Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006

ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :

Boyle yaparak gulunc duruma dusuyorsunuz,

birincisi su forumu babanizin gibi sahiplenmissiniz sanki,

ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
    Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
    Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
    Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?

Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :

Boyle yaparak gulunc duruma dusuyorsunuz,

birincisi su forumu babanizin gibi sahiplenmissiniz sanki,

ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
    Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
    Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
    Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?

Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.
    Bu yorumları 3-0 evet 3-0 gibi net bir skorla yenildigin bizim maçta neden yapmadın acaba? Takımının haline bakıyor muydun?

Bakın anlamadığınız yada anlamamakta ısrar ettiğiniz şeyler var. Taç maç değil bizim itirazlarımız maçı izlediğinize emin misiniz? dakika 90 + 1 kewell korner direğinde vakit geçiriyor. Hakem 1 metreden az mesafede olayı izliyor ve topun net bir şekilde ibbden çıktığını görüyor, vermiyor. 3-5 santim ofsaytı kaçırırsın gol yer bir takım, 3-5 santim çok zor süzülmesi olabilir dersin böyle bir hata. Ama 1 metre önünde topun kimden çıktığını süzemiyorsan yada süzmek gibi bir niyetin yoksa assın o hakem düdüğünü. Korneri verse maçı orada bitireceğimiz belli bir olay zaten dönüşünde gol yedik.

Hasagic faul atıyor. Hadi faul var mı yok mu tartışmasını geç. Topu 10-15 metre ileri taşıyıp atışı kullanıyor. Bunu da mı görmüyor hakem. Faul rakip alanda yapılmışken birden bizim alanın 5-6 metre iç tarafına geldi top. Bunu hiç önemsemeyen hakemin, santrayı 3 kere tekrar ettirmesine ne diyorsun?

Hadi bunu da geç. Dakika 80ler sanırım. Arda ve Kewell rakip defansa basıyor. Arda tabiri caizse secdeye yatıp topu alıyor rakipten. Ceza sahasına 3 e1 gireceğiz, hakem önce düdüğü calmıyor, dikkat edin. Sonra 3-4 saniye geçiyor faul uydurup %100 golü kesiyor.

Takımıma bakıyorum. 80 dakika tek kale oynayan, 6-7 net pozisyon üreten, rakibe hiç pozisyon vermeyen 90+4 de pozisyon bile denmeyecek bir pozisyonda golü yiyen bir takım.

Bugün biz iyi oynamasaydık, yine manisa, fener maclarında olduğu gibi hakemin hataları 2. planda tutulabilirdi. Bugün öyle mi oldu? Maçı sonuna kadar hakeden bir Galatasaray ve gasp edilen 2 puan ve çalınan emek. Sahaya terini akıtan 11 futbolcumuzun emeğine yazık. Bunun için konuşuyoruz burada.

dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.
    sacmalıktan bahsedene bak? Burada saçmalamanın dibine vurmuşsun. Sana diyorum daha önceden örnekleri var alehimize hata olup kötü oynadığımız için sustuğumuz. Son örnek manisa maçı. Bu maç o maçla bir mi? Dahası, Aziz Yıldırım ile biz taraftarlar bir miyiz? Bu kıyas nasıl bi kıyas anlamadım. Aziz yıldırımı kıyaslayacağın kişiler bizim yönetimdekiler, Adnan polat vs dir. Maç sonu 1 kişi de çıkıp hakeme saldırmadı. Mehmet Helvacının açıklamalarını git oku.

Neyse lig uzun maraton daha oynanacak çok maç var. Bu berbat hakemlerle elbet birgün sizin de canınız yanar. Çok iyi oynadığınız bir maç elbet birgün sizden alınıp rakibe verilir. O zaman böyle sakin yorumlar yapabilecek misiniz merak ediyorum. Dikkat edin, "Çok iyi oynayıp galibiyetinizdeki maçın sizden alınıp rakibe verilmesi" diyorum...

Hadi selametle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu yorumları 3-0 evet 3-0 gibi net bir skorla yenildigin bizim maçta neden yapmadın acaba? Takımının haline bakıyor muydun?

Sen yaptın mı acaba bu yorumları acaba 3-1 gibi net bir skorla yenildiğin bizim maçta?Hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına.

Bu arada hakem art niyetli değil bence art niyetli olsaydı büyük bir hata yapardı.Büyük bir hata göremiyorum direk sonuca etki edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sen yaptın mı acaba bu yorumları acaba 3-1 gibi net bir skorla yenildiğin bizim maçta?Hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına.

Bu arada hakem art niyetli değil bence art niyetli olsaydı büyük bir hata yapardı.Büyük bir hata göremiyorum direk sonuca etki edecek.
    Hakem hatalarından bahsetmiş, yanında da zaten maçı haketmediğimizi de söylemiştim genç adam rahat ol. Sen seversin eski postları karıştırmayı. arşivi incele istersen.

Mesaj Yetkileri