29 Ekim'de bir rövanş yapsak hiç fena olmaz...![]()
Tamam yapalım. Ancak o gün başka yerde olanlar olabilir belki. (İsim vermiyorum ama Serhat böyle dedi.)
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben 29 Ekim'de Samsun'da olacağım.Bensiz buluşun yahu ne olacak![]()
Rövanş istiyoruz, size bi 10 sayı fark yapalım da görün.![]()
Pembe olsun nikimiz hic farketmez =)
Gelecek sefere daha büyük bir ceza düşünelim.Misal Fenerlilerin nickleri sarı kırmızı olsun.İmzalarında en büyük Galatasaray vs. şeyler yazsın.Trabzonsporlulardada en büyük Karadenizspor yazabilir.![]()
Unutmayın benim 1 golüm sizin hanenize yazıldı. Bu küçük ayrıntıları dikkate almamıştım. Daha neler vardır kimbilir, ah bir hakem olsaydı..
Hakemlik ne vardı ki Emrah abi?![]()
So what?
Saike
Rövanş isteyen varsa, Karting'e bekliyorum. Çok iddialıyım. Bugünlerde merak sardım bir kaç gündür üst üste gidiyorum. Bu gün yağmurlu olduğu için gidemedim.![]()
Oğuz kopilotum olursa yaparım ancak..
Rövanş olabilir ama insan gibi bi sahada lütfenmümkünse kenarları ağ olmasın
![]()
Karting'de miniaturk'ün orda arkadaş bana arkadan çarptı ben pit alanında dururken, kask kafamdan uçmuş, dizim önde bir yere çakılıp kanamıştı.. Ah ah kulakları çınlasın.![]()
Abi ben acıbadem'de oturuyorum ve biz de birçok kez gittik koşuyolu'daki karting'e ancak orası çok küçük yahu ve boyutuna göre de hafiften pahalı. Ben Maltepe Sahil'deki karting'i öneririm eğer oraya gitme şansınız varsa ama Koşuyolu'ndaki yarışlar da gayet keyifli olur benden söylemesi![]()
Tuzla'dakini çok methediyorlar.
Tuzla'da ki büyük ve ulaşım olarak uzak.![]()
Koşuyolunda kinde drift imkanın çok fazla.![]()
Emrah abi ben kasksız sürüyorum. Sanırsam arkadaşın iyi bir hızla sana çarpmış.![]()
Zaten aldım ehliyeti de bir de boynuzunu kırdım fazladan.![]()
Her türlü rövanş ister. Hatta bir takım kurup pazarligine katılalım.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Acayip hırs yapmış gördüm sizi.Yaparsak rövanşı kıran kırana bir maç olacak sanırım..
Ayrıca karting olayında işi çarpışan otoya çevirenlere acayip kıl oluyorum.Kuzenlerle gittik bir seferinde.Ben spin attım.Kardeşim geldi lap diye bir koydu.Neye uğradığımı şaşırdım.Benim arabada sorun vardı.Tam gaz alamıyordu ama intikamım acı olmuştu.Diyor ki ben sana bilerek mi vurdum.Frene basmassan bilerek vurmuşsundur dedim bende.Hala laga luga yapıyordu.Birde bana vuran kuzenden alabilseydim intikamı çok güzel olacaktı valla..
![]()
So what?
Saike