Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Kaç ker bilmemne çocugu demiş. Küfür anlayışını merak ediyorum Sarpın.
    Herşey bitti bumu kaldı şimdi ? Hayret bişey, sanki hiç bir futbolcu küfür etmiyo dimi ? Hiç böle melek gibi top oynuyorlar geç o işleri ya.Adam demiş işte sinirden formamı yırttım diye.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Herşey bitti bumu kaldı şimdi ? Hayret bişey, sanki hiç bir futbolcu küfür etmiyo dimi ? Hiç böle melek gibi top oynuyorlar geç o işleri ya.Adam demiş işte sinirden formamı yırttım diye.
    Bakın tartışıtıgım nokta çok farklı.

Küfür etmemek için formamı yırttım diyor , yani küfür etmediğini söylüyor , ama bariz bir şekilde sövüyor . Hayır derdim küfür edip etmemesi değil , yalan söylenmesi. Kazım bile itiraz etmeden çıktı küfür edince bizim maçta.

Anlamıyorum başka bir takımdan biri küfretse kıyametleri koparrısınız , ama aleyhinizde bir durum olunca kimse birşey yazmasın , etmesin , sadece biz gsliler başbaşa kalalım diyorsunuz. Genel oalrak söylemiyorum 3-4 kişi için.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bakın tartışıtıgım nokta çok farklı.

Küfür etmemek için formamı yırttım diyor , yani küfür etmediğini söylüyor , ama bariz bir şekilde sövüyor . Hayır derdim küfür edip etmemesi değil , yalan söylenmesi. Kazım bile itiraz etmeden çıktı küfür edince bizim maçta.

Anlamıyorum başka bir takımdan biri küfretse kıyametleri koparrısınız , ama aleyhinizde bir durum olunca kimse birşey yazmasın , etmesin , sadece biz gsliler başbaşa kalalım diyorsunuz. Genel oalrak söylemiyorum 3-4 kişi için.
    Ne alakası var ? Tartışıyoruz işte.Ben Fenerbahçe'li veya Galatasaray'lı bir futbolcu olsun, göz göre göre sövüyorsa hepsine aynı şeyi söylerim.Ama şuda bir gerçek her maçta illa futbolcular küfür ediyor yani.Şimdi sen gelmişsin Sarp küfür ediyor dersen bende gelir böyle derim tabi senin tuttuğun takımdaki futbolcuda benim tuttuğum takımdaki futbolcuda Trabzon'daki topçuda illaki ediyordu.Çıkıp bir pozisyonda faul vermeyince hakem basıyor kalayı olay bu yani.

Mesaj Yetkileri