Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray bu sezon en iyi oyunlarından birini oynadı.Eğer şans biraz daha yanımızda olsaydı ne güzel 2'lerdik.Hüseyin Göçek o kadar da hata yapmadı.Elano ve Arda oyundan alındıktan sonra ilerde top tutamamaya başladık.Sonrasında güle oynaya,kaybedecek bir şeyi olmayan,kendisinin değilde Galatasaray'ın yara alacağını düşünen İbb,üzerimize üzerimize geldi.Bu dakikalarda yapılan en küçük ayrıntı faul maçın kaderini değiştirebilirdi.Öyle de oldu son dakikalarda Hüseyin Göçek denilen hakemin verdiği kararlar sayesinde durum 1-1 oldu.Lig uzun bir maraton.Umarım haftaya da son dakika yemeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçlardan sonra hakem muhabbetleri ne zaman biter biliyor musunuz?

millet olarak futbolu sadece eğlenmek için izlediğimiz zaman ve hakemler hata yaptıktan sonra sadece ağzımızdan olabilir lafı çıktıktan sonra. Yoksa her maçta ufakta olsa kocamanda olsa hata oluyor önemli olan bu ortamda onun hata olabildiğini kabullenmek... Ben de bahsediyorum burada hakemler şöyle böyle bu sistemde birşey var demekki. Birisiyle ikisiyle olmuyor topluca eyvallah deyip bırakacağız o zaman hakemlerde elini kolunu sallayarak maç yöntecek. Hatta bizim yöneticiler futbolcuları hata yapınca ilk önce oyuncusunu azarlayacak, sonra cezasını verecek. Ama bu ülkede herşeyimiz tersten işliyor. hatta gazeteyi bile spor sayfasından okumaya başlıyoruz. belki manşetten okumaya başlasak artık daha iyi olacak

Dediğim gibi sitemizde bir kural çıkıp sadece futbolcuların hareketleri, golleri vs. maçı yorumlayacağımız bir ortam oluşturulsa en azından TSI kitlesi nde hakemler indindeki baskı geri çekilmiş olur ve bi nevi medya olarak bizde baskı yapmamış olabiliriz.. TAbiki gerçekten türk futbolunu kalkındırmak adına birşeyler başarmak istiyorsak bu dediğim olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Türkiye futbol ne zaman gelişir biliyor musunuz ? ne zaman cıkıp adam gibi maç yönetirler gördüklerini calarlar o zaman türk futbolu adına bişey olabilir. ama bu hakemlerde kurgunun bir piyonu esas büyük başları yakalamalıyız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir şey beklemek için bence birşey vermek lazım. Onlarca başkan hakeme demediğini bırakmazsa hakemde çoğu kez gördüğünüde çalmaz. Buda kısır döngü olur. İşe birinin biryerden başlaması lazım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık her maçta hakeme yüklenilmesinden bıktım, arkadaşlarımla da konuşuyorum hemen hakem hataları diyorlar. Bizim maçımızda da(Sivasspor maçı) hakem hataları vardı, hatta bariz hatalar vardı ama yendik. Yenemeseydik de hataları çok dert etmeyecektim çünkü belki 10 maç sonra rakibin alehine bir hata olacak biz maçı kazanacağız. Maç konusunda da Büyükşehir Belediye'yi tebrik ediyorum, zorlu deplasmanda 1 puanı son dakikada olsa da çıkardılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu Elano bu maçta nasıl oynadı bilmiyorum ama şu ana kadar edindiğim futbol bilgimle konuşursam Galatasaray'ın ilacı değil ki zaten çok pasif oynuyor. Lincoln ile bir akrabalık olabilir belki. Belki Lincoln "emmoğlu ben gittim, iyi para verdiler. Sen de git bir sene paraları topla, sonra dönersin" demiştir Elano'ya..

TuNdRaLoWeR Misafir

Tebrikler İBB.

Galatasaray'da bir ara 1.oldu maç sonu 5.liğe kadar düştü, çok garip bu sene lig yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ntvspordan Banu yelkovanın twitterdaki bi yorumu çok hoşuma gitti yaratıcı olmuş

Ligin zirvei sarı-kırmızı ama tonları farklı

Nesil
    2006

ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :

Boyle yaparak gulunc duruma dusuyorsunuz,

birincisi su forumu babanizin gibi sahiplenmissiniz sanki,

ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
    Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
    Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
    Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?

Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Twitter'cı futbolcular artık susarlar herhalde Kim olduğunu söylemeye gerek yok. Büyük konuşmamak lazım her zaman.

İBB'nin kaybedeceğini düşünüyodum ama son dk.da golu buldular. Kayseri'yi lider yaptılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence İBB gibi takımlar olmamalı. Belediye takımlarına karşıyım. Ligin kaderi değişebiliyor. Bu maç için söylemiyorum. Her daim iddiası olan takımlarla daha zevkli bir lig olacaktır. O nedenle benim gönlümden hep şehir takımları yerine böyle kurum vs. takımlarının düşmesi geçer. Mesela Denizli düşmesin İBB düşsün... Ama kesinlikle bu yorum İBB ye hakemler haksızlık yapsın olarak algılanmamalı gönlümden geçeni diyorum. Hem taraftar yok hem kulübün bir iddiası yok. Düşün UEFA ya gitse ne olur Bence daha iyi takımlar olmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

70 dk kadar Gs bu seneki en iyi futbolunu oynadı ama oLmadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görüntülerle bize sık sık ceza veren federasyon bakalım ne yapacak M.Sarp hakkında.En son Bilica'ya 3 maç verildi görüntülerle küfür daha ağır bi olay federasyonumuza göre bakalım neler olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sarp : '' Küfür etmemek için formamı yırttım ''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Formasını yırtmasaymış ne yapacakmış merak ediyorum.Küfür ettiği açık açık belli oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kaç ker bilmemne çocugu demiş. Küfür anlayışını merak ediyorum Sarpın.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oturup şimdi bir oyuncunun küfredip etmediğini tartışmak çok mantıksız. En azından amatör olarak futbol oynayan herkes bilir ki, bir maç esnasında futbolcuların ettikleri küfürlerin belki de 50 de biri ekrana yansıyor. Bunu böyle sorgulamak lazım. Kim daha çok küfrediyor yersiz, gereksiz bir tartışmadır. Futbol yorumu yapmak gerek, eğer bu olaylardan zevk almıyorsak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben herhangi bir küfür göremedim ... ama küfür etse bile , edirten işgüzar hakeme bakacaksın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni yarış başladı ama ligde en çok kim puan kaybeder yarışı,her takım birbirine öyle puan kaybedilmez böyle kaybedilir diyor Bu arada Kayseri gazı alıp da önündeki son bir kaç maçı da kazanırsa ki zor takımlarla çok maçı kalmadı kimbilir sonuna kadar göütürebilir belki,çünkü bir hava geldi mi daha inançlı oynarlar daha çok performans sergilerler. Bursa da coşabilir onlarında durum öyle.Artık büyük takımların puan kaybetme lüksü kalmadı o yüzden başkanlar bu haftadan itibaren bir bir başlarlar ,zaten açılış yapıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray'ın son dakikalarda bu kadar geri çekilmesi bir sorun olduğunu gösteriyor. O sorun da belli, ayağında top tutamıyor fazla. Tek pas vs iyi oynuyorlar ama maç sonuna yaklaşıldı mı devreye girmesi gereken Elano çok çok pasif kalıyor. Bence iyi bir yedek olur Elano.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :

ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
    Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
    Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
    Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?

Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.
    Bu yorumları 3-0 evet 3-0 gibi net bir skorla yenildigin bizim maçta neden yapmadın acaba? Takımının haline bakıyor muydun?

Bakın anlamadığınız yada anlamamakta ısrar ettiğiniz şeyler var. Taç maç değil bizim itirazlarımız maçı izlediğinize emin misiniz? dakika 90 + 1 kewell korner direğinde vakit geçiriyor. Hakem 1 metreden az mesafede olayı izliyor ve topun net bir şekilde ibbden çıktığını görüyor, vermiyor. 3-5 santim ofsaytı kaçırırsın gol yer bir takım, 3-5 santim çok zor süzülmesi olabilir dersin böyle bir hata. Ama 1 metre önünde topun kimden çıktığını süzemiyorsan yada süzmek gibi bir niyetin yoksa assın o hakem düdüğünü. Korneri verse maçı orada bitireceğimiz belli bir olay zaten dönüşünde gol yedik.

Hasagic faul atıyor. Hadi faul var mı yok mu tartışmasını geç. Topu 10-15 metre ileri taşıyıp atışı kullanıyor. Bunu da mı görmüyor hakem. Faul rakip alanda yapılmışken birden bizim alanın 5-6 metre iç tarafına geldi top. Bunu hiç önemsemeyen hakemin, santrayı 3 kere tekrar ettirmesine ne diyorsun?

Hadi bunu da geç. Dakika 80ler sanırım. Arda ve Kewell rakip defansa basıyor. Arda tabiri caizse secdeye yatıp topu alıyor rakipten. Ceza sahasına 3 e1 gireceğiz, hakem önce düdüğü calmıyor, dikkat edin. Sonra 3-4 saniye geçiyor faul uydurup %100 golü kesiyor.

Takımıma bakıyorum. 80 dakika tek kale oynayan, 6-7 net pozisyon üreten, rakibe hiç pozisyon vermeyen 90+4 de pozisyon bile denmeyecek bir pozisyonda golü yiyen bir takım.

Bugün biz iyi oynamasaydık, yine manisa, fener maclarında olduğu gibi hakemin hataları 2. planda tutulabilirdi. Bugün öyle mi oldu? Maçı sonuna kadar hakeden bir Galatasaray ve gasp edilen 2 puan ve çalınan emek. Sahaya terini akıtan 11 futbolcumuzun emeğine yazık. Bunun için konuşuyoruz burada.

dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.
    sacmalıktan bahsedene bak? Burada saçmalamanın dibine vurmuşsun. Sana diyorum daha önceden örnekleri var alehimize hata olup kötü oynadığımız için sustuğumuz. Son örnek manisa maçı. Bu maç o maçla bir mi? Dahası, Aziz Yıldırım ile biz taraftarlar bir miyiz? Bu kıyas nasıl bi kıyas anlamadım. Aziz yıldırımı kıyaslayacağın kişiler bizim yönetimdekiler, Adnan polat vs dir. Maç sonu 1 kişi de çıkıp hakeme saldırmadı. Mehmet Helvacının açıklamalarını git oku.

Neyse lig uzun maraton daha oynanacak çok maç var. Bu berbat hakemlerle elbet birgün sizin de canınız yanar. Çok iyi oynadığınız bir maç elbet birgün sizden alınıp rakibe verilir. O zaman böyle sakin yorumlar yapabilecek misiniz merak ediyorum. Dikkat edin, "Çok iyi oynayıp galibiyetinizdeki maçın sizden alınıp rakibe verilmesi" diyorum...

Hadi selametle.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Futbolda her an herşeyi yapabilmek mümkün.Öyle bir an,öyle bir pozisyon yaşanır ki oraya sen çıksan sen de küfür edersin.Oraya bedenini,canını koyarak,nefesini tüketerek,koşmaya hali kalmayacak kadar koşan futbolcular var.Eğer onları yaptıktan sonra hakkı yenilmeye devam edecekse sonuna kadar yapsın

Bu Elano bu maçta nasıl oynadı bilmiyorum ama şu ana kadar edindiğim futbol bilgimle konuşursam Galatasaray'ın ilacı değil ki zaten çok pasif oynuyor. Lincoln ile bir akrabalık olabilir belki. Belki Lincoln "emmoğlu ben gittim, iyi para verdiler. Sen de git bir sene paraları topla, sonra dönersin" demiştir Elano'ya..
    Elano dünkü maçta elinden geleni ilk defa yaptığını gördüm.En azından pozisyonlarda vardı.Lincoln'le ise karşılaştırmak büyük hakarettir.Brezilya milli takımında vazgeçilmezlerden biri olmuş.Mevkisinde oynayınca nasılda güzel oynuyor.Maç eksiği de giderse güzel bir Elano izleyeceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Abi sizin hakkınız yenildiği zaman sizinde neler yaptığınızı çok iyi biliyoruzHakkını savunmak suç olduysa hiç durmayalalım burda.Nasıl olsa babamızın yeri değil?!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Herşey bitti bumu kaldı şimdi ? Hayret bişey, sanki hiç bir futbolcu küfür etmiyo dimi ? Hiç böle melek gibi top oynuyorlar geç o işleri ya.Adam demiş işte sinirden formamı yırttım diye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Galatasaray'ın son dakikalarda bu kadar geri çekilmesi bir sorun olduğunu gösteriyor. O sorun da belli, ayağında top tutamıyor fazla. Tek pas vs iyi oynuyorlar ama maç sonuna yaklaşıldı mı devreye girmesi gereken Elano çok çok pasif kalıyor. Bence iyi bir yedek olur Elano.
    Abi dünkü maçta Elano takımda iyi oynayan 3-4 kişiden biriydi. Kewell- 2. yarıdaki Arda- 2. yarıdaki Uğur- elano
    bu 4ü dünkü maçın kare asıydı bana göre. Hatta geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı desek abartmış olmam. Deplasmandaki Pana maçı buna dahil. Oyunun yönünü uzun paslarla hemen değiştirip takımı hızlı atağa kaldırıyor. Dünkü maçta bunu 4-5 kere yaptı. Ama basında yazıldığı gibi bizim ortasahadaki Sarp-Barış falan Elano ile oynamıyorlar. Az topla buluşuyor. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama ben televizyondan görüyorum elano bomboş, bizim ortasaha onu görene kadar rakip markaja geliyor yada hemen ardaya oynuyorlar. Dünkü maçta da dikkat ettim, Elano'nun pas aldığı oyuncular Kewell, Arda bazen Nonda falan. Gerideki oyuncular hiç onu düşünmüyor. Bir de dünkü maçta son vuruslarda dikkatli olsaydı 2 gol atmıştı elano. Uğurun ortası bomboş kafa ve ardanın ortasına boş durumda vurduğu vole.

Bir de bana kalırsa bu kalan son 2 maçta nonda ile başlanmasın. Topu her aldığında topu kontrol etmesi, pas atacak adamı görmesi falan 10 saniye geçiyor, rakip markaj altına alıyor adamlar. Mesela haftaya; Elano-Keita-Kewell-Arda ileri 4lüsü ile başlayalım. Yalnız bursa macındaki gibi de forvette arda olmasın. Keita olsun. zaten forvet oynama gibi bir özelliği var. Maç içinde bazen swap olacaksa da Kewell ile olsun. Nonda ile 10 kişi olmasa da 10.5 kişi oynuyoruz resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arda'nın maç öncesi yazdığı Twitter mesajı

Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe'nin 2-1 yenildiği Eskişehirspor maçından sonra hakemlere yüklenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.
    Arda, sosyal paylaşım sitesi "twitter"da yazdığı mesajda, "Aziz başkanın böyle mazaretleri göstererek konuşması gerçekten çok üzücü." dedi. Bir süre, "Maçta bir tane pozisyon bulamayıp hakemleri suçlamak kadar kolay bir şey yok ülkemizde. Bir çok pozisyon izledim, bence senenin en iyi hakemiydi." yazan Twitter hesabında, bu sözler bir süre sonra kaldırıldı.
    Arda ayrıca sayfasına, "Yarın liderlik için, sizin için sahadayız.." yazdı. Genç oyuncu ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini de belirterek, "Hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmek. Siz de göreceksiniz ki bu olacak. Sabah toplantısında bunu konuştuk. Her şey büyük Galatasaray taraftarına..." dedi.
    Elano'nun "Maçta pas alamıyorum" sözlerini de değerlendiren genç kaptan, "Elano'nun 'Arkadaşlarım yüzünden böyle oynuyorum' demesi asılsız bir haber. Kendisiyle konustum ve böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyledi." yorumunda bulundu. Bir çok ünlü için sahte hesap açılan Twitter'da, Arda Turan'ın bu sözler hakkında ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O twitter hesabının Arda'nın olduğu bile belli değil. Daha önce GS TV ye yaptığı açıklamada, Face, Msn vs hiçbir şekilde internette hesabım yok demişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

[QUOTE=Professional18;1600709][B][B]

Futbolda her an herşeyi yapabilmek mümkün.Öyle bir an,öyle bir pozisyon yaşanır ki oraya sen çıksan sen de küfür edersin.Oraya bedenini,canını koyarak,nefesini tüketerek,koşmaya hali kalmayacak kadar koşan futbolcular var.Eğer onları yaptıktan sonra hakkı yenilmeye devam edecekse sonuna kadar yapsın

Tamam birşey demiyorum ki. Paşa paşa cezanı da yersin 4-5 maç oturursun yani sonuçta.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Herşey bitti bumu kaldı şimdi ? Hayret bişey, sanki hiç bir futbolcu küfür etmiyo dimi ? Hiç böle melek gibi top oynuyorlar geç o işleri ya.Adam demiş işte sinirden formamı yırttım diye.
    Bakın tartışıtıgım nokta çok farklı.

Küfür etmemek için formamı yırttım diyor , yani küfür etmediğini söylüyor , ama bariz bir şekilde sövüyor . Hayır derdim küfür edip etmemesi değil , yalan söylenmesi. Kazım bile itiraz etmeden çıktı küfür edince bizim maçta.

Anlamıyorum başka bir takımdan biri küfretse kıyametleri koparrısınız , ama aleyhinizde bir durum olunca kimse birşey yazmasın , etmesin , sadece biz gsliler başbaşa kalalım diyorsunuz. Genel oalrak söylemiyorum 3-4 kişi için.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Arda'nın maç öncesi yazdığı Twitter mesajı
    lider olsakta eklicekmiydin yine bunu

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri