1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Berkin Kamil Aslan

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeşim anlamıyorum yazdıklarımda ne var? Ayrıca yaş yaş yaş yaş yaş yaş banane yaşımdan sanki benim elimdeydi önemli olan yaş değil tecrübe ve özelliklede burda FM ve futbol bilgisi ki kendimi sizin gibi bir fanatikle futbol anlamında kıyaslamam ve yazdıklarımı bir kez daha okuyun
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Kardeşim anlamıyorum yazdıklarımda ne var? Ayrıca yaş yaş yaş yaş yaş yaş banane yaşımdan sanki benim elimdeydi önemli olan yaş değil tecrübe ve özelliklede burda FM ve futbol bilgisi ki kendimi sizin gibi bir fanatikle futbol anlamında kıyaslamam ve yazdıklarımı bir kez daha okuyun
    konuyla ilgisi yok ama konuyu dagitmadan sana bir tavsiye veriyim. Bu foruma yaziyorsan biraz saygili ol,son gunlerde dikkatimi cekmisti yazilarin ve burdakini de okuyunca cevap vermeye karar verdim. kimse sana yasin 14 diye bizden daha az futbol biliyorsun demiyor, yasin 14 oldugu icin karsindakine saygili ol diyorum. Ukala tavirlarin birak buyuklerini kendi yasitindakilere bile yapilmayacak duzeyde. Bence sen biraz kendine ceki duzen ver.

Ayrica konuyu ve tartismayi bastan asagi okudum,ben arastirmacilarin genelinin tarafsiz olduguna inaniyorum.zaten aslinda bir tek burak abi ve omer abinin goruslerini cok dinleme firsatim oldu ve tartistigimiz konularda bile verilen cevaplar ve konusma tarzi benim cok hosuma gitti. Ayrica bir cok konuda aksini dusunmeme ragmen ikna ettiler beni.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    "Abdulkadir fizik olarak kendini geliştirirken geçen sene sakatlandı hatırlarsanız. Kendisi çok ağır antrenmanlar yapıyor 1 yıldır. Bacak kaslarına dikkatlice bakarsanız ne kadar geliştiğini görürsünüz. 18 yaşındaki çocuğun uzun bir sakatlıktan çıkmış olmasından sonra form tutamaması, sizi önceye göre daha umutsuz olmaya ittiyse birşey diyemeyeceğim.."

Abdulkadir istediği kadar ağır idman yapsın. Aynı idmanları Necip de yapıyor ve en son oynanan Estonya u21 maçında da ilk 11 oynadı. Şunu da söyleyeyim yanlış anlaşılma olmasın. A. Kadir' in şu an Necip' ten daha iyi olduğunu düşünsem ve buna rağmen Necip u21' de oynasa, A. Kadir' i savunurum. Ama hem Necip' i iyi biliyorum hem de bu adam u21' de oynuyor. İki taraflı birden beni haklı çıkarıyor. Ne derseniz deyin Necip iki yönlü olarak oynamaya çalışan ve üzerine proje yapılan 1-2 oyuncumuzdan biri.
    bir de abi necibi cok fazla izleyemedim , izledigimde ne iyi oyuncu acaba sadece ben izledigimdemi boyle oynuyor demistim. herkes cok iyi diyordu ama senden dinledikce daha cok heyecanlaniyorum. Batuhandan daha potansiyelli en az Arda gibi yildiz olacak bir oyuncu olacak hissine sahibim
    Last edited by brotha : 20.Kasım.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri