Kimi Raikkonen, geleceğine ilişkin bir karar vermeden önce sezon ortasına kadar bekleyeceğini ifade etti.

Eski dünya şampiyonu Fin pilot, 2010 sezonunda F1'de istediği koltuğu bulamadığı için Dünya Ralli Şampiyonası'na geçmişti. Raikkonen, daha önceki açıklamalarında, Formula 1'e bir daha dönmeyebileceğini ima etmişti.

Son olarak İtalyan Autosprint
dergisine konuşan Raikkonen, ralliye devam edip etmeme veya F1'e dönme konusunda henüz verilmiş hiçbir kararı olmadığını belirterek, F1'in kalbine daha yakın olduğunu belirtti.

Raikkonen, "Kariyerimin bir noktasında, WRC'de mücadele etmeyi hep istemiştir. Red Bull bana bu harika fırsatı sundu. Böyle bir durumda, bunu niye geri çevireyim?" dedi.

2010 sonrasında ne yapmayı planladığı sorulan Raikkonen, "F1'e kapılar hala açık" cevabını verdi.

Raikkonen, "Hayatımın dokuz yılını bu seriye adadım. (F1'de) gerçekten müthiş hatılarım var. Sezon ortasında bir karar vereceğim. Buna göre, ralli kalıp kalmayacağım, grand prix'lere dönüp dönmeyeceğim belli olacak" dedi.
"buz adam"sız olmaz bu iş hele schumacher de gelmişken zati loeb'ü geçemen sen...dön yiğidim