1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Emre Belözoğlu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Natural Fitness mı artar, yoksa hangisi artınca oluyor bilmiyorum ama Emre 31 yaşında fiziksel olarak berbat bir hal alıyor. Çoğu futbolcunun özellikleri 30'undan sonra düşmeye başlıyor fakat Emre'ninki daha ilk sezondan itibaren düşüş gösteriyor. Maçlarda 55. dakikada oyundan düşüyor.

Günümüz futbolunda bir futbolcu 34-35 yaşına kadar üst düzey futbol oynayabiliyorsa Emre'de de o potansiyel var. Ben sanmıyorumki Emre 30'unu geçtiğinde 130 CA'lık bir oyuncu olsun.

Buna göre bir kaç düzenleme yapılabilir mi yoksa oyun kodu ile alakalı bir durum mu bunu merak ettim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Natural Fitness mı artar, yoksa hangisi artınca oluyor bilmiyorum ama Emre 31 yaşında fiziksel olarak berbat bir hal alıyor. Çoğu futbolcunun özellikleri 30'undan sonra düşmeye başlıyor fakat Emre'ninki daha ilk sezondan itibaren düşüş gösteriyor. Maçlarda 55. dakikada oyundan düşüyor.

Günümüz futbolunda bir futbolcu 34-35 yaşına kadar üst düzey futbol oynayabiliyorsa Emre'de de o potansiyel var. Ben sanmıyorumki Emre 30'unu geçtiğinde 130 CA'lık bir oyuncu olsun.

Buna göre bir kaç düzenleme yapılabilir mi yoksa oyun kodu ile alakalı bir durum mu bunu merak ettim.
    55. dakikada oyundan düşmesi dayanıklılıkla alakalı..
    eğer emre'nin o dakikalarda oyundan düşmesini istemiyorsanız closing down ayarını en geriye çekmeniz gerekli. ( gerçek hayatta ise tam tersi.. emre en çok rakibin alanını daraltan oyuncu ) zira başka türlü emre'yi 90 dakika oyunda tutmak mümkün değil..

özelliklerinin düşmesinin neyle alakalı olduğunu bilmiyorum. sanırım fiziksel özelliklerinin geneli düşük olduğu için özellikleri o kadar erken düşüş göstermeye başlıyor. araştırmacılar açıklama yaparsa daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Mesaj Yetkileri