1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: El Kol Hareketi Yapan Bir Bayan...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Öyle başa böyle tarak

Kusura bakma da o hareketleri yapan 2-3 kişiyi bütün bir taraftar grubuna mal etmeye çalışanlar var. Bi tane kendini bilmezin yapttığı hareketi bütün tribün için söylersek o zaman o kadının yaptığı hareket te sizi mi temsil ediyor yani, nedir derdiniz?
    Bizim derdimiz mi nedir?Benim anlamadığım ortada bir şey yokken "nedir derdiniz?" diyince tartışmada haklı mı olunuyor.Ben o kullandığın son cümleyi nerde dedim bir gösterir misin?Senin bir derdin olduğu belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bizim derdimiz mi nedir?Benim anlamadığım ortada bir şey yokken "nedir derdiniz?" diyince tartışmada haklı mı olunuyor.Ben o kullandığın son cümleyi nerde dedim bir gösterir misin?Senin bir derdin olduğu belli.
    Onu genel taraftar tutumu için söyledim, herşeyi üstüne alınmak zorunda değilsin Benim derdim sizin hemen her konuda Galatasaray adına çamur atma çalışmalarınızdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Onu genel taraftar tutumu için söyledim, herşeyi üstüne alınmak zorunda değilsin Benim derdim sizin hemen her konuda Galatasaray adına çamur atma çalışmalarınızdır
    İyi,aynı dertten muzdaripiz demek ki..

Mesaj Yetkileri