ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.
Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :

Boyle yaparak gulunc duruma dusuyorsunuz,
birincisi su forumu babanizin gibi sahiplenmissiniz sanki,
ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?
Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.