Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Bu forumda benim ne kadar Galatasaraya muhalefet yorumlar yazdıgımı herkes bilir.

Doğruları söylüyorum sadece.Ayrıca yorumuma iyi bakarsan "malesefki" diye bir kelime var.Senin için anlamı ne onu bilmiyorum ama türkçede pişmanlık belirten bir sözcüktür.

Ayrıca "sizdeki" diyerek tüm Beşiktaşlılara laf atmış oluyorsun , düzgünce tartışmak nedir harbiden bilmiyorsunuz.
Benim söylediğim Beşiktaş kulup başkanı içindi. Sen yazınca ondan alıntı yaptım. : ) Doğru düzgün tartışmak ne demek merak etme çok iyi biliyorum ama huy işte arada gıcıklık yapmakta hoşuma gidiyo : )

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
Birincisi Ahmetin yazisindan bunu cikardiysan tebrik ediyorum seni. Ayrica arkadas Galatasaraya sepmati duyuyor olabilir ki duymadigina eminim, bu senin butun besiktaslilar ile ilgili bir yargida bulunmani gerektirmez.

Ikincisi , bilmeden bir topluluk icin kafana gore atip tutmak laf kalabaligindan baska bir sey degildir.

Ucuncusu bir insan nasil 2 takim tutar bende bunu merak ediyorum, bu da ilginc bir durum olsa gerek.
Sen yazmasan hatrım kalırdı bak

bkz: Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve Adnan Polat yakınlaşması. Fenerbahçe - Galatasaray maçları oynanırken Beşiktaşlıların Galatasaray'lı olması. vs vs vs gibi bir çok örnek var.

Quote Originally Posted by anilton View Post
Çok basit Rıdvan...

Bir hafta tuttuğun takımın birisi kötü sonuç alır o takımın maç başlığına uğramazsın,iyi giden takımın maç başlığına yazarsın.Diğer hafta öteki türlü.Böyle gider işte...

Ankaragücü başlıklarına bak bakalım iyi giderkenmi yazmışım ? Bilmediğin şeyler hakkında konuşma istersen bak dalgana Ne kadar Ankaragücü taraftarını size anlatacak değilim.

,

: )

Güney Afrika’da yapılan Konfederasyon Kupası’nda taraftarların elinden düşmeyen vuvuzela, Süper Lig’de de tribünlerin şovu olacak. Manisaspor taraftarlarının tribünlere taşıcağı vuvuzela, Beşiktaş ataklarında çalınacak ve rakibi olumsuz etkilemeye çalışılacak.