Eğer oyun çıktığında Türkçe olmazsa Turksportal Türkçe yamayı ne zaman çıkaracak. Yani bu olaylar olunca(İmza toplama vs.) Türkçe yamaya aramı verildi?
Eğer oyun çıktığında Türkçe olmazsa Turksportal Türkçe yamayı ne zaman çıkaracak. Yani bu olaylar olunca(İmza toplama vs.) Türkçe yamaya aramı verildi?
SI TÜRKÇE FM ÇIKARICAK TÜRKİYE LİGİNİ KOYMUŞLAR DEMOYA BU DA İP UCU İŞTE yöneticiler bişey sölemiyolar türkçe yama olayını kendileride askıya aldıklarına göreOYUN TÜRKÇE ÇIKICAK
![]()
arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bence türkçeyi beklemeyin çıkartmıyacaklar baktılar cm çıkardı rağbet gördü piyasada kendini yükseltmek için aynısını yaptı sevinelim teselli olalım diye demoya super ligi koydu okadar yani.
başarabiliriz arkadaşlar hepimiz bayram paralarımıza hayatımızda 1 kere olsun orjinal bir fm alarak sonunda her kelimesi bile türkçe olan fm keyfini çıkarabiliriz şu an cm 2010 oynuyorum ve fm ye içim gidiyor aynı bu şekilde türkçe olması için....
Ticaret risk almaktır. Eğer FM 2010 Türkçe olarak satışa sunulsaydı, eminim ki 10.000 adetten daha fazla satılırdı. Ben oyun Türkçe olarak çıkmadığı sürece orijinal almam.
Bknz: Crysis, Türkçe çıktı ve orijinal aldım. Satış miktarını bilmiyorum ama ben oyunu alırken kapış kapış satılıyordu.
Demoya koymak ne ki ? Bir kaç eklemeden ibaret zaten bütün ligler ellerinde hazır sadece bazı kalıp eklemeleri yapıp demonun boyutunu arttırıyorlar biraz.
ben oyunu türkçe istiyorum. isterlerse demoyu koymasınlar...
satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
bunları kim takip ediyor nasıl?
Arkadaşlar galiba cevap için oyun çıkışını bekleyeceğiz biraz sabırlı olalım. Oyun çok pratik ve güzel olmuş. 3D fena olmamış elbette çok eksiği var ama.. Türkçe çıkarsa mükemmel olur.
Yetkili arkadaşlar (adminler) hiç size bildirilmedi mi Türkçe çıkacak diye. Hiç bilginiz yok mu?
Demo'yu oynadım güzel gözüküyor orjinal alacagım. İlk başlarda pek hoşuma gitmemişti ama menü'ye falan alışınca hoşuma gitti.
kendinizi kandırmayın arkadaşlar 2011 den önce olacağını sanmıyorum
ardaşlar şu steamden kaç tane aktivasyon verckler ne zamn belli olucak bi söylermsnz ona göre sipraiş vercem 1 tane verme ihtimalleri varmı
param olursa orjinal alıcam olaydan daha yeni haberim oldu![]()
Ya alıcaz da eğer Türkçe çıkmazsa ne olacak? Kimse bunun cevabını tam veremiyor. Gerçi çıkacağına hiç inanmıyorum adamlar süper reklam yaptılar. Umarım kazık yemeyiz![]()
turksportal...
5 key olayı da yalan oldu. söz verenlerin çoğu ona güvenerek verdi sözlerini. bu iş yatar 5000i bulurlarsa yatıp kalıp dua etsinler.
make an offer , confirm offer ... Devam biz yine böyle bu sene .....
yarın itibariyle çıkacak bir oyundan oyunun resmi araştırma sitesinin hala kendi dillerinin olup olmadığından haberinin olmaması nasıl bir şeydir anlamıyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın yönetici arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum böyle bir tartışma platformunu hazırlamalarının bile çok önemli birşey olduğunu biliyorum. Site yöneticilerimizdende kaynaklanmadığına eminim. Ama anlamadığım SI'nin nasıl oluyorda Türk partnerine kendi dillerinin olup olmadığı bilgisini son dakikaya kadar söylememesinede bir anlam veremedim.
Tekrar söyleyeyim sitemim yönetimize değil ama 2 partner arasında son gününe gelmiş birşeyin hala belirsizliği nedendir?
Belirsizlik yok ki? Belirsizliği üyelerin beklentileri çıkartıyor. 10 bin satış olmadan Türkçe olmayacak. Oyun çıktığında Türkçe olmayacaktı zaten, kimse oyun çıktığında Türkçe olma ihtimali var dememiştir yönetimden. Üyelerin acaba olur mu yorumları vardı yoksa oyun çıktığında Türkçe olmayacağı bilinen bir durumdu.
"YÜCE ATATÜRK"