1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Emre Belözoğlu

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    ayhan 140 ca.. hani şu bzm beşiktaşlı olarak hala 8 milyon doları nası verdik bu adama dediğimiz ayhan.ın (o deil de biz bu antep.e ne çok para kanazdırmışız yav.. demirörenle ortaya çıkan bişi deil snrm bu.. neyse)

eğer ayhan için 140 ca normalse emre için 145 az.. yok eğer senin dediğin gibi 145 emre için normalse ayhan için 140 fazla?? bu bi paradoks olsa gerek
    Ayhanin 140 ca si fazla bana gore , omer abi demisti ki mesela Servet Toraman Gokhan arasindaki dengeyi tutturmaliyiz diye, o zaman bana gore Emre Ayhan arasinda 10 ca lik bir fark olmali.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Ayhanin 140 ca si fazla bana gore , omer abi demisti ki mesela Servet Toraman Gokhan arasindaki dengeyi tutturmaliyiz diye, o zaman bana gore Emre Ayhan arasinda 10 ca lik bir fark olmali.
    açıkcası önceden pek oyuncu tartışmalarına bakınmazdım; ama bu sene anladım ki o denge meseleleri zor iş hakkaten.. bzm ferrari.nin başlığında da headingini 14.e çekme fikirleri (gökhan zanla aynı değere yani) fln dönüyo.. ben de bunu okuyunca bi beş metre geriden gelen alex.e kafa vurduran gökhan.ı düşünüyorum bi de son fener maçındaki ferrari.yi.. aralarında bi eşitleme yapmaya çalışıyorum gözüm kararıyo, ter basıyo vazgeçiyorum

ps: msj brz konu dışı olduysa kusuruma bakmayın.. rıdvan.dan alıntı yapıp yazdığım önceki msj brz alaycı gibi gözüktü gözüme.. bzm bölümde de yorumlarını zevkle okuyup çoğu zmn da desteklediğim birine samimiyetimi aktarmak istedim sdc..

Mesaj Yetkileri