Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Omnia HD bu yazdığın modellerin hepsini biçer Musti N95 içinse, şanssızlık belkide seninki. Çünkü şu ana kadar N95'ten memnun kalmayan birine ilk kez rastladım N95 8gb mi? Omnia HD şu an piyasadaki en iyi telefon bence. En yakın arkadaşım kullanıyo, iş yerinde başka bi arkadaşım kullanıyo, ikiside N97 almak üzereyken vazgeçip bunu aldılar. N97 dokunmatiği berbat derken dokunmatikten çok basmatik gibi, parmağı kolay algılamıyor biraz bastırman gerekiyor. LG Arena ve Omnia HD de böyle değil parmağı hemen algılıyor ekrana bastırmanıza gerek kalmıyor. Bu yazdığınız telefonların hepsi hergün elimde olduğu için, hepsi hakkında bilgim var. HTC'nin bir kaç telefonu güzel(diamond ve HD).
Omnia HD'de rezil, symbian var yahu. Hafızasını çok dolu kullanda göreyim takılmayı bir kaç forum var yorumları okuyabilirsin. LG Arena güzel onu biliyorum.

N95 8GB evet. Symbiana tövbe ettirdi, hiç bir özelliğinden memnun değilim Bu kadar takılan Wifi başka telde yok. Birde sertifika sorunu var her program yüklemeye kalktığında sorun. Sertifikalamak için uğraş dur. Zaten en sonunda isyan ettim ne varsa sildim.

HTC Türkiyede adam akıllı satan yok, kimse bilmiyor adamlar teknolojiyi üretip diğer firmalara satıyor yahu. HTC HD2 almayı düşünüyorum 1200 civarında bulsam balıklama atlicam. İlk çıktığında bilmeyenler 1000e kadar veriyorlardı almadık aptal gibi simdi 1750den asagı bulmak cok zor.

Burak isteğini Nokia N diye belli etmiş artık.