Quote Originally Posted by emrah44 View Post
Galatasaray'ın son dakikalarda bu kadar geri çekilmesi bir sorun olduğunu gösteriyor. O sorun da belli, ayağında top tutamıyor fazla. Tek pas vs iyi oynuyorlar ama maç sonuna yaklaşıldı mı devreye girmesi gereken Elano çok çok pasif kalıyor. Bence iyi bir yedek olur Elano.
Abi dünkü maçta Elano takımda iyi oynayan 3-4 kişiden biriydi. Kewell- 2. yarıdaki Arda- 2. yarıdaki Uğur- elano
bu 4ü dünkü maçın kare asıydı bana göre. Hatta geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı desek abartmış olmam. Deplasmandaki Pana maçı buna dahil. Oyunun yönünü uzun paslarla hemen değiştirip takımı hızlı atağa kaldırıyor. Dünkü maçta bunu 4-5 kere yaptı. Ama basında yazıldığı gibi bizim ortasahadaki Sarp-Barış falan Elano ile oynamıyorlar. Az topla buluşuyor. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama ben televizyondan görüyorum elano bomboş, bizim ortasaha onu görene kadar rakip markaja geliyor yada hemen ardaya oynuyorlar. Dünkü maçta da dikkat ettim, Elano'nun pas aldığı oyuncular Kewell, Arda bazen Nonda falan. Gerideki oyuncular hiç onu düşünmüyor. Bir de dünkü maçta son vuruslarda dikkatli olsaydı 2 gol atmıştı elano. Uğurun ortası bomboş kafa ve ardanın ortasına boş durumda vurduğu vole.

Bir de bana kalırsa bu kalan son 2 maçta nonda ile başlanmasın. Topu her aldığında topu kontrol etmesi, pas atacak adamı görmesi falan 10 saniye geçiyor, rakip markaj altına alıyor adamlar. Mesela haftaya; Elano-Keita-Kewell-Arda ileri 4lüsü ile başlayalım. Yalnız bursa macındaki gibi de forvette arda olmasın. Keita olsun. zaten forvet oynama gibi bir özelliği var. Maç içinde bazen swap olacaksa da Kewell ile olsun. Nonda ile 10 kişi olmasa da 10.5 kişi oynuyoruz resmen.