1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: 10.2.0 Yamasi Cikti

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by vurdugol View Post
    evet bu saçma sapan yama sayesinde oyuncuları elden çıkarmak kolay olabilir ama gel gör ki bu oyunun gerçekçiliğini öldürüyor. simulasyon olmaktan çok, sıradan oyuna dönüyor. yoksa ne var gider editörden şurdan burdan da ayarlar bi şekilde elden çıkarırsın oyuncuları.
    oysa asıl güzel olan ligin zor şartlarına rağmen ortaya iyi bi şeyler çıkarmak. yoksa git editörden ronaldoyu messiyi takıma kat. her sene şampiyon ol.
    Bence bu konuda biraz gerçekçi olunmuş. Çünkü şu anda Fener Güiza'yı satılığa çıkarsın bir çok kulüp isteyecektir. Fakat 1.1 yamsında ben Güiza'yı satamadım, devre arasına kadar oynattım öyle satabildim. 1.2 de ise rahatlıkla satabildim.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence bu konuda biraz gerçekçi olunmuş. Çünkü şu anda Fener Güiza'yı satılığa çıkarsın bir çok kulüp isteyecektir. Fakat 1.1 yamsında ben Güiza'yı satamadım, devre arasına kadar oynattım öyle satabildim. 1.2 de ise rahatlıkla satabildim.

bu bir istisna. çünkü zaten takımların elinde satabilecekleri kalitede "toplam" 3-5 yabancı var. en azından zarar etmeyecekleri şekilde satabilecekleri oyunculardan bahsediyorum. oyun patchten önce bunu gerçekleştiremezken patchten sonra ise tamamen cıvıtıp herkesi satabilir hale getirmiş.
    mesele guiza vs gibi 3-5 oyuncunun satılabiliyor olmasında değil zaten. yani sırf guiza gibi nispeten ortalama üstü kariyeri ve becerisi olan oyuncuların satılabiliyor olması, patchin iyi bir patch olduğunu göstermez. bir yanlışı düzeltiyorlar ama 10 yanlış ekliyorlar. hal böyle olunca da tadı tuzu kaçıyor.

yani geçmiş oyunları hatırlayalım. özellikle 2007 ve 2008 ciddi zorluyordu transferleri. bazı oyuncuları satmak imkansıza yakındı. sıfır bedelle satamıyordum. o da yanlış. bir ortasını bulacaklarına işin çivisi çıkmış. üstelik patch ile daha da kötü olmuş. dünyada böyle bir şey var mıdır merak ediyorum? yani patch ile daha da kötüleşen bir oyun?

Mesaj Yetkileri