Ben TTArena'nın Yarı Final maçlarında kullanılacağını duymuştum ama ne kadar doğru bilemem
Ben TTArena'nın Yarı Final maçlarında kullanılacağını duymuştum ama ne kadar doğru bilemem
Screw you guys, I'm goin' home
Keşke baştan TT Arena 60-65 arası yapılsaydı.. 62-63 felan.. Yarı final karşılaşmasına yakışan bir kapasite olurdu ama 50.000 kişi biraz az olacak..
Trabzonlu arkadaşların ne hissetiğini anlıyorum ki nüfusu 1milyon'u aşmış ve karadeniz'in en güzel şehirlerinden birisi olan Trabzon'un olmaması TÜrkiye tanımı için kötü olmutşur. Bununla birlikte Van, Hakkari gibi yerlerlde de stad yapılmalı ve orada da oynatılması gerekemektedir.
Ayrıca Kadıköy'e ulaşım sorunu yoktur. Yapılacak bir metro var, metrobüs var hemen yanı Irak-Bağdat'a kadar uzanan bir tren yolu var. Gebze'de oturan birisi bir saat gibi bir sürede buraya ulaşabilir. Kaldı ki Türkiye'nin en önemli bir kaç caddesinden olan Bağdat Caddesi gibi en nezih bölgesi var, Moda, Kalamış ve Fenerbahçe gibi çok güzel semtleri var. Onun yanı sıra trafik karmaşası kesinlike Avrupa yakasına göre çok daha az olan ve suç oranının en düşük olan semtinde maç oynamamasını anlayamıyorum. Kaldı ki Kadıköy'de arabanızı parkedebilecek çok fazla yer mevcut. Bunun yanı sıra zaten gelen turistlerin hiçbiri arabası ile dolaşmayacak. Bununla birlikte Beşiktaş'ta otelinde kalan birisi vapuruna atlayıp Kadıköy'e gelmesi sadece 15 dakikayı bulacak. Bu süre içinde Dolmabahçe, Kız Kulesi, Haydarpaşa, Beylerbeyi sarayı gibi önemli yerleri boğazdan görebilecek. Vapur'dan kuşlara simit atabilecek...
Kadıköy'de ki stadı almamak ihanettir, aynen Hakkari, Van, Trabzon ve güneydoğudan şehir almayarak yapıldığı gibi.
53bin kişi kapesite, 56yada 57bine çıkarmak için görüşülüyormuş.3) En çok merak edilen konu: Kapasite meselesi
Dedi ki henüz etüd aşamasında, sadece görüşüyoruz. Daha kesinleşen birşey yok. 5000 değil 3000-3500 arası bir kapasite artımı söz konusu olabilirmiş. Ben de proje mi değişecek dedim. O da hayır sadece 3 sıra eklenecek dedi. Ancak konu etüd ediliyor şu an.
Bence kesinlikle çıkmalı.. Hatta 60 bine çıkmalıdır. Çünkü Hem bu kapasite artışı şansımızı artırır hemde yarı finalin adına yakışır. Şimdi 52. 000 kapasitenin bir bölümü gazeteci bir bölümü güvenlik sebebiyle boş felan derken iyice düşecek.. Çıkarmak lazım bence..
Madem öyle, işte böyle!..
Bizde Trabzon olarak EURO 2016 ya, talibiz..
Ahanda; tanıtım logomuz, şampiyona maskotumuz ve de stad planlamamız..
nasıl olmuş
Hamsili logo müthiş olmuş![]()
İnşallah bizim ülkeye vermezler böyle bi organizasyonu.
Bence İtalya seçilecek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şükrü saraçoğlu'nun yer almaması normal . Çünkü İstanbul'dan 2 stad alınacak mutlaka. Yeni yapıldığı için TT Arena zaten kesin giriyor ikiliye.Diğer stad da finalin oynanması için kapasitesinin fazla olması gerekiyor.Bu yüzden Olimpiyat stadının seçilmesi çok normal.
Zaten bu açıklama yapıldı.İstanbul'u daha fazla tartışmak anlamsız gibi.
Trabzon denince akla futbol gelir ilk olarak.Ülkenin en önemli futbol şehirlerinden Trabzon'un alınmaması garip tabi.
Aklıma takılan bir olay var, şimdi Alman vatandaş, İngiliz vatandaş bira hayranıdır, maçdan önce mutlaka içer. Şimdi Konya'da Kayseri'de nasıl içecek. Onu merak ediyorum... Kaldı ki buralarda beş yıldızlı konaklama yok. Bana göre staddan çok bu tarz yerlere izin vermek gerek.
Birde RAmazana denk geliyor galiba![]()
Bu gidişle adamlar zaten siz kendi içinizde barışık değilsiniz önce onu bi halledin sonra size turnuva verelim dicekler.![]()
Yılmaz Özdil güzel bir yazı yazmış:
http://www.ataryemez.com/gazete/fana...l-sampiyonasi/
Gerçekten herkesin okuması gerektiği güzel bir yazı teşekkürler Aydın abi..
Şampiyonayı alma ihtimalimiz bu kadar zayıfken doğmamış çocuğa don biçiyoruz.
Anlamadığım şey Antalya a ulaşım kolay Saracoğluna,Trabzona,Elazığa,Diyarbakıra mı zor...
Antalya ya kara yoluyla gittiniz mi hiç.Toroslarda dağcılık oynuyorsunuz resmen zaten tren falan da yok orda...
Orda ulaşım yok ama konaklama var derler Burak bahaneler haır kardeşim.
Konaklamayi bir kenara birakinda yazin sicakligin 40 dereceyi astigi bir sehir olan Antalya'yi hangi mantikla yaz mevsiminde oynanacak bir organizasyona koyabilirler benim aklim almiyor.
Demirkola sorsanıza kaç kere otobüsle diyarbakıra gitmişveya trabzona gitmiş istanbul trabzon bile 22 saat ayıptır yazıktır yahu saçmalamayın bence ideal bi tablo var karşımızda euro 2016 için istanbul trabzon diyarbakır izmir van hakkari olsa nasıl olurdu
her biri türkiyenin bir ucunda bence demirkol zırvalamış zırvalamasa demekki tirajı düşecek vah yazık be!!!
Bir ufak hatırlatma yapayım madem, o tarihlerde Kuzey Yarım Küre'de yaz fakat adı geçen ülkelerde yani Güney Yarım Küre'de kış mevsimine denk geliyor. Asıl en uygun yerler oralar o tarihlerde ve bu tür organizasyonlarda
Bu arada, Antalya'ya mı ulaşım yok :S Arkadaşlar, Antalya havaalanının kapasitesi belli, ve gayet de iyi bir havaalanı, ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten oraya gelen kişiler 1 gün için gelmeyecekler ilk turda, o yüzden Antalya en önemli koz bizim için,
Asıl sormamız gereken, diğer illeri Antalya ayarına getirebilecek miyiz? Bazı istisnalar hariç tabiki,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Kardeşim daha 6 yıl var konaklama yerleri yapılmayacak mı bu 6 yılda daha stadlar ortada yok sizce stad yapmak mı kolay konaklama yeri mi![]()
Burak, iş sadece konaklama ve stadyum ile bitmiyor ki, ulaşım, altyapı tüm bunların yapılması gerekiyor.
En basitinden 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için yumurta kapıya dayandı, daha ortada doğru düzgün bitebilen salon yok, boşuna dememişler, sular akar Türkler bakar diye, illa son ana kadar beklete beklete ite-kaka iş yapmaya çalışıyoruz. Hayır iş işten geçince ne geçecek elimize?
Bir planın, projen olmalı ki bundan 6 sene sonrasını da göz önüne alarak hayata geçirmelisin projeyi, bak mesela bizim listemizde 9 stadyum var 7'si yeni yapılacak, İtalya'nın listesinde 11 stadyum var, 4'ü yeni yapılacak, 5'ine yenileme çalışması yapılacak. 2'sinde de ufak düzeltmeler var, Fransız'ların listesinde 12 stadyum var, 4'ü yeni yapılacak, 6'sına yenileme çalışması yapılacak.
En kötü durumda olan biziz, 7 yeni stadyum+konaklama+ulaşım+altyapı çalışması demek oluyor bu, Olimpiyat stadı içinde ulaşım+altyapı çalışmaları yürütülüyor, Kadir Has içinde bazı çalışmalar olacak, yani listenin neredeyse tamamı sıfırdan projeler ve önümüzde 6 sene var.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Burda deniliyorduki karadan ulaşım istiyor UEFA şimdi sen diyorsunki Antalyada havaalanı var öyleyse Trabzondada var o havaalanı diyorum bende.
Mustafa, ben onu herhalde karadanı hariç tutarak yazdım. Önemli olan kısa mesafedeki yerlerin seçilmesi deniyor. Büyük ihtimalle Antalya-Konya-Kayseri üçgeni oluşturulacak ve orada yapılacak bazı grupların maçları,
Ancak sen Trabzon'u işe katarsan kopukluk oluyor çok fazla, ben de diyorum ki eğer Trabzon olacaksa Erzurum ile birlikte olmalı ki şehrin yükü azalsın, keza Antalya gibi Adana'da eklenmeliydi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Antalyaya lafım yok çünkü orası olamlıki gelen adam görsün ve ileride birdaha gelsin ama uçak veya ulaşım mevzuna takıldım.Bence bunlar bahane tamam yakınlık önemli ama daha çnce cokta bırbırıne tyakın yerlerde olmamıs turnuva