1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Bu harita hangi ülkenin

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Konaklamayi bir kenara birakinda yazin sicakligin 40 dereceyi astigi bir sehir olan Antalya'yi hangi mantikla yaz mevsiminde oynanacak bir organizasyona koyabilirler benim aklim almiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Konaklamayi bir kenara birakinda yazin sicakligin 40 dereceyi astigi bir sehir olan Antalya'yi hangi mantikla yaz mevsiminde oynanacak bir organizasyona koyabilirler benim aklim almiyor.
    Ya Antalya aslında bu iş için en uygun yerlerden birisi. Milyonlarca turist ağırlayabilecek kapasitesi var. Her yıl geliyor zaten. Bence sıcaklığa göre seçim yapılmamalı. 2010 Afrika'da.. 2014 Brezilya'da.. Oralar dahada sıcaktır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ya Antalya aslında bu iş için en uygun yerlerden birisi. Milyonlarca turist ağırlayabilecek kapasitesi var. Her yıl geliyor zaten. Bence sıcaklığa göre seçim yapılmamalı. 2010 Afrika'da.. 2014 Brezilya'da.. Oralar dahada sıcaktır..
    Bir ufak hatırlatma yapayım madem, o tarihlerde Kuzey Yarım Küre'de yaz fakat adı geçen ülkelerde yani Güney Yarım Küre'de kış mevsimine denk geliyor. Asıl en uygun yerler oralar o tarihlerde ve bu tür organizasyonlarda

Bu arada, Antalya'ya mı ulaşım yok :S Arkadaşlar, Antalya havaalanının kapasitesi belli, ve gayet de iyi bir havaalanı, ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten oraya gelen kişiler 1 gün için gelmeyecekler ilk turda, o yüzden Antalya en önemli koz bizim için,

Asıl sormamız gereken, diğer illeri Antalya ayarına getirebilecek miyiz? Bazı istisnalar hariç tabiki,
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Yahu Dünya Kupası Afrika'da oynanıyor orası soğuk da Antalya mı sıcak

Mesaj Yetkileri