Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Maç Spikeri (%100 Türkçe)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Lightbulb FM 2010 Türkçe Maç Spikeri (%100 Türkçe)

Yılların verdiği Türkçeleştirme deneyimi ile Türkçe çalışmalarının bir numaralı ismi ve Türkiye'nin en köklü menajerlik sitelerinden Turksportal kalitesiyle, Football Manager 2010'in maç spikerini ve maç raporunu %100 Türkçeleştiren yamadır

Kurulum: Bilgisayara indirmiş olduğunuz rar dosyalarını;

Winrar programı ile açınız. (Winrar programınız yoksa buradan indirebilirsiniz)

Oyunu kurduğunuz yere, varsayılan yer olarak \Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\events\ klasöründe yer alan events.cfg dosyasının adını eski_events.cfg olarak değiştiriniz. Winrar ile açtığınız events.cfg dosyasını bu alana kopyalayınız

Artık yeni oyun açtığınızda maç spikeri ve maç yorumları Türkçe olacaktır

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi, ellerinize sağlık. Çok teşekkürler.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Saol Abi Cok Guzel Bır Paylasım

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Elinize sağlık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayırlı olsun,teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkürler

Artık yeni oyun açtığınızda derken kayıtlı oyunlarda geçerli değildir mi demek istediniz...

8. Default

Arkadaslar oyunu steam den satın aldım Türkçe Mac spikeri ve Mac Raporu yamasını indirdim ben oyunu steam den satın aldım. Steam de benim bilgisayarda D de yüklü.... Dnin içinde steam/steamapps/common/football manager 2010/data/events/ içine attım eskisinin basına eski kelimesini ekledim cache klasörünü de sildimm

Yeni oyun başlattım ama yine de türkçe değil spiker ve mac yorumları neden olabilir bu?? şimdiden tesekkürler...

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

rapid'den dosya indiremiyorum, neden alternatif link yok ?

Düzeldi Edit.
    Last edited by hexagoncw : 01.Kasım.2009 at 15:36

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Çok teşekkürler FORZO TURKSPORTAL
    turksportal...

Teşekkürler.Ellerinize sağlık.

Abi benim ufak bir sorum olacak, okudugumu pek iyi anlamadan dosyalari degistirdim. Yani "eski" koymadim dosyanin basina, direk degistirdim ??

Ne yapmam lazim, yardimci olur musunuz ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Abi benim ufak bir sorum olacak, okudugumu pek iyi anlamadan dosyalari degistirdim. Yani "eski" koymadim dosyanin basina, direk degistirdim ??

Ne yapmam lazim, yardimci olur musunuz ?
    Problem değil, Mustafa yedek de alınsın diye söylemek istemiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

14. Default

Arkadaslar steam den alanlar da oluyor mu bu yaa??

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ellerinize saglik.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

link kırık sanırım düzeltebilirmisiniz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Harika. Bomba patLamasında bombaLara yetişemez oLduk vaLLahi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Tebrikler. Ellerinize sağlık. TSI' ya da bu yakışır...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

eline sağlık paylaşımın için sağol ama bu Array Access Out Off Bounds hatasını nasıl duzeltıcez ?

Bende de spiker Türkçe olmadı sorun nedir acaba ?

arkadaşlar bir eleştiri olarak kabul etmeyin ama bir yönetici açıklarsa sevinirim.oyun çıkalı 1 ay olmadan bir sitede %85 oranında türkçe çıkarmışlar.yani biz de 85 olmasında 25-30 olsun.yada neden böyle geriden geldiğimizi biri açıklarsa sevinirim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by UniqueTeaR View Post
    Bende de spiker Türkçe olmadı sorun nedir acaba ?
    cache dosyasını silmeyi deneyiniz.

Quote Originally Posted by hopeful7 View Post
    arkadaşlar bir eleştiri olarak kabul etmeyin ama bir yönetici açıklarsa sevinirim.oyun çıkalı 1 ay olmadan bir sitede %85 oranında türkçe çıkarmışlar.yani biz de 85 olmasında 25-30 olsun.yada neden böyle geriden geldiğimizi biri açıklarsa sevinirim
    Eleştiri olarakta yapabilirsiniz sorun değil bu tip eleştiriler iyi oluyor. Geriden gelmiyor, biz bu sene firma resmi olarak oyuna eklemiyorum açıklaması yapana kadar Türkçe Yama çıkartmayacağız. Bizim tüm hazırlıklarımız 1 Kasım tarihine kadar hazırdı ve gerçekçi oranlarda tespit edilmiş %60 oran (Yeni eklenen cümle kalıpları nedeniyle oran her sene düşüş gösteriyor) ile yamayı yayınlayacaktık. SI'ın girişimleri sonrası artık bu işin resmi olarak yürümesinin taraftarı olduğumuz için, çalışmamızı Sports Interactive'e ilettik. Bundan sonra kararı onlar verecekler. Eğer resmi olarak SI, biz bu oyuna Türkçe dilini eklemiyoruz derlerse, o zaman iş başa düşecek ve tekrar çevirilere kaliteli çevirmen kadromuz ile yavaşta olsa devam edeceğiz. Ama umuyoruz ki resmi olarak eklenir ve sizlerde hatalar dolu google translate üzerinden yapılmış ve gerçekçi oranlara sahip olmayan çevirilere kalmayacaksınız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    cache dosyasını silmeyi deneyiniz.

Eleştiri olarakta yapabilirsiniz sorun değil bu tip eleştiriler iyi oluyor. Geriden gelmiyor, biz bu sene firma resmi olarak oyuna eklemiyorum açıklaması yapana kadar Türkçe Yama çıkartmayacağız. Bizim tüm hazırlıklarımız 1 Kasım tarihine kadar hazırdı ve gerçekçi oranlarda tespit edilmiş %60 oran (Yeni eklenen cümle kalıpları nedeniyle oran her sene düşüş gösteriyor) ile yamayı yayınlayacaktık. SI'ın girişimleri sonrası artık bu işin resmi olarak yürümesinin taraftarı olduğumuz için, çalışmamızı Sports Interactive'e ilettik. Bundan sonra kararı onlar verecekler. Eğer resmi olarak SI, biz bu oyuna Türkçe dilini eklemiyoruz derlerse, o zaman iş başa düşecek ve tekrar çevirilere kaliteli çevirmen kadromuz ile yavaşta olsa devam edeceğiz. Ama umuyoruz ki resmi olarak eklenir ve sizlerde hatalar dolu google translate üzerinden yapılmış ve gerçekçi oranlara sahip olmayan çevirilere kalmayacaksınız.
    açıklaman için teşekkür ederim.

ben rar dan cıkardım ve soylenılen yere kopyaladm ama olmadı yardımcı olur musun cache silin demişsiniz cache nerde acaba ben bulamadm?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Öncelikle Bilgisayarıma girip, üst menüden araçlar ve klasör seçeneklerine gelin. Aşağıdaki görseldeki gibi bir ekran ile karşılacaksın. Buradan görünüm sekmesine gelip kırmızı ile işaretlenmiş seçeneği aktif duruma getirip tamam diyerek bu ekranı kapatın.

C sürücüsüne gelip, Documents And Settings / Kullanıcı adınız / Application Data / Sports Interactive / Football Manager / cache

* Kullanıcı adınız oturum açtığınız hesaptır.

klasörünü silin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

kullandığımız ses paketleri var onlarla uyumlu çalışması için ne yapmalıyız...

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

kirik link :S

Sheriff Misafir

Link çalışıyor arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

10.2.0 da calismiyor mu acaba?

arkadaşlar bu sene türkçe çıkmayacak galiba.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri