Quote Originally Posted by snaru View Post
Bence birşey bilmiyorsan bu kadar konuşma ülkeler arasında pc oyun farkı 1-2 tlyi geçmiyor. Ben bu işi yapıyordum artık bıraktım. Çünkü kâr yoktu. Sadece ps3 ve xbox oyunları farkediyor oyüzden bence biraz daha araştır sen. Şahsen ben orjinal oyun taraftarıyım. Ayrıca senin politika dediğin sömürmekten başka değil. Sen bu kafayla ticaret hayatında naparsın bilmiyorum helede müşteriyle haşır neşir bi işin olursa
ülkeler arasındaki fark mı? sen bu ülkedeki gümrük vergisinin ne kadar olduğunu biliyormusun? FM 2010 Amerika satış fiyatının yanlızca 23 $ olması neyi ifade ediyor acaba. İşi bırakma sebebin de (ki buda bir muamma bence) bu olmasın sakın.Kar edebilmek için satılıyo o oyunlar o kadar paraya! Ticaret insanı olsan yurtdışından aldığın ithal mal için ödenen vergiden haberin oldurdu!
Basit bir örnek X-box 360 Türkiye satış fiyatı 900 Tl D&R'da doğrumu!Peki İngiltere satış fiyatı ne kadar aynı ürünün.Yanlızca 130 Pound.Peki oradan 10 tane alıp gümrükten geçirmeye çalış bakalım kaç para ödeyeceksin.Yada şöyle sorayım aynı ürün neden orada bu kadar ucuzda burada bu kadar pahalı. Bilmem anlatabildim mi!!!!