Umarım tüm takımlar o oyunu oynayabilecek seviyede adamlar alırlar yada Türk futbolu fizikle oynanıyor imajından çıkıp taktikle oynanıyor imajına transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla ben Beşiktaşlı olarak dün Fenerbahçe'nin kazanmasından pek zevk almadım Ama senin bahsettiğin gibi hakemlerin GS aleyhine yanlı bir tutumu sebebiyle de maçı kaynetmedi GS. Maç öncesindeki olay münferittir. Maçı pek etkilediğini de düşünmüyorum o olayın ki o olayın oralara gelmesinin baş sorumlulularından biri de Arda'dır.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:51

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray yenilmedi
    savaştan mağlup çıktı!

Yetti ama… Ayıptır yahu!...
    Koskoca Fenerbahçe’ye, rakibe bu kadar zulüm yakışır mı?
    Her yerde oluyor diyenlere cevabım şudur;
    Kötü misal emsal olmaz. Sen kendine bak! Böylesi hiçbir yerde yok!
    Yapsanıza Twente’ye böyle rezalet!
    Yapamazsınız!
    Sheriff’e yenilen o kıytırık Twente de Saraçoğlu’na gelir Fener’e 2 atar gider!

Osman Tanburacı

Maçın özeti budur.Ne güzelde tercüman olmuş Osman abi hislerime değilmi renkdaşlarım?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Osman Tanburacı gödüğüm en fanatik yazarlardan, aynı Ercan Saatçi, Selçuk Yula gibi. Taraftarın nabzına göre şerbet veriyorlar, takip edilse de çok ciddiye alınmamalılar diye düşünüyorum bu tür yazarların.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sen daum zihniyetinde olup sadece 3 puana sevinenlerdensin anlaşıldı Ben futbol izlemek istiyorum... kazanamasak da futbol izlemek istiyorum... Oyuncularımızın dayak yiyerek gerginleşip hiçbir maçta yapmadıkları hata yapmalarını ya da oyundan atılmalarını izlemeyi değil, iki takımında yeteneklerini sergiledikleri maçlar izlemek istiyorum... İsterse FB kadıköy'de 150 kere üst üste kazansın... Buna üzülürüz ama daha çok üzüldüğüm nokta her yıl git gide FB-GS maçlarının futbol açısından daha da zevksiz hale gelmesidir... Maçtan 1 saat önce oyuncular ısınırken bile kavga etmeyi başarabiliyorlarsa o maçtan ne beklentiniz var ki?
    "eminim fenerbahce de soyunma odasında ilk söylenen sey rakibi sinirlendirin zaten musaitler buna taktgi veriliyordur" tarzı bişey yazmıstın sen yani bunu düşünerek yazan biriyle futbol zihniyetimi tartısmam ben amatör olarak 9 yıldır o soyunma odalarındayım hiç bi hoca böyle taktik vermez sert oynayın ama topa sert derler.Gerginliği biz cıkarıyoruz zaten de mi sahada ne basit savunma biz kırmızı görüyoruz görüyorz ama bir sorun bakalım niye görüyoruz hesabı fenerliler hak ediyo sinirlendiriyolar cünkü.zihniyetini begenmedigin daum bu maçta ezmiştir gs kulübesini taktiksel olarak cok üstündü dün gece daum.Garantici zihniyetini bende begenmiyorum begenmek zorunda da değilim senin benim düşüncelerimle yönetilmiyo kulüpler.ayrıca güzel futbol herkesin hayalidir ama bunun olmamasnın sorumlusu fenerbahce gibi konusmakta ayıptır dün fenerbahcenin oynadıgı kadar gsde oynayabilse emin ol güzel futbol izleyebilirdin
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de zaten GS'yi doğradılar demiyorum ancak sertliğe prim tanındığı sürece Kadıköy'de adam gibi maç izleyemeyiz...Sonuçlar benim için önemli değil...Gün gelir yeneriz de berabere de kalırız..Sonuçta sonsuza kadar gidecek bir olay değil ama geçen her yıl türk futbolu adına kayıp bence Avrupadaki derbi maçlarında da bu tür olaylar oluyor mu diye bir bakmak lazım... Belki bazılarında oluyordur da ancak bu denli futbolu zevksizleştireceğine inanmıyorum ben... Neyse artık bu sene de kadıköy deplasmanı geride kaldı ve biz önümüzdeki maçlara bakacağız... Şampiyonluk esastrı...Gerisi teferruat... Umarım Rijkaard ve talebeleri bu sene bize şampiyonluğu yaşatır Yoksa kadıköy'de kaybetmek şahsi olarak beni diğer takımlara yenilmekten çok daha fazla üzmüyor... Ankaragücü'ne yenildiğimde ne kadar üzülüyorsam FB'ye yenildiğimizde belki biraz daha fazla üzülüyorumdur ancak bu üzüntü aylar sürmüyor Gerçi renkleri de aynıya...Ondandır bizim Ankaragücü mağlubiyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Fenerbahçe'nin TR Kupasını alamaması gibi bizimde aynı o hesap.
    Fenerbahçe'yi tebrik ederim.Maçın özetini dahi izlemedim.Ama maçtan önce Kazım'ın Aydın'a yaptığı hareketten sonra Kazım'a olan bütün sempatimi kaybettim arkasındanda çok kötü ağıza alinmicak laflar ettim günaha soktu beni gene =).
    Maç olmuş kazanan FB olmuş.Bizede tebrik etmek düşer yapacak bişi yok.Uzun uzadıya tartışmayada gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Osman Tanburacı samiyendeki malum maçtan sonra da yazdı mı acaba bunları ? at gözlüklerini çıkarıp bakmak lazım bazen olaylara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada sanki Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmekten başka amacı yok gibi yapmayın.Şampiyonluk sayıları eşit...

Buna kim açıklama getirecek ?

Kaynak: galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post

Onu yapana sormak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben getircem ;

onu yapanı bulup bir daha stada sokmamak kerekiyor maç boyunca küfür ettim onu yapanlara ... onu stada sokulmasına taviz verenlere de yazıklar olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunun yapılmadığı yer yok ki zaten. Burada eleştirilmesi gereken o aleti stada sokturanlardır. Ne yani Franco'nun gzüne lazer tutuldu diye mi GS maçı kaybetti. Bence biraz haklı çıkmak için çabalamaktan vazgeçip biraz gerçekleri görmeye çalışın. Allah aşkına GS dün akşam ne oynadı?

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri