Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Manisaspor Kazanır.

7 35.00%
  • Beşiktaş Kazanır.

9 45.00%
  • Berabere Biter.

4 20.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Manisaspor - Beşiktaş [16. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Beşiktaş'ın renginde sarıyla kırmızı yok ama sizdeki Galatasaray aşkı bambaşka : )

Manisa'dan böyle bir skor beklemiyodum açıkçası. Ligin en zayıf kadrolarından birine sahipler tek silahları ileride tuttukları Isaac'e uzun top atmak. Nasıl olduysa dün beraberlik yakaladılar Kalabane'yle.
    Bu forumda benim ne kadar Galatasaraya muhalefet yorumlar yazdıgımı herkes bilir.

Doğruları söylüyorum sadece.Ayrıca yorumuma iyi bakarsan "malesefki" diye bir kelime var.Senin için anlamı ne onu bilmiyorum ama türkçede pişmanlık belirten bir sözcüktür.

Ayrıca "sizdeki" diyerek tüm Beşiktaşlılara laf atmış oluyorsun , düzgünce tartışmak nedir harbiden bilmiyorsunuz.

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın renginde sarıyla kırmızı yok ama sizdeki Galatasaray aşkı bambaşka : )

Manisa'dan böyle bir skor beklemiyodum açıkçası. Ligin en zayıf kadrolarından birine sahipler tek silahları ileride tuttukları Isaac'e uzun top atmak. Nasıl olduysa dün beraberlik yakaladılar Kalabane'yle.
    Birincisi Ahmetin yazisindan bunu cikardiysan tebrik ediyorum seni. Ayrica arkadas Galatasaraya sepmati duyuyor olabilir ki duymadigina eminim, bu senin butun besiktaslilar ile ilgili bir yargida bulunmani gerektirmez.

Ikincisi , bilmeden bir topluluk icin kafana gore atip tutmak laf kalabaligindan baska bir sey degildir.

Ucuncusu bir insan nasil 2 takim tutar bende bunu merak ediyorum, bu da ilginc bir durum olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Ucuncusu bir insan nasil 2 takim tutar bende bunu merak ediyorum, bu da ilginc bir durum olsa gerek.
    Çok basit Rıdvan...

Bir hafta tuttuğun takımın birisi kötü sonuç alır o takımın maç başlığına uğramazsın,iyi giden takımın maç başlığına yazarsın.Diğer hafta öteki türlü.Böyle gider işte...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bu forumda benim ne kadar Galatasaraya muhalefet yorumlar yazdıgımı herkes bilir.

Doğruları söylüyorum sadece.Ayrıca yorumuma iyi bakarsan "malesefki" diye bir kelime var.Senin için anlamı ne onu bilmiyorum ama türkçede pişmanlık belirten bir sözcüktür.

Ayrıca "sizdeki" diyerek tüm Beşiktaşlılara laf atmış oluyorsun , düzgünce tartışmak nedir harbiden bilmiyorsunuz.
    Benim söylediğim Beşiktaş kulup başkanı içindi. Sen yazınca ondan alıntı yaptım. : ) Doğru düzgün tartışmak ne demek merak etme çok iyi biliyorum ama huy işte arada gıcıklık yapmakta hoşuma gidiyo : )

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Birincisi Ahmetin yazisindan bunu cikardiysan tebrik ediyorum seni. Ayrica arkadas Galatasaraya sepmati duyuyor olabilir ki duymadigina eminim, bu senin butun besiktaslilar ile ilgili bir yargida bulunmani gerektirmez.

Ikincisi , bilmeden bir topluluk icin kafana gore atip tutmak laf kalabaligindan baska bir sey degildir.

Sen yazmasan hatrım kalırdı bak

bkz: Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve Adnan Polat yakınlaşması. Fenerbahçe - Galatasaray maçları oynanırken Beşiktaşlıların Galatasaray'lı olması. vs vs vs gibi bir çok örnek var.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çok basit Rıdvan...

Bir hafta tuttuğun takımın birisi kötü sonuç alır o takımın maç başlığına uğramazsın,iyi giden takımın maç başlığına yazarsın.Diğer hafta öteki türlü.Böyle gider işte...

Ankaragücü başlıklarına bak bakalım iyi giderkenmi yazmışım ? Bilmediğin şeyler hakkında konuşma istersen bak dalgana Ne kadar Ankaragücü taraftarını size anlatacak değilim.

,

: )

Güney Afrika’da yapılan Konfederasyon Kupası’nda taraftarların elinden düşmeyen vuvuzela, Süper Lig’de de tribünlerin şovu olacak. Manisaspor taraftarlarının tribünlere taşıcağı vuvuzela, Beşiktaş ataklarında çalınacak ve rakibi olumsuz etkilemeye çalışılacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Güney Afrika’da yapılan Konfederasyon Kupası’nda taraftarların elinden düşmeyen vuvuzela, Süper Lig’de de tribünlerin şovu olacak. Manisaspor taraftarlarının tribünlere taşıcağı vuvuzela, Beşiktaş ataklarında çalınacak ve rakibi olumsuz etkilemeye çalışılacak.[/QUOTE]

hadi herşeyi anladık bu ne şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arkadaşım sen kendindemisin ? Manisa maçında Vuvuzela çalınmıştı onun haberini koydum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ankaragücü başlıklarına bak bakalım iyi giderkenmi yazmışım ? Bilmediğin şeyler hakkında konuşma istersen bak dalgana Ne kadar Ankaragücü taraftarını size anlatacak değilim.
    Son haftalarda F.Bahçe tökezlerken seni göremez olduk F.Bahçe başlıklarında,A.Gücü başlıklarına yazıyordun ben bundan bahsediyorum...

Bana öyle bak dalgana falan diyemezsin,akıllı konuşacaksın.

Nesil
    2006

tamam beyler uzatmaya gerek yok herkes goruyor kimin ne oldugunu

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri