Sayfa 42 / 57 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer oyun çıktığında Türkçe olmazsa Turksportal Türkçe yamayı ne zaman çıkaracak. Yani bu olaylar olunca(İmza toplama vs.) Türkçe yamaya aramı verildi?

Quote Originally Posted by alptegin View Post
    Kabaca bir hesapla 10,000 imzadan çok daha fazlasını vâddettiğimiz de bir gerçek. SI games 10,000 imza (satın alma sözü) istedi. 1 orjinal ürün ortalama 60 TL. 60 x 10000 = 600 000 TL yapıyor. Eski parayla 600 milyar.

Bedava reklam yapıyorlar diyenlere katılmıyorum çünkü reklamdan çok daha fazlası var burada. Her reklamın satışa dönüşeceğini kimse garanti edemez. Ama biz garanti ediyoruz.

Kampanya sürecinde yazmak istemedim. SI games taşın altına elini biraz daha koymalı, en azından Turksportal ve kampanyaya destek verenler kadar. Bunun başlangıcını da quick start'a ekleyerek gösterdi. Aralık ayına kadar Türkçe'yi eklemeleri lazım yoksa kendi adıma bir daha FM oynamayacağım.

Neyse Türkçe olmasını çok istiyorum ama imzalayanların sözünde durmasını Türkçe olmasından çok daha fazla istiyorum. Ülke itibarı söz konusu oldu artık.
    10 bin oyun bedavadan 600 bin lira eder diyorsunuz. Peki bu 10 binin ne kadarı imza kampanyası olsun olmasın oyunu orjinal alan kişiler? Sanırım bu noktayı atlamışsınız

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Eğer oyun çıktığında Türkçe olmazsa Turksportal Türkçe yamayı ne zaman çıkaracak. Yani bu olaylar olunca(İmza toplama vs.) Türkçe yamaya aramı verildi?
    şu aşamadan sonra Türkçe Yama çıkartma planlarımızı askıya almış durumdayız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

SI TÜRKÇE FM ÇIKARICAK TÜRKİYE LİGİNİ KOYMUŞLAR DEMOYA BU DA İP UCU İŞTE yöneticiler bişey sölemiyolar türkçe yama olayını kendileride askıya aldıklarına göre OYUN TÜRKÇE ÇIKICAK

5. Default

arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bence türkçeyi beklemeyin çıkartmıyacaklar baktılar cm çıkardı rağbet gördü piyasada kendini yükseltmek için aynısını yaptı sevinelim teselli olalım diye demoya super ligi koydu okadar yani.

başarabiliriz arkadaşlar hepimiz bayram paralarımıza hayatımızda 1 kere olsun orjinal bir fm alarak sonunda her kelimesi bile türkçe olan fm keyfini çıkarabiliriz şu an cm 2010 oynuyorum ve fm ye içim gidiyor aynı bu şekilde türkçe olması için....

Ticaret risk almaktır. Eğer FM 2010 Türkçe olarak satışa sunulsaydı, eminim ki 10.000 adetten daha fazla satılırdı. Ben oyun Türkçe olarak çıkmadığı sürece orijinal almam.
    Bknz: Crysis, Türkçe çıktı ve orijinal aldım. Satış miktarını bilmiyorum ama ben oyunu alırken kapış kapış satılıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    SI TÜRKÇE FM ÇIKARICAK TÜRKİYE LİGİNİ KOYMUŞLAR DEMOYA BU DA İP UCU İŞTE yöneticiler bişey sölemiyolar türkçe yama olayını kendileride askıya aldıklarına göre OYUN TÜRKÇE ÇIKICAK
    Kendini bu kadar kaptırmamanı tavsiye ediyorum arkadaşım sonra büyük hayal kırıklıkları yaşamaman adına. Ortada net bir şey yok bilinen her şeyi sizde biliyorsunuz fazlası bilinip sizinle paylaşılmıyor değildir yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by snaru View Post
    arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bence türkçeyi beklemeyin çıkartmıyacaklar baktılar cm çıkardı rağbet gördü piyasada kendini yükseltmek için aynısını yaptı sevinelim teselli olalım diye demoya super ligi koydu okadar yani.
    İkisi aynı şey mi ki?

Demoya koymak ne ki ? Bir kaç eklemeden ibaret zaten bütün ligler ellerinde hazır sadece bazı kalıp eklemeleri yapıp demonun boyutunu arttırıyorlar biraz.
    ben oyunu türkçe istiyorum. isterlerse demoyu koymasınlar...

Quote Originally Posted by Seocu View Post
    Ticaret risk almaktır. Eğer FM 2010 Türkçe olarak satışa sunulsaydı, eminim ki 10.000 adetten daha fazla satılırdı. Ben oyun Türkçe olarak çıkmadığı sürece orijinal almam.
    Bknz: Crysis, Türkçe çıktı ve orijinal aldım. Satış miktarını bilmiyorum ama ben oyunu alırken kapış kapış satılıyordu.

1. Oyun daha çıkmadı.

2. Crysis'in Türkçe çıktı çünkü oyunu Türkler yaptı ve oyunun satılmasında(Türkiye'de) Türklerin yapması büyük rol oynadı.

3. Kesinlikle katılıyorum.

Quote Originally Posted by CescFabregas10 View Post
    10 bin oyun bedavadan 600 bin lira eder diyorsunuz. Peki bu 10 binin ne kadarı imza kampanyası olsun olmasın oyunu orjinal alan kişiler? Sanırım bu noktayı atlamışsınız
    Haklısınız. Ben de "kabaca" diye cümleye başlamışım. Kampanya ile orjinal alacak olanlar 5,000 veya 6,000 kişi de olsa anlatmak istediklerimi değiştirmiyor

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
    bunları kim takip ediyor nasıl?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
    bunları kim takip ediyor nasıl?
    Bu konuda SI'dan cevap bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşlar galiba cevap için oyun çıkışını bekleyeceğiz biraz sabırlı olalım. Oyun çok pratik ve güzel olmuş. 3D fena olmamış elbette çok eksiği var ama.. Türkçe çıkarsa mükemmel olur.

Quote Originally Posted by alptegin View Post
    Haklısınız. Ben de "kabaca" diye cümleye başlamışım. Kampanya ile orjinal alacak olanlar 5,000 veya 6,000 kişi de olsa anlatmak istediklerimi değiştirmiyor
    O da doğru tabi Ayrıca yazınızı bir daha okudum da sadece baştaki bir cümleye takıldığımı gördüm. Anlatmak istedikleriniz konusunda haklısınız size katılıyorum.

Yetkili arkadaşlar (adminler) hiç size bildirilmedi mi Türkçe çıkacak diye. Hiç bilginiz yok mu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kampanya, sizin de fark ettiğiniz gibi sona erdi. Bu konu altında ortaya atılan düşünceleri, farklı görüşleri (fiyat ile ilgili sorunlar, Türkçe'nin çıkış tarihi ile ilgili sorular, CM/Crysis örnekleri ve diğer bir çok konu) özetleyen bir e-posta derledim ve Miles'a ilettim.

Bundan sonra top onların sahasında ve ne yapacakları onlara kalmış.

En kötü ihtimalle umutlar bir başka bahara kalacaktır. Türkçe ekleme konusunda şimdiye kadar yapılmış en somut çaba için destek veren veya destek vermeyip rahatsızlıklarını dile getiren herkeze, bu kampanya hakkında sitelerinde, bloglarında reklam yapan, arkadaşlarına/akrabalarına kampanyayı anlatıp imzalamalarını veya tedirginliklerini belirtmelerini sağlayanlara teşekkür ederiz.

Konunun takibi bitmemiştir ve bu nedenle kilitlenmemesini rica ediyorum. Ancak "ne oldu", "son gelişme nedir" şeklinde sorularınızı kendinize saklamanızı rica ediyor ve herhangi bir gelişme olduğu takdirde sizleri bilgilendireceğimizi belirtmek istiyorum.

Sevgiler. Saygılar.
    Hatırlatma. Herhangi bir gelişme olursa hem sitenin ilk sayfasından, hem de yeni bir konu açarak bilgilendireceğimize emin olun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demo'yu oynadım güzel gözüküyor orjinal alacagım. İlk başlarda pek hoşuma gitmemişti ama menü'ye falan alışınca hoşuma gitti.

kendinizi kandırmayın arkadaşlar 2011 den önce olacağını sanmıyorum

ardaşlar şu steamden kaç tane aktivasyon verckler ne zamn belli olucak bi söylermsnz ona göre sipraiş vercem 1 tane verme ihtimalleri varmı

param olursa orjinal alıcam olaydan daha yeni haberim oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ya alıcaz da eğer Türkçe çıkmazsa ne olacak? Kimse bunun cevabını tam veremiyor. Gerçi çıkacağına hiç inanmıyorum adamlar süper reklam yaptılar. Umarım kazık yemeyiz
    turksportal...

5 key olayı da yalan oldu. söz verenlerin çoğu ona güvenerek verdi sözlerini. bu iş yatar 5000i bulurlarsa yatıp kalıp dua etsinler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

make an offer , confirm offer ... Devam biz yine böyle bu sene .....

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    make an offer , confirm offer ... Devam biz yine böyle bu sene .....
    Sonuna kadar katılıyorum
    turksportal...

yarın itibariyle çıkacak bir oyundan oyunun resmi araştırma sitesinin hala kendi dillerinin olup olmadığından haberinin olmaması nasıl bir şeydir anlamıyorum.

Sakın yanlış anlaşılmasın yönetici arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum böyle bir tartışma platformunu hazırlamalarının bile çok önemli birşey olduğunu biliyorum. Site yöneticilerimizdende kaynaklanmadığına eminim. Ama anlamadığım SI'nin nasıl oluyorda Türk partnerine kendi dillerinin olup olmadığı bilgisini son dakikaya kadar söylememesinede bir anlam veremedim.

Tekrar söyleyeyim sitemim yönetimize değil ama 2 partner arasında son gününe gelmiş birşeyin hala belirsizliği nedendir?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by iesquire View Post
    yarın itibariyle çıkacak bir oyundan oyunun resmi araştırma sitesinin hala kendi dillerinin olup olmadığından haberinin olmaması nasıl bir şeydir anlamıyorum.

Sakın yanlış anlaşılmasın yönetici arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum böyle bir tartışma platformunu hazırlamalarının bile çok önemli birşey olduğunu biliyorum. Site yöneticilerimizdende kaynaklanmadığına eminim. Ama anlamadığım SI'nin nasıl oluyorda Türk partnerine kendi dillerinin olup olmadığı bilgisini son dakikaya kadar söylememesinede bir anlam veremedim.

Tekrar söyleyeyim sitemim yönetimize değil ama 2 partner arasında son gününe gelmiş birşeyin hala belirsizliği nedendir?
    Belirsizlik yok ki? Belirsizliği üyelerin beklentileri çıkartıyor. 10 bin satış olmadan Türkçe olmayacak. Oyun çıktığında Türkçe olmayacaktı zaten, kimse oyun çıktığında Türkçe olma ihtimali var dememiştir yönetimden. Üyelerin acaba olur mu yorumları vardı yoksa oyun çıktığında Türkçe olmayacağı bilinen bir durumdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Belirsizlik yok ki? Belirsizliği üyelerin beklentileri çıkartıyor. 10 bin satış olmadan Türkçe olmayacak. Oyun çıktığında Türkçe olmayacaktı zaten, kimse oyun çıktığında Türkçe olma ihtimali var dememiştir yönetimden. Üyelerin acaba olur mu yorumları vardı yoksa oyun çıktığında Türkçe olmayacağı bilinen bir durumdu.
    Aktivasyon konusunda bir gelişme var mı?

Oyunu ortak alabilir miyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Aktivasyon konusunda bir gelişme var mı?

Oyunu ortak alabilir miyiz?
    Benim bildiğim bu sene key olayı yok, DVD takılı oynuyorsun ya da Steam programını açıp oynuyorsun. Bu nedenle aynı oyunu 2 kişi aynı anda oynayamıyor. Aynı anda 2 kişi oynayamadığı için de 5 farklı bilgisayarda oynanması söz konusu olamaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 42 / 57 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Mesaj Yetkileri