Keşke şu maç Bursa'da olsaydı dedim maç esnasında. bana göre herşey daha farklı olabilirdi. Gerçi taraftarımız Kayseride bile takımımızı yanlız bırakmadı onları yürekten kutluyorum.

Kayserispor takımı tam oturmuş. Gol yemeyelimde nasıl olsa atarız tarzında oynuyorlar. tabii bunuda çok iyi başarıyorlar dün oynanan karşılaşmada daha iyi görme şansımız oldu.

Makukula gibi bir adamı kadrosuna katarak ne kadar doğru bir iş yaptığını tüm Türkiyeye gösterdi Tolunay Kafkas ve Kayserispor yönetimi. artık Türkiye liginin bu tür oyunculara ihtiyacı var. Helal olsun Kayserispor yönetimine.

Ertuğrul Sağlam'ı çok severim ama bence biraz oyuncular konusunda takıntıları var. Turgay Bahadır'da ki ısrarını anlayamadım ben açıkçası. Batalla gibi adamı yedek soyundurup Turgayı oynatmanın mantığı yok bana göre. Bir de dikkat ediyorumda sezon başından bu yana Volkan Şen'i oyunun 60. dakikası bilemediniz 70. dakikasından sonra kenara alıyor. Artık oyuncunun özel isteğimidir bu bilemiyorum ama bu takıntılarını aşabilirse Ertuğrul hoca bu takım daha da iyi yerlere gelecektir buna eminim.

Hiç birşey bitmiş değil hala kafaya oynuyoruz, haftaya 3 puan cepte Ankaraspor ile maçımız, İnönüden de 3 puan çıkartabilirsek sezonun ilk yarısını mükemmelin üstünde tamamlarız diye düşünüyorum.