Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır.

10 55.56%
  • Ankaragücü Kazanır.

4 22.22%
  • Berabere Biter.

4 22.22%
1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaragücü [16. Hafta]

Hybrid View

Aziz Yıldırım maç sonu kameraların karşısına geçip Ankaragücü'nün bir golünün verilmediğini topun net bir şekilde içeride olduğu bu hakemler ile ligin bitmeyeceğini söyleyecek mi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Aziz Yıldırım maç sonu kameraların karşısına geçip Ankaragücü'nün bir golünün verilmediğini topun net bir şekilde içeride olduğu bu hakemler ile ligin bitmeyeceğini söyleyecek mi acaba ?
    2.golden önce Bilica'ya yapılan faulü söyler belki çıkıp ya da sen söylesen biraz objektif yaklaşsan nasıl olur.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    2.golden önce Bilica'ya yapılan faulü söyler belki çıkıp ya da sen söylesen biraz objektif yaklaşsan nasıl olur.
    Geçen hafta buraları yakıp yıkan siz değilmiydiniz ? Hakkımızı alıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar diye. Bende Ankaragücü'nün çalınan 1 puanından bahsediyorum. Sen biraz objektif olsan ne olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Geçen hafta buraları yakıp yıkan siz değilmiydiniz ? Hakkımızı alıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar diye. Bende Ankaragücü'nün çalınan 1 puanından bahsediyorum. Sen biraz objektif olsan ne olur ?
    Ben objektifim zaten sen yorma kafanı : ) Ben de ilk anda topun çizgiyi geçtiğini düşündüm ama sonra baktığımda geçmediğini gördüm sende sakince bakarsan topun çizgiyi geçmediğini görürsün.

Mesaj Yetkileri