Kankam sağolsun![]()
Kankam sağolsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Malesef yattık Murat abi.Ben anlamıyorum bunlar nasıl takım.WfL geçen sene şampiyon oldu.Bu sene denz.Hoff'da resmen aynı şekil.Geçen haftalarda 4-5 tane atıyodu.Ne oldu şimdi Gitti Mainz'a yenildi.Daha bişi demiyorum ben ya.Yarın Basacam Bafraspor'a 1.70 oranı var babalar gibi stadada gidip desteklicem takımı.Olmaz böyle şey ya.
Tekrardan uzun bir aradan sonra yeni kupon yaptım sizlerle paylaşmak istedim. Çok değil 1'e 10 veriyor kupon.Buyrun ;
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi bizim Samsun çok dengesiz takım.Deplasmanda 5-1 kazandık.
Yeni bir Pazar kuponunun sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar buyrun.
![]()
Roma 2-1 kazansın hepimiz kazanalım.Kupon güzel abi.1 misli girebilirim bende.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Murat abi senin maçların alayı iptal oldu nerdeyse.Roma ve Atletiko Madrid maçı kaldı sadece
Bundan başka bir kupon daha yaptım 4 maç 1'e 60 veriyordu. Genel anlamda sürpriz sayılacak maçları bildim sadece AT. Madrid'den yattım. Bir daha da asla oynamam ona.