Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    lider olsakta eklicekmiydin yine bunu

Benim için galibiyet veya beraberlik veya mağlubiyet farketmez. Eğer böyle birşey yazıyosa herkes sonuçlarına katlanmak zorundadır. Kazım için tepki gösterenler Arda olunca hiçbirşey demiyolar niyeyse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Benim için galibiyet veya beraberlik veya mağlubiyet farketmez. Eğer böyle birşey yazıyosa herkes sonuçlarına katlanmak zorundadır. Kazım için tepki gösterenler Arda olunca hiçbirşey demiyolar niyeyse
    Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bazı internet paylaşım sitelerinde benim adıma açılmış, ancak bana ait olmayan hesaplar üzerinden yayınlanan haberler son günlerde bazı basın organlarında yer bulmaktadır.

Daha önce de resmi sitemiz kanalıyla kamuoyuna duyurmuş olduğum gibi internette, hiçbir sosyal paylaşım portalında hesabım bulunmamaktadır.

Adımı kullanarak kamuoyunu yanıltma amacı taşıyan bu yayınlara itibar edilmemesini hatırlatmak isterim.

Saygılarımla,

Arda Turan
    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım Oyuncusu

Söylemiştim arka sayfada Twitter onun değil diye. Açıklamayı yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Ben haberi şimdi görüyorum benim bildiğim arda bi açıklamada bulunmuştu internette herhangi biyerde hesabım yok diye ama eğer doğruysa haber güzel bir davranış değil hiçbirşey demiyoruz diye birşey yok Ayrıca yendiğimizde ekliceğinide hiç sanmıyorum bu benim düşüncem kötü birşey söylemiyorum

Not:Bak Ardadan da açıklama gelmiş

Mesaj Yetkileri