Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır.

10 55.56%
  • Ankaragücü Kazanır.

4 22.22%
  • Berabere Biter.

4 22.22%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 108 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaragücü [16. Hafta]

Nesil
    2006

Gökhan Gönül, Özer, M.Topuz, Lugano gerisini göndersinler umrumda bile değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçı bir şekilde kazanmalıyız. İlk yarıyı lider bitirmeliyiz. Ben anlamam. Başkan ne yapsın. Millet parasını alamıyor gününde takır takır herşeyleri ödeniyor ama iş sahada maça gelince hiç bir şey yok. Bu takımı en kısa zamanda adam etsinler yoksa gitmesi gereken kişi Daum olacak.. 2-2 tatmin edici bir skor değil en azından 3-2 almamız lazım. Artık kredisi yok ligde şimdiye 5-6 puan önde olmamız lazımdı..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Daniel Güiza 3-2

Dün Antalya direkleri dövdü, bugün Ankaragücü direkleri dövüyor. Ne şanstır ya. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Danieeeel Güizaaa, berbat oynasakta 3 puan almak güzel oluyor.

İstikrar istiyorsak 1-2 sene böyle kötü futbola sabretmemiz gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Off bee, önemli olan kazanmak. Galatasaray 3-2 yendiya illa bizde 3-2 alıcazz.. Hadi bakalım inşallah böyle biter

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Özer Özer Özer..Çizgiden çıkarttı.Helal olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

özer cok iyiydi bugün daum oynatır herhalde artık sürekli
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Eze eze yendik. 500 isabetli pas ile oynadık. Ankaragücü 150 pasda kaldı. %60'dan fazla topa sahip olduk. Durmadan şutlar çektik. Uzun süre sonra maçı kazanmayı istedik. Kazandığımız içinde mutluyum.

Tabii Ankaragücü'de çok fazla pozisyona girdi ama; bir tebriği hak ediyorlar, açık oynadılar kazanmak için oynadılar erkek gibi kaybettiler.

Bu arada tekrar belirtiyorum, bu takımda Emre, Özer, M.Topuz, Alex, Lugano ve Gökhan Gönül bu takımda kalmalı ve diğer oyuncuların hepsi sezon sonu gönderilmesi gerek.
    Last edited by Universal : 12.Aralık.2009 at 22:55 Reason: Listeye Emre'yi ekledim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe puanını 34 yaptı... maç fazlasıyla lideriz. Umarım Kayseri takılır... Devre arası takım uyumunu bozanlar gitmeli. Bu arada o listeye Emre'yi ve Baroniyide ekleyebiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Özer diyorum Alex diyorum bu adamlar bu takımın en yetenekli adamları ilk 11 den eksik olmamaları lazım diorum başka bir şey demiyorum. Adam muhteşem bir asist yaptı, gitti çizgiden topu çıkarttı e daha ne yapsın. Gör bunları Daum haftaya kesme bu adamı koyma o uyuşmuş Santos'u koyma.

Evet kötü oynadık ama iyi mücadele ettik. Güiza da ne adam yahu sen bomboş pozisyonda git topu taca vur sonra attığın gole bak hayret bişey yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Eze eze yendik. 500 isabetli pas ile oynadık. Ankaragücü 150 pasda kaldı. %60'dan fazla topa sahip olduk. Durmadan şutlar çektik. Uzun süre sonra maçı kazanmayı istedik. Kazandığımız içinde mutluyum.

Tabii Ankaragücü'de çok fazla pozisyona girdi ama; bir tebriği hak ediyorlar, açık oynadılar kazanmak için oynadılar erkek gibi kaybettiler.

Bu arada tekrar belirtiyorum, bu takımda Özer, M.Topuz, Alex, Lugano ve Gökhan Gönül bu takımda kalmalı ve diğer oyuncuların hepsi sezon sonu gönderilmesi gerek.
    Öncelikle Daum gitsin ama..

Özer'e de ayrı bir parantez açmalı. Çok güzel oynadı Maşallah..

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu arada o listeye Emre'yi ve Baroniyide ekleyebiliriz...
    Gidenlere değil dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Özer'e teşekkürler.. Umarım daum bu gerçeği görür artık..

Nesil
    2006

Haklsınız Emre'yi unuttum. Maddi durumu güçlü olan bir kulüp olarak Baroni'den çok daha iyilerini bulabilirz. O yüzden Baroni'nin kalmasına pek sıcak bakmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by QsmAneLka View Post
    Gidenlere değil dimi?
    Hayır Kalması gereken isimlerin olduğu listeye dedim..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Emre Takıma geri dönsün Özer ilk 11 oynasın Santos'un Kazımla ilişkisi kesilsin Santos bek oynasın bu takım cosar.

Nesil
    2006

Bu arada R.C3 mutlaka hücum oynamalı. Başka bir seçenek yok. Çok ileri çıkıyor, hep hücumu düşünüyor bide o kanattan gol yiyoruz. R.C3'ü hücuma alıp Santos'u geride tutmalıyız.

Aziz Yıldırım maç sonu kameraların karşısına geçip Ankaragücü'nün bir golünün verilmediğini topun net bir şekilde içeride olduğu bu hakemler ile ligin bitmeyeceğini söyleyecek mi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Çakal Carlos'ta bence bilerek cezalı duruma düştü..
    Aynen öyle ... Rio Sahilleri varken napacak Karadeniz'de

Özer !! Helal olsun be !! Müthiş bir asist yaptı ve son dakikada topu çıkardı ve bizi kurtaran isim oldu..Daum artık kesmez heralde Özer'i bu takımda Özer mutlaka olmalıdır.

Maçı hakeden taraftık ve çok iyi mücadele ettik.Paslarda ve topla oynamada ezici bir üstünlüğümüz vardı rakibe karşı.Ankaragücü'de iyi oynadı bugün.3-4 pozisyonları vardı.Ama maçı biz daha çok istedik ve kazandık.

Diğer beğendiğim isimler Alex,Gökhan ve Cristian'dı.Özellikle Cristian çok iyiydi.2-3 önemli pozisyonu tam yerinde kesti.Emre'nin yerinde çok iyi oynadı..

Tebrikler takımımıza.Bu galibiyet çok iyi oldu...

Nesil
    2006

R.C3 kesinlikle Trabzon'a götürülmeli, hatta bütün oyuncular götürülmeli. Kimse ceza alıpda erkenden tatile çıkmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Aziz Yıldırım maç sonu kameraların karşısına geçip Ankaragücü'nün bir golünün verilmediğini topun net bir şekilde içeride olduğu bu hakemler ile ligin bitmeyeceğini söyleyecek mi acaba ?
    2.golden önce Bilica'ya yapılan faulü söyler belki çıkıp ya da sen söylesen biraz objektif yaklaşsan nasıl olur.

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Çakal Carlos'ta bence bilerek cezalı duruma düştü..
    Evet ..

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    2.golden önce Bilica'ya yapılan faulü söyler belki çıkıp ya da sen söylesen biraz objektif yaklaşsan nasıl olur.
    Geçen hafta buraları yakıp yıkan siz değilmiydiniz ? Hakkımızı alıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar diye. Bende Ankaragücü'nün çalınan 1 puanından bahsediyorum. Sen biraz objektif olsan ne olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaragücü maça sert başladı ve eğer olaya hakem erken müdahale etmeseydi muhtemelen bizim için daha zor bir maç olacaktı. Hakemin maçın başında Elyasa'ya verdiği sarı kart; 'rakibinizi ancak oyun kuralları içinde sindirebilirsiniz, kural dışı sindirime izin vermem' demekti. Aslında eğer o tip bir sindirime gidilse dahi takım sağlamsa o maçta kemik sesi duyulur.

Fenerbahçe oyunun çok büyük bir bölümünde ipleri elinde tutan taraftı, ipler elinde derken tabela istediğimiz şekilde değildi ama oyun istediğimiz şekildeydi. Özellikle yediğimiz 2. golden sonra tamamen Ankaragücü'nü bunalttık. Daum oyuncu değişikliği için çok bekledi ama almışken tam risk alarak forveti ikiledi, ortasahayı üçe düşürdü. Bence o dakikaya kadar bekleyip tam risk almaya gerek yoktu. 50. dakika civarında Selçuk'u çıkarıp, yerine Uğur'u alsaydı ve Uğur-Mehmet-Cristian-Özer şekline dönseydik golü daha rahat bulabilirdik. Topu iyi çevirdik, elimizde tuttuk fakat cezasahası çevresinde son hamleleri bir türlü istediğimiz gibi yapamadık. Fenerbahçe bugün 3 puanı sonuna kadar haketti ama futbolda kırılma anları çok önemli. Ankaragücü'nün direkten dönen topu girse 1 hafta boyunca tüm kanallar, tüm gazeteler Fenerbahçe'nin bugünkü mücadelesini es geçecekti.

Maçın yıldızlarına gelince; ilk yarıda Carlos ve Gökhan, maçın genelinde Alex ve Vassell öne çıkan isimlerdi. Cristian da maçın gizli yıldızlarındandı. Özer'e ise ayrı bir parantez açmak lazım. Özellikle maçın ikinci yarısında mükemmel oynadı, Alex'in 2. golündeki asisti, Elyasa'yı göğüs kontrolüyle geçtiği pozisyon ve son dakikada çizgiden çıkardığı pozisyon* akılda kalan hareketleriydi. Alex'le uyumu da iyidi. Taraftar Özer'in her zaman farkındaydı bu maçtan sonra muhtemelen Daum da Özer'in farkına varacaktır.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

*Maraton programında içerde mi dışarıda mı olduğu ölçüldükten sonra daha net konuşabiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Geçen hafta buraları yakıp yıkan siz değilmiydiniz ? Hakkımızı alıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar diye. Bende Ankaragücü'nün çalınan 1 puanından bahsediyorum. Sen biraz objektif olsan ne olur ?
    Ben objektifim zaten sen yorma kafanı : ) Ben de ilk anda topun çizgiyi geçtiğini düşündüm ama sonra baktığımda geçmediğini gördüm sende sakince bakarsan topun çizgiyi geçmediğini görürsün.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ee son pozisyonda çizgi değil gol olmuş orda..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Kalede Volkan hangisi olursa Babacan veya Demirel fark etmez. Sğa bek Gökhan,solbek Dos Santos, Göbek Bilica-Lugano. Sol açık Özer, Sağ açık Mehmet Topuz, Orta Saha Emre ve Baroni. Forvet arkası Alex ve Forvet Semih ( Guiza) . Bu kadro ile çıkması lazım artık Daum'un. Başka bir kadro fantazi olur gereksiz olur. Bu kadro güzel futbol oynar.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Roberto Carlos Veda etti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık olmuş A.Gücü'ne.Verilmeyen golle 1 puanı alabilirlerdi.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri