Annanem ve babannem![]()
Maşşallah benim babannem yerinden kalkmaya eriniyor![]()
Valla nikotin tüketmek için mola vermiştim bir baktım ki birisi oturmuş mauseyle akrobatik hareketler yapıyor , diğerini de çağırdım güzel bir anı oldu![]()
Castlevania, senin için sorun olmayacaksa bunu SI Forumlarında paylaş. Yılın olayı. =)))
Photograph sen paylaşabilirsen daha iyi olur o forum hakkında pek fikrim yok sen paylaşabilirsin sorun olmaz benim için eğer paylaşırsan bana da linkini bir şekilde ulaştırabilirsen çok sevinirim![]()
Futbol sahalarının yeni süper kahramanı daha doğrusu kahraman adayı Biber Adamscouttan oyuncu bakarken tesadüfen gördüğüm bir isim 179PA'sıyla oldukça iyi bir potansiyeli var ama ismi hoşuma gitti Biber Adam
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
http://community.sigames.com/showthr...19#post4345319
Buraya yazdım. Okuyabilirsin.![]()
4-3-2 yeni taktik!!!
![]()
Bende bu yaz dedemi 23 nisanda 1 günlüğüne takımımın başına geçirip makamıma orurtacağım. Foto çekip yollarım![]()
Oyunun bir hatası mı bilmiyorum ama Juve Stabia ile 2.sezonumda İtalya Seri C2'ye yeni çıkan Casertana adlı takıma birkaç oyuncumu kiralık olarak göndermiştim. Neler yapmışlar bu takımda diye bakarken bu takımın genç olarak çıkardığı oyunculara da bakayım dedim. İyi gençler görürsem transfer edeyim diye. Baktım ki genç olarak çıkan oyuncuların içinde 23-24-28-29 yaşlarında oyuncular var. Resimler aşağıda.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
bunu düşünmemişler herhalde![]()
Ben sorun ne burda anlamadım![]()
Oyunun büyük hatası resmen İnter-Milan olayı
Yarı saha yarı saha oynamışlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !