Sayfa 184 / 896 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
5,491 ile 5,520 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Jovanoviç müthiş transfer olur hem forvet hem sol açık da kullanabiliriz. Antu'dan yalan haber çıkmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Europa ligde oynatılamaz ama....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Jovanoviç, kısa vadede düşünmemek gerekir. Güiza eğer şans da bulursa Dünya Kupası'nda muhtemelen gelecek sezon İspanya yolcusu. Bu sezon avrupada yaralanamayacak olsak da seneye takımın birinci forveti olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu'da Avrupa Liginde fomra giyebileceği söyleniyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer ŞL'de oynayan Avrupa Ligi'nde oynayabilir diye bir kural varsa giyebilir. Bir ara bu kuralda bir değişiklik oldu diye duymuştum. UEFA'nın sitesinden bakmak gerek talimatlara.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sezeri biizmkiler alsa yahu nerde ıyı bır genc kacırıyoruz.Özer konsuuda adamı kulübğn kapısına kadar getiriolar almıyolar sora başka buyuk takıma gıderken almaya calısıyolar el bos kalıyor ve aval aval ızlıolar olmaz boyle bısey ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada 3.5 yıl için teklif edilen 12.5 Milyon Euro'yu Valencia ve Milan takımlarıda teklif etmiş Jovanovic'e.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Jovanovic gelirse Guiza gidecek mi ozaman ? yada semih mi gidecek ? çünkü Guiza da Jovanovic te yedek oturmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Trabzonspor istiyormuş sanırım Önder'i, yönetim biraz akıllı davranıp Giray'la Önder'i takas ederse çok iyi olur. Olmazsa Ali Turan transfer edilmeli diyeceğim ama Kayserispor'un iddialı olduğu bir ortamda takım kaptanını kolay kolay satmazlar.
    Pek forma şansı bulmasada Giray takımda düşünülen bir isim Önder'le takas yapmak için kullanılmaz.Song'un Afrika Kupası'na gidecek olmasına rağmen takımda pek stoper eksiğimiz yok bence..Giray,Egemen,Ceyhun,Tayfun gibi o bölgede oynayabilen oyuncularımız var.Önder gereksiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Jovanovic gelirse Guiza gidecek mi ozaman ? yada semih mi gidecek ? çünkü Guiza da Jovanovic te yedek oturmaz
    Kimse gitmesede olur. Güiza seve seve oturur klübede bu performansı devam ederse.

Ayrıca Jovanovic'i forvet olarak değil Sol açık olarak düşüyormuşuz, bir sürü duyumlar var.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Eğer ŞL'de oynayan Avrupa Ligi'nde oynayabilir diye bir kural varsa giyebilir. Bir ara bu kuralda bir değişiklik oldu diye duymuştum. UEFA'nın sitesinden bakmak gerek talimatlara.
    Evet bu kural var, ama; FM oyununa yansıtılmamış. Büyük ihtimalle orada ki sistem yüzünden aklın karışmış olabilir.

Jovanovic'i ben isterim şahsen..Beğendiğim bir oyuncu..

Bakalım nasıl gelişmeler olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Milan Jovanovic: ´´Fenerbahçe bana 3‚5 yıl için 12‚5 Milyon Euro teklif etti..´´

NTVSpor
    Eğer sözleşmesi sona eriyorsa ve bu nedenden dolayı ödenecek bonservis düşükse bu para normal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence jovanovic gibi düz bir oyuncuya fazla hatta ucmus bunlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne 12.5 milyon eurosundan bahsediyor bu adam.. Çok fazla eğer doğruysa.. En az 3.100 felan alcak buna göre..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Colin'in babası demiş zaten, menejeri dememiş. Bizzat babasıda gidip söyleyebilir bunun bir mahsuru yok. İlla menejer gidip bildirecek diye bir kuralda yok.
    senin söyledigin imkansiz bir olay.. sonucta rodney sadece colin'in babasi yani menajeri degil! dolayisi ile kulüple resmi olarak temas kurmasida mümkün degil adama gülerler öyle bir olayda zaten gecenlerde ligtv ye aciklama yapmisti transfer ile ben ilgilenmiyorum artik menajeri var diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Janko'yu Jovanovic'e tercih ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Jovanovic iyi bir oyuncu hızlı,bitirici,sert..

Fred in maclarını izliyorum çok geri eski Fred'den

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Birçok sitede haberler geçiyor Fenerbahçe hakkında. En önemlisi de Jovanovicin yaptığı açıklama. Bence Jovanovic alınırsa sol açık oynatılacak. Çünkü bugün resmi siteden Güizanın satılmayacağı veya takasta kullanılmayacağı açıklandı. Tabi şöyle bir durum da var. Fenerbahce yalanlıyorsa mutlaka bir olay olacaktır. Carlos da yalanlanmıştı sonra geldi diye açıklama yapıldı
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bende internette daum'un jovanovic'i sol acikta düsündügünü okudum.. sol acik icin alinacaksa daum eski sisteme dönüyor demektir.. Tuncay-Nobre-Anelka 3 lü forvet gibi birsey oynatacak yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sol açığa Jovanovic yada o tarz golcü özelliği ön planda bir sol açık alınırsa, Güiza sağ açık oynasın, forvetsiz 4-6-0 oynayalım daha çok pozisyona gireriz. Güiza nasılsa atamıyo en azından top yaparız o şekilde sonuca gideriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eminim Güizayı sağ açığa koysan orada daha verimli olur. Sprinter bir oyuncu. Bence İspanya maçında bize attırdığı gol gibi güzel kesmeler yapar.. Güiza aynı zamanda iyi bir asistçi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu fm'de denedim daha önce. Gayet iyi oynadı sağ açıkta asist felanda yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Eminim Güizayı sağ açığa koysan orada daha verimli olur. Sprinter bir oyuncu. Bence İspanya maçında bize attırdığı gol gibi güzel kesmeler yapar.. Güiza aynı zamanda iyi bir asistçi
    bence de öyle guize takip ediyorum geldiğinden beri ne kadar çok gol kaçırsada attığı ara pasları mükemmel.bir oyunkurucu(lincoln,alex) gibi ara pası atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Vatan Gazetesi muhabirlerinden Ferudun Niğdelioğlu'nun imzasıyla '14 Milyon euro'ya sahibinden satılık' başlığıyla yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Oyuncularımızdan Daniel Güiza'yı satmak ya da İspanyol futbolcuyu herhangi bir takasta kullanmak gibi bir niyetimiz olmadığını resmi internet sitemiz vasıtasıyla defalarca belirtmemize karşın, bu tip asılsız haberlerin ısrarla yapılıyor olmasını art niyete ve sayfayı doldurma telaşına bağlıyoruz.

Spor kamuoyunun bilgisine sunar, gerçekle ilgisi olmayan bu habere taraftarlarımızın itimat etmemesini rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Güiza bu aralar iyi.. bu formunu devam ettirirse bizi şampiyon bile yapabilir..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Güiza bu aralar iyi.. bu formunu devam ettirirse bizi şampiyon bile yapabilir..
    Mehmet daha geçen gün beraber izledik, o kaçırdığı golü. Ben Güiza'nın geldiği günden beri form tuttuğuna inanmıyorum. Diyeceksiniz ki bu sezon 7 gol attı, TSL istatistiklerine bakıldığında güzel bir sonuç ama; kaçırdığı goller. Türkiye'de hiçbir futbolcu bu oyuncu kadar pozisyona girmemiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Orası öyle batuhan.. Hakan Şükür de nice boş kalelere atamadı ancak Galatasarayın başarısında çok önemli rol oynadı.. Semih oynadığında da gördük? Pozisyona giremedik o varken.. Güiza en azından pozisyona girmeyi beceriyor. Birinciyi atamasa da 2. yada 3. atıyor.. Nitekim Şu soon 3 haftada attığı gollerin bize galibiyet getirdiğini de düşünürsek bence şuan yararlı..

Ha yönetim derse ki ben bunu satıp yerine çok daha iyisini alcam. Tamam derim.. Ama Jovanoviç gelcekse ben Güiza derim.. Her zaman gelen gideni aratıyor maalesef.. Biz demiyomuyduk Kezman keşke kalsaydı diye..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Orası öyle batuhan.. Hakan Şükür de nice boş kalelere atamadı ancak Galatasarayın başarısında çok önemli rol oynadı.. Semih oynadığında da gördük? Pozisyona giremedik o varken.. Güiza en azından pozisyona girmeyi beceriyor. Birinciyi atamasa da 2. yada 3. atıyor.. Nitekim Şu soon 3 haftada attığı gollerin bize galibiyet getirdiğini de düşünürsek bence şuan yararlı..

Ha yönetim derse ki ben bunu satıp yerine çok daha iyisini alcam. Tamam derim.. Ama Jovanoviç gelcekse ben Güiza derim.. Her zaman gelen gideni aratıyor maalesef.. Biz demiyomuyduk Kezman keşke kalsaydı diye..
    Bana kalsa PVH kalsaydı, bu takımda hala forma giyerdi. Anadolu Kulüplerine gol atmak önemli değil, Avrupa'da bizi sırtlayacak bir forvet lazım.

Semih Şentürk bana göre iyi bir golcü. Ama uzun süredir oynayamıyor, bir maçda dört gol bile attı zamanında. O nedenle Semih bir kaç maç üst üste oynarsa verimli olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Semih yedek bırakıla bırakıla artık pes etmiş gibi görünüyo.. Umarım iyi bi geri dönüş yapar..

Mesaj Yetkileri