Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
Bu 2 pozisyonun ciddi ciddi penaltı olduğunu mu savunuyorsun Anıl? Forumda yazılarını ciddiye aldığım 3-4 üyeden birisin böyle penaltı mı olur Allah aşkına ? Topal yükselirken bi kere rakibine yüklenme, itme gibi bir durum yok. Pozisyonun devamında top servetin eline çarpıyor, evet ama o pozisyonda serveti arkadan itiyor ibbli oyuncu düşerken eline çarpıyor top. Yani servete faul var orada.

Faul için de 2-3 metre demişsin. en az 10 metre topu ileri taşıdı Hasagiç nasıl 2*3 metre :s Korner pozisyonda kimse kusura bakmasın art niyet ararım abi. 1 metreden kısa mesafeden kimden çıktığını süzemedi hakem demesin kimse. İleri derecede kör olan adam bile orada kimden çıktığını bilir pozisyonun. Daha önce dedim, bu 4-5 santimden ofsaytı süzememe durumu değil yahu, anlık bir olay değil. 1 metre önünde net şekilde görüyorsun kimden çıktığını. Art niyetin babası bu. Korneri verse biliyor çünkü maçın orada biteceğini.

Hüseyin Göçek in bizi doğradığı tek maçta değil bu. Şampiyon olduğumuz yıl yine sami yen yine bir ibb maçı. 2-0 geriden gelip 2-2 yaptığımız maç. Bilen bilie net 2-3 penaltımz verilmemişti, Hasanı oyundan atmıştı yine aynı şahsiyet. Tüm bunlar tesadüf mü? Hiç sanmıyorum...
Topal'ın pozisyonu için artniyetli olsa verir diyorum.Ama Servet'in pozisyonu el açık ve topa değmese arkadaki adama gidecek.Metin'in de Servet'e arkadan pek bir müdahalesi yoktu M.Topal gibi.Diyelim ki ben yanlışım penaltı yok ama artniyetli olsa tak diye çalar Emre...

10'da değil Emre taş çatlasa 5 metre olsun.Bende bunu diyorum.Orta sahadan atılan bir faulun 5 metre önden atılmasına bu kadar yüklenilmez ki.Tamam hatamıdır hatadır ama bu her maçta onlarca olan hatalardan.Kabul edilebilir hatalardan...

Korner pozisyonuda gene böyle.Her maçta olan hatalardan.Burada hatanın sebebi üç futbolcunun yani altı ayağın aynı anda pozisyonun içinde olması.Ve dikkat edin Kewell ile Rızvan'ın kramponları aynı.Karışabilir yani.He bu pozisyon G.Saray kalesinde atılan kornerde olur,İBB'den çıkan topa korner verir,yine veryansını anlarım.Ama bu dediğim gibi her maçta herzaman olan şeyler...

Arda'nın pozisyonunu hatırlıyorum ama faul pozisyonunu hatırlamıyorum.Sadece topun üstüne yattığı gözümün önüne geliyor.Aklımda kalmamış...

Dediğim gibi Hakan'a da çıkması gereken net kırmızı var...

Herneyse;

Ben hata yok demiyorum...

Umarım söylemek istediğim ifade edebilmişimdir...