Milan'dan yillik 10.75m gibi ucuk bir ucret alan Ronaldinho ile ocak ayinda ilgilenmeye basladim kontrati sene sonunda bitiyo diye.. 1.8 milyon euro onerdim kabul etmedi ama etmeme gerekcesi de maasi dusuk bulmasiydi.. "aha!" dedim "demek ki saglam para verebilsem gelicek, ne paragozmus..."
sezon sonu para geldi satilan adamlardan lig siralamasindan falan, derken maksimum otesi maksimumumla Ronaldinho'ya senelik 3.8m onerdim..
kabul etti!
groningen'e gelmesi bi de o paraya gelmesi dumura ugratti beni..![]()
Bonservis yok free transfer.. bu sene oyuna basladigimdan beri kimseyi parayla almadim, hep free aliyorum herkesi, transfer parasinin tumunu maasa ayiriyorum maas ust limiti yukseltebilmek icin.. freeden alip alip satiyorum iyi oluyo
@Airjet;
Daha yeni aldim ve ilerlemedim oyunda, zaten sezon bitti bakicaz bir kac ay sonra
ama 32 yasinda da olsa Ronaldinho Ronaldinhodur iste.. Hizi dusmus ama geri kalan hersey saglam hehe![]()
Bizde MiLyon euroLar saçıp, oyuncu aLıyoruz.
AL beLeşe RonaLdinho yu bak keyfine.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çağrı RonaLdinho nun bu profiL iLe öLüsü biLe Dünya kadar iş yapar.
Maaş bütçesi dediğin arkadaş 3,8 vermiş yıLLık. Benim Beşiktaş kariyerimde Ben Serdar Özkan a 3,9 veriyorum, RonaLdinho ya da veririm ne oLacak
İki yıL gözLerimde ki pası siLse yeter bana![]()
sadece adi var artik be ustad. o kadar cok i$ yapmiyor. biliyorsun. nerde o Barcelona'daki halleri Ronaldinho'nun... aldiktan sonra bi de ligi kaldiramazsa, uyum sorunu ya$arsa, uzun sureli sakatlanirsa at parayi cope...![]()
ya ne bileyim ben her zaman pahali adam alma taraftari bi menejer olmadigim icin oyunda o yuzden boyle dusunuyorum. cok cok ihtiyacim varsa ve onun yerine koyacak adam kalmadiysa Ronaldinho'nun alirim anca ben..![]()
Fm'nin eski oyunlarında olan bir uygulama bu sezon değiştirildi yani artık yaşlıları atmaya gerek yok. Uygulama artık şöyle fiziksel özellikleri oyuncunun ne kadar düşerse bu otomatik olarak mental özelliklere yansıtılıyor. Yani mental özellikler sanki görme engelli birinin işitme duyusunun geliştiği gibi gelişiyor. Hatta bu yüzden küçük ülkelerde oynayanlar yaşlı oyuncuların gençlerden daha iyi oynadığını sölemekteler. Hatta SI bile galiba bunu biraz abartmış olabiliriz dedi ama yine de çok büyük bir düşüş düşünmüyorlar gelecek patchlarde.
Hocam yaşlı falan demeyin iş yapar bence ben burda da paylaştığım kariyerimde Ronaldo'dan gayet memnundum gayet yararlı oldu takıma vallaha
Screw you guys, I'm goin' home
arkadaşlar gariplik şu;
fb ile ilk sezonum ve bildiğiniz üzere bjk ile süper kupa maçı var. maçın normal süresi 2-2 bitti. uzatma devresinde köybaşının golü ile bjk maçı 3-2 kazandı gökhan gönül ise 109.dk da kırmızı kart gördü.buraya kadar normal. maçtan sonra anasayfama döndüğümde maçın normal süresinin 3-3 bittiğini ve penaltılarda bjk'nın kazandığı haberi var.gökhan gönülün kırmızı kart gördüğü dk olan 109. dkda kazım'ın gol attığı gözüküyor.maçın overviewine baktığımda gökhanın kırmızı kartı gözükmüyor.acaba ben mi golü kaçırdım dedim , maçın o dakikasını tekrar izledim gol fln yok..!!!
nasıl bir iş bu![]()
Bu bir oyun hatası. UzatmaLara giden maçLarda ya da penaLtıLara giden maçLarda bazen bu probLemLer iLe karşıLaşanLar oLmuş. Sigames tarafından geLecek patch de düzeLtiLeceği söyLeniyor.
Bende altyapımda çıkan Irak'lı bir kaleciyle sözleşme imzaladım (hani başka takımda ise teklif felan yapamıyoruz, o oyunculardan) haberde adam İrlanda'lı olduTabi görüntüm yok maalesef önceki adam uçtu çünkü.
Bu olay 2009'da benimde başıma geldi.Gerçekten ilginç ve sinir bozucu olay.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=563
bendede costa rica milli takımında gaziantep belediyespor dan bi türk vardı santrafor ilk 11 deydi bi daha rastlarsam foto koyucam.
Düşük bütçeli bir kulüp yönetiyorumç.5 milyon dolara bir oyuncu sattım.O paraya gerçekten çok ihtiyacımız vardı fakat para kulübün transfer kasasına sadece 3 yüz bin dolar olarak yansıdı.Yeni yama çıkana kadar artık Fm2010 oynamıyorum
Last edited by ozzymanborn : 23.Kasım.2009 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)