Fenerbahçe Kazanır.
Ankaragücü Kazanır.
Berabere Biter.
Ankaragücünü seyircisi bir karşılaşmada Fenerbahçe'yi rahatsız edecek bir takım olarak görüyorum. Bu nedenle Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi çokta anormal olmaz. Fenerbahçe'nin üzerinde 3 haftadır galip gelememe yüküde var. Takımın isim büyüklüğü bunu kaldırabilecek durumda ama oyuncuların hali tavrı için pek bunu söylemek mümküm değil. İlginç bir karşılaşma olacak.
Heralde yeneriz artık...![]()
Artık kazanıp çıkışa geçmemiz lazım.İnşallah hafta içi iyi hamleler yapılmıştır...
Kalan 2 maçtan minimum 4 çıkarmak zorundayız. Çıkaramazsak Allah sonumuzu hayır etsin. Yine seyircisiz bir maç ve yine bir puan kaybı bekliyorum.
Gerek Aziz Başkan'ın açıklamalarıyla, gerek resmi siteden yapılan açıklamalarla, gerekse Aykut Kocaman-Şekip Mosturoğlu basın toplantısıyla oyunculara ayaklarını denk almaları konusunda gözdağı verildi. Bu kadar hareketli bir haftadan sonra da sahada yürüyen bir Fenerbahçe görürsek bunu yorumlamak da birşeylere yormak da çok zor olacaktır.
Maçta seyirci olmaması maçın tadından epey birşeyler kaçırıyor; fakat şuan öyle bir konumdayız ki maçın tadından,tuzundan ziyade acilen 3 puana ihtiyacımız var. Normalde deplasman maçları için 1-0 olsun bizim olsun mantığına pek karşı değilimdir ama açıkçası bu maç için tek düşünce 3 puandır. Tabi ki kaliteli futbol olursa daha güzel olur.
Ankaragücü harmanlanamamış kaliteli bir kadroya sahip. Bu kaliteli kadro geçen hafta Trabzonspor'a karşı özellikle 2. yarı oynadığı gibi kopuk oynarsa işimiz kolaylaşır.
Hakemlerin artık hata yapmadığı güzel bir maç olması dileğiyle başarılar Fenerbahçe'm.
Last edited by TR.CaPTaiN : 11.Aralık.2009 at 01:10
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ankaragücü son 4 deplasmanda gol atamadı, deplasmanda etkili bir takım değiller ama bizim takımın da sağı solu belli olmadığı için, Ankaragücü'nün geçmişte aldığı sonuçlar pek sağlıklı değrlendirme yapmamızı sağlamaz.
Eğer bu maçı da kaybedersek ligde 4 maç üste üste kaybederek rekor kırmış oluyoruz, oyuncular yeni rekor kırıp tarihe geçmek adına bu maçı kaybetmezler herhalde.
Eğer ki kaybedilirse, aslında mücadele olmadan, isteksiz, umursamaz tavırla kaybedilirse, işte o zaman 1 hafta daha beklenmez, 4 maç üst üste mağlubiyetin faturası ağır olur herkese...
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı!
Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de, yarınki Ankaragücü maçı öncesi tam 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Sarı-lacivertli ekipte 3'er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan, Roberto Carlos ve Emre, yarınki mücadelede forma giyip birer sarı kart daha görmesi durumunda 4 sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşerek, ilk yarının son haftasında Trabzonspor'a karşı deplasmanda forma giyemeyecek.
Sakatlıklar nedeniyle kadrosunda mecburi değişimler yaşayan sarı-lacivertli ekibin, önemli Trabzonspor maçı öncesinde kart cezasına tahammülü yok.
Bu arada, kart cezası sınırında bulunan futbolcuların son haftalarda kart görmemek için büyük bir çaba sarf etmesi dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin son iki lig maçında sadece bir futbolcu sarı kart gördü.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
--------------Volkan
Gökhan--Lugano--Bilica--Carlos
Özer--Baroni--Mehmet--Uğur
---------------Alex
--------------Güiza
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kaptanın verdiği kadroyla maça başlarız insallah
Özer yine yedek başlayacak.
Baroni-Selçuk, sağda Mehmet.
Emre'nin cezalı olduğu maçlarda Mehmet ortada iyi performans göstermişti, Emre sakatlanınca neden orada denemedi Daum onu bilmiyorum, Özer artık 11 başlasın, Mehmet ortada, sağ kanada göre daha iyi oynayacaktır, Santos yerine Uğur'un olması da, hiç yoktan iyidir. Santos durumu ne olacak merak ediyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ; Uğur oynamalı...
Özer ortada Topuz sağda oynasa daha iyi olur kanımca. Selçuk odunuyla başlamayalım da ortada kim oynarsa oynasın.
Turkcell Süper Ligi'nin 16. Haftası'nda Fenerbahçemizin Ankaragücü ile oynayacağı maçın ilk 11'i şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Carlos, Mehmet Topuz, Baroni, Selçuk, Özer, Alex, Güiza.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Selçuk-Baroni ikilisi yan yana oynadığı sürece bu takım topu ileriye biraz zor taşır.
Maçın sonucu tamamen kanatların oyununa bağlı.Umarım kazanırız az bir süre kaldı.
Alex De Souza 1-0..
Fenerbahçe 1-0 önde.
Yalnız Alex'in gol atmasından çok Güiza'nın verdiği asist mükemmel. Biz bu oyuncuyu forvet'e besleyici konumda oynatmalıyız. Daha yararlı olur.
Ah bide seyirci olsaydı. Takım çoştu. Çok istekliyiz. Gökhan bile şut çekiyor.![]()
1-1 vassell
Bu takımı yenemezsek Daum defolsun lütfen. Yeter. Ki bu maçı alırız büyük ihtimal..
3-1 felan alacağız..
Ben istikrardan yanayım, ilk başta Daum'u istemiyorumdum ama; Aragones kaldıysa Daum hayli hayli kalır. Ferguson ilk dört yıl düşmemek için oynattı ManU yetmedi, Beckham'ın suratına krampon attı gene takımın başında kaldı. Daum ile devam ne olursa olsun. Başarı gelecek.
Fenerbahçe bu istek ile bu maçı alır. Ankaragücü çok açık veriyor.
Ankaragücü 2 yaptı. . .
Kesinlikle gitmeli Daum.. 1 olur 2 olur ama artık haddi aşıyor.. Bu maç bence yönümüzü tayin etme maçı.. En geç devre arasına kadar kalan sürede lider olmalıyız. Yoksa Daum kesinlikle bana göre gönderilmeli. Zaten hoca değişikliği olunca tekrar neden kovduğumuz birini getirdik bu saçmalığıda anlayamamıştım ama 3.5 milyon euroluk bir futbol oynatacak hoca getirebiliriz o paraya. Yada şöyle diyeyim bizi lider yapacak bir hoca getirebiliriz. Bende istikrardan yanayım fakat Daum ile olmaz Ertuğrul Sağlam gelsin istikrar kabulüm ama Daumun ne olduğu belli...
Daum'un istifasini 4 gözle bekliyorum
2-2 oldu . . .
Alex De Souza 2-2
Getirin şu takıma Yılmaz Vural'ı, Aykut'u, Rıdvan'ı..
Evet Yılmaz Vural. Dövsün şu takımı sıra dayağına çeksin.
Anca böyle akıllanırlar!!