Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor Kazanır.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
21.Aralık.2009, 13:16
Yaa bırakın gidin allah aşkına. Herkes takmış yüzüne maskeleri burda meleksiniz forum dışında gerçek düşünceleriniz yazıyosunuz. Tutturmuşsunuz Fenerbahçe kötü Fenerbahçe kötü. Kötü dediğiniz takım şu anda lider. Geçenlerdede vardı utanmasanız yaşasın Lille diyeceksiniz. Hoşş forum dışında yazdıklarınız bunlardan beter ama neyse.
İlk yarıda ofsayt diye kestiği pozisyon saçmalıktı. Yaklaşık 3 metre vardı ve ofsayt bayrağını kaldırdı. Umut vardı içeride falan ama ne olursa olsun devam ettirmesi lazımdı. Yine ilk yarıda Selçuk eline çarptı bir pozisyonda herkes onu es geçmiş mesela. Gûiza'nın ilk yarıda zoru başardığı pozisyon ofsaytla alakası yok. Top Alex'e geliyo o içeriye çeviriyo.
Sağlam maç oldu Trabzon'dan daha aktif oynamasını bekliyodum ben çok kötü oynadı. İstatistiklere baktım daha çok pas yapmış bunların çoğuda isabetli. Ama işte ileride bitirici adamları yok. 1 Alex olsa herşey daha farklı olabilirdi. Alanzinho'yu çok geriye çekiyo Şenol hoca. O adam Alex'in hızlı versiyonu pire gibi adam.
Güzel maç geride kaldı artık 33günlük ara var bütün takımlar takviye yapacak ve 2. yarıya girecekler daha güzel ve çekişmeli lig bekliyo bizi.
Mesaj Yetkileri