Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
Alex de alex... Neymiş bu adam ya tanımayan Lampard sanar. Adamın değerinden fazla olan özelliklerine değil de bi kaç size göre az olan özelliklerine değiniyosunuz. Size göre derbiler önemli maç tamam öyle ama avrupada bazı maçlarda kendisini gördük süper oynadı ya hani (!).
Alex kim biliyormusun? Yıllardır Fenerbahçe'ye hizmet veren, Türk futboluna çok şey katmış, sayısız gol ve asist yapmış, derbilerde SİZE boş geçmeyen, mükemmel bir tekniği olan ve Türkiye'de ender görülen bir adam. -ki bana göre Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusudur.

Alex'in kim olduğunu hala anlamadıysan videolarlada anlatmaktan büyük memnuniyet duyarım.

Gelelim oyundaki Alex'e. Oyun kurucu görevi verdiğimde takım nedense gol atamıyor. Bunuda hala anlamış değilim.

Ayrıca rakip Alex'e ÖZEL ÖNLEM alınca Alex kayboluyor. Bütün maç tek bir defa top ayağına değmiyor neredeyse.

Şunuda eklemeden edemeyeceğim.

Oyunda birçok şey yapmama rağmen Galatasaray'ı yenemiyorum. Her türlü taktiği yapıyorum. Hatta bende sorun vardır diye hazır taktik bile kullandım fakat Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yenemedim. Varsa bir yolu siz söyleyin? Yada yenebilen varsa buraya ss koyabilir.