1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: 10.2.0 Yamasi Cikti

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    rubin kazana kötu dıyorsun yanı rusya sampiyonu barcayi yenen takım kötu degıldır benım oyunumda gökdenız barcaya gitti

kötü demiyorum. vasat diyorum.yani ortalama... yani ülkenin iyi oyuncuları, avrupanın ortalama takımlarında oynayabilecek seviyedeler iken, ülkenin ortalama oyuncularının, avrupanın ortalama altı takımlarında oynaması asıl normal olandır.

gökdeniz için diyecek bir şeyim yok oyuna göre ancak şoka girebilirim böyle bir transfer olursa.

Quote Originally Posted by vurdugol View Post
    kötü demiyorum. vasat diyorum.yani ortalama... yani ülkenin iyi oyuncuları, avrupanın ortalama takımlarında oynayabilecek seviyedeler iken, ülkenin ortalama oyuncularının, avrupanın ortalama altı takımlarında oynaması asıl normal olandır.

gökdeniz için diyecek bir şeyim yok oyuna göre ancak şoka girebilirim böyle bir transfer olursa.
    her lafına katılıyorum. bu seneyi -şahsen benim açımdan- fm pas geçmiş diyebilirim kesinlikle. ilk patch de maçlar iyidi (atak dengesi, ev sahibi-deplasman avantajı olayı) transfer zordu ama biz bu oyunu zaten bundan sevmedikmi ben onu anlamıyorum. Bi Holosko Barcada bi Kewell İnter de oynuyosa kusura bakmayın afedersiniz tüküreyim böle patch in içine.-tek guzel yanı makıneın kaldıracagı oyuncu sayısını artık gorebılıyoruz-

bi ayar tuturamıyolar. ya maç motoru guzel olur transfer zor olur ki bence normali bu yada maç içi 1000 tane atak olur 10 ar 5 er gol atılır yada kaleciler masai mara çitası gibi her yere uzanır, transferde de maşşallah ütopyaların ütopyası yaşanır.

crash dump sorunu yüzünden 3 kere sıfırdan karıyere basladım. son olarak aston villa dayım ki yukarda da transferleri yazdım. 90 tl verdik ama sıfır zevk. daha aylardan aralık...

Mesaj Yetkileri