Jovanoviç müthiş transfer olur hem forvet hem sol açık da kullanabiliriz. Antu'dan yalan haber çıkmaz![]()
Jovanoviç müthiş transfer olur hem forvet hem sol açık da kullanabiliriz. Antu'dan yalan haber çıkmaz![]()
Europa ligde oynatılamaz ama....
Jovanoviç, kısa vadede düşünmemek gerekir. Güiza eğer şans da bulursa Dünya Kupası'nda muhtemelen gelecek sezon İspanya yolcusu. Bu sezon avrupada yaralanamayacak olsak da seneye takımın birinci forveti olacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Antu'da Avrupa Liginde fomra giyebileceği söyleniyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Eğer ŞL'de oynayan Avrupa Ligi'nde oynayabilir diye bir kural varsa giyebilir. Bir ara bu kuralda bir değişiklik oldu diye duymuştum. UEFA'nın sitesinden bakmak gerek talimatlara.
"YÜCE ATATÜRK"
Sezeri biizmkiler alsa yahu nerde ıyı bır genc kacırıyoruz.Özer konsuuda adamı kulübğn kapısına kadar getiriolar almıyolar sora başka buyuk takıma gıderken almaya calısıyolar el bos kalıyor ve aval aval ızlıolar olmaz boyle bısey ya.
Bu arada 3.5 yıl için teklif edilen 12.5 Milyon Euro'yu Valencia ve Milan takımlarıda teklif etmiş Jovanovic'e.
Jovanovic gelirse Guiza gidecek mi ozaman ? yada semih mi gidecek ? çünkü Guiza da Jovanovic te yedek oturmaz
Pek forma şansı bulmasada Giray takımda düşünülen bir isim Önder'le takas yapmak için kullanılmaz.Song'un Afrika Kupası'na gidecek olmasına rağmen takımda pek stoper eksiğimiz yok bence..Giray,Egemen,Ceyhun,Tayfun gibi o bölgede oynayabilen oyuncularımız var.Önder gereksiz olur.
Jovanovic'i ben isterim şahsen..Beğendiğim bir oyuncu..
Bakalım nasıl gelişmeler olacak..
bence jovanovic gibi düz bir oyuncuya fazla hatta ucmus bunlar..
Ne 12.5 milyon eurosundan bahsediyor bu adam.. Çok fazla eğer doğruysa.. En az 3.100 felan alcak buna göre..
senin söyledigin imkansiz bir olay.. sonucta rodney sadece colin'in babasi yani menajeri degil! dolayisi ile kulüple resmi olarak temas kurmasida mümkün degil adama gülerler öyle bir olayda zaten gecenlerde ligtv ye aciklama yapmisti transfer ile ben ilgilenmiyorum artik menajeri var diye.
Janko'yu Jovanovic'e tercih ederim.
Jovanovic iyi bir oyuncu hızlı,bitirici,sert..
Fred in maclarını izliyorum çok geri eski Fred'den
Birçok sitede haberler geçiyor Fenerbahçe hakkında. En önemlisi de Jovanovicin yaptığı açıklama. Bence Jovanovic alınırsa sol açık oynatılacak. Çünkü bugün resmi siteden Güizanın satılmayacağı veya takasta kullanılmayacağı açıklandı. Tabi şöyle bir durum da var. Fenerbahce yalanlıyorsa mutlaka bir olay olacaktır. Carlos da yalanlanmıştı sonra geldi diye açıklama yapıldı![]()
TariboWest
bende internette daum'un jovanovic'i sol acikta düsündügünü okudum.. sol acik icin alinacaksa daum eski sisteme dönüyor demektir.. Tuncay-Nobre-Anelka 3 lü forvet gibi birsey oynatacak yine.
Sol açığa Jovanovic yada o tarz golcü özelliği ön planda bir sol açık alınırsa, Güiza sağ açık oynasın, forvetsiz 4-6-0 oynayalım daha çok pozisyona gireriz. Güiza nasılsa atamıyo en azından top yaparız o şekilde sonuca gideriz...
Eminim Güizayı sağ açığa koysan orada daha verimli olur. Sprinter bir oyuncu. Bence İspanya maçında bize attırdığı gol gibi güzel kesmeler yapar.. Güiza aynı zamanda iyi bir asistçi![]()
Bunu fm'de denedim daha önce. Gayet iyi oynadı sağ açıkta asist felanda yaptı.
Bugün Vatan Gazetesi muhabirlerinden Ferudun Niğdelioğlu'nun imzasıyla '14 Milyon euro'ya sahibinden satılık' başlığıyla yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Oyuncularımızdan Daniel Güiza'yı satmak ya da İspanyol futbolcuyu herhangi bir takasta kullanmak gibi bir niyetimiz olmadığını resmi internet sitemiz vasıtasıyla defalarca belirtmemize karşın, bu tip asılsız haberlerin ısrarla yapılıyor olmasını art niyete ve sayfayı doldurma telaşına bağlıyoruz.
Spor kamuoyunun bilgisine sunar, gerçekle ilgisi olmayan bu habere taraftarlarımızın itimat etmemesini rica ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Güiza bu aralar iyi.. bu formunu devam ettirirse bizi şampiyon bile yapabilir..
Mehmet daha geçen gün beraber izledik, o kaçırdığı golü. Ben Güiza'nın geldiği günden beri form tuttuğuna inanmıyorum. Diyeceksiniz ki bu sezon 7 gol attı, TSL istatistiklerine bakıldığında güzel bir sonuç ama; kaçırdığı goller. Türkiye'de hiçbir futbolcu bu oyuncu kadar pozisyona girmemiştir.
Orası öyle batuhan.. Hakan Şükür de nice boş kalelere atamadı ancak Galatasarayın başarısında çok önemli rol oynadı.. Semih oynadığında da gördük? Pozisyona giremedik o varken.. Güiza en azından pozisyona girmeyi beceriyor. Birinciyi atamasa da 2. yada 3. atıyor.. Nitekim Şu soon 3 haftada attığı gollerin bize galibiyet getirdiğini de düşünürsek bence şuan yararlı..
Ha yönetim derse ki ben bunu satıp yerine çok daha iyisini alcam. Tamam derim.. Ama Jovanoviç gelcekse ben Güiza derim.. Her zaman gelen gideni aratıyor maalesef.. Biz demiyomuyduk Kezman keşke kalsaydı diye..
Bana kalsa PVH kalsaydı, bu takımda hala forma giyerdi. Anadolu Kulüplerine gol atmak önemli değil, Avrupa'da bizi sırtlayacak bir forvet lazım.
Semih Şentürk bana göre iyi bir golcü. Ama uzun süredir oynayamıyor, bir maçda dört gol bile attı zamanında. O nedenle Semih bir kaç maç üst üste oynarsa verimli olacaktır.
Semih yedek bırakıla bırakıla artık pes etmiş gibi görünüyo.. Umarım iyi bi geri dönüş yapar..