Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
Çok çektim olm ben telefondan. Hele bu yaz verdiği arıza deli etti. Hiç ekranı nemden bozulan bir telefon olurmu ya Kızaklı kapak olayına hiç girmiyorum, habire bozulan titreşimide cabası Bir daha kızaklı telefon almam dedirtti bana.

LG Arena olabilrde Omnia HD iyi değil diye hatırlıyorum. 8910i mi ne onu diyosan tabi. HTC'nin telefonlarına yönel 1000 Lira gibi bir bütçen var ise. HTC Diamond 2 , HTC Hero, HTC Touch Pro (3.2mp), HTC HD gibi çok güzel dokunmatik ve 5mp kameralı telefonları var. Bu saydığım telefonların ikinci el ve sıfırlarını 600-1100 arası fiyatlara bulabilirsin. Sahibinden e falan bak bi istersen.
Omnia HD bu yazdığın modellerin hepsini biçer Musti N95 içinse, şanssızlık belkide seninki. Çünkü şu ana kadar N95'ten memnun kalmayan birine ilk kez rastladım N95 8gb mi? Omnia HD şu an piyasadaki en iyi telefon bence. En yakın arkadaşım kullanıyo, iş yerinde başka bi arkadaşım kullanıyo, ikiside N97 almak üzereyken vazgeçip bunu aldılar. N97 dokunmatiği berbat derken dokunmatikten çok basmatik gibi, parmağı kolay algılamıyor biraz bastırman gerekiyor. LG Arena ve Omnia HD de böyle değil parmağı hemen algılıyor ekrana bastırmanıza gerek kalmıyor. Bu yazdığınız telefonların hepsi hergün elimde olduğu için, hepsi hakkında bilgim var. HTC'nin bir kaç telefonu güzel(diamond ve HD).