1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Telefonlarda Müzik Formatı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Burak LG Arena veya düşündüğün rakamın biraz daha üzerine çıkarsan omnia HD tavsiye ederim.

Bu arada Mustafa N95'ten memnun kalmayan nadir insanlardansın sanırsam. Benim tanıdığım N95 kullanan herkes çok memnun, N97'den daha iyi olduğunu söylüyorlar.. N95 8gb'den bahsediyorum..
    Çok çektim olm ben telefondan. Hele bu yaz verdiği arıza deli etti. Hiç ekranı nemden bozulan bir telefon olurmu ya Kızaklı kapak olayına hiç girmiyorum, habire bozulan titreşimide cabası Bir daha kızaklı telefon almam dedirtti bana.

LG Arena olabilrde Omnia HD iyi değil diye hatırlıyorum. 8910i mi ne onu diyosan tabi. HTC'nin telefonlarına yönel 1000 Lira gibi bir bütçen var ise. HTC Diamond 2 , HTC Hero, HTC Touch Pro (3.2mp), HTC HD gibi çok güzel dokunmatik ve 5mp kameralı telefonları var. Bu saydığım telefonların ikinci el ve sıfırlarını 600-1100 arası fiyatlara bulabilirsin. Sahibinden e falan bak bi istersen.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Çok çektim olm ben telefondan. Hele bu yaz verdiği arıza deli etti. Hiç ekranı nemden bozulan bir telefon olurmu ya Kızaklı kapak olayına hiç girmiyorum, habire bozulan titreşimide cabası Bir daha kızaklı telefon almam dedirtti bana.

LG Arena olabilrde Omnia HD iyi değil diye hatırlıyorum. 8910i mi ne onu diyosan tabi. HTC'nin telefonlarına yönel 1000 Lira gibi bir bütçen var ise. HTC Diamond 2 , HTC Hero, HTC Touch Pro (3.2mp), HTC HD gibi çok güzel dokunmatik ve 5mp kameralı telefonları var. Bu saydığım telefonların ikinci el ve sıfırlarını 600-1100 arası fiyatlara bulabilirsin. Sahibinden e falan bak bi istersen.
    Omnia HD bu yazdığın modellerin hepsini biçer Musti N95 içinse, şanssızlık belkide seninki. Çünkü şu ana kadar N95'ten memnun kalmayan birine ilk kez rastladım N95 8gb mi? Omnia HD şu an piyasadaki en iyi telefon bence. En yakın arkadaşım kullanıyo, iş yerinde başka bi arkadaşım kullanıyo, ikiside N97 almak üzereyken vazgeçip bunu aldılar. N97 dokunmatiği berbat derken dokunmatikten çok basmatik gibi, parmağı kolay algılamıyor biraz bastırman gerekiyor. LG Arena ve Omnia HD de böyle değil parmağı hemen algılıyor ekrana bastırmanıza gerek kalmıyor. Bu yazdığınız telefonların hepsi hergün elimde olduğu için, hepsi hakkında bilgim var. HTC'nin bir kaç telefonu güzel(diamond ve HD).

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

N serisinden birşey alacağız artık. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Omnia HD bu yazdığın modellerin hepsini biçer Musti N95 içinse, şanssızlık belkide seninki. Çünkü şu ana kadar N95'ten memnun kalmayan birine ilk kez rastladım N95 8gb mi? Omnia HD şu an piyasadaki en iyi telefon bence. En yakın arkadaşım kullanıyo, iş yerinde başka bi arkadaşım kullanıyo, ikiside N97 almak üzereyken vazgeçip bunu aldılar. N97 dokunmatiği berbat derken dokunmatikten çok basmatik gibi, parmağı kolay algılamıyor biraz bastırman gerekiyor. LG Arena ve Omnia HD de böyle değil parmağı hemen algılıyor ekrana bastırmanıza gerek kalmıyor. Bu yazdığınız telefonların hepsi hergün elimde olduğu için, hepsi hakkında bilgim var. HTC'nin bir kaç telefonu güzel(diamond ve HD).
    Omnia HD'de rezil, symbian var yahu. Hafızasını çok dolu kullanda göreyim takılmayı bir kaç forum var yorumları okuyabilirsin. LG Arena güzel onu biliyorum.

N95 8GB evet. Symbiana tövbe ettirdi, hiç bir özelliğinden memnun değilim Bu kadar takılan Wifi başka telde yok. Birde sertifika sorunu var her program yüklemeye kalktığında sorun. Sertifikalamak için uğraş dur. Zaten en sonunda isyan ettim ne varsa sildim.

HTC Türkiyede adam akıllı satan yok, kimse bilmiyor adamlar teknolojiyi üretip diğer firmalara satıyor yahu. HTC HD2 almayı düşünüyorum 1200 civarında bulsam balıklama atlicam. İlk çıktığında bilmeyenler 1000e kadar veriyorlardı almadık aptal gibi simdi 1750den asagı bulmak cok zor.

Burak isteğini Nokia N diye belli etmiş artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nokia X6 veya 5800 Ex. Music hakkında neler düşünüyorsunuz. Kullananlar var mı?

Mesaj Yetkileri