1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: 2010 F1 kadroları hemen hemen belli oldu

sakary Ali Misafir

Default 2010 F1 kadroları hemen hemen belli oldu

BMW Sauber'in Pedro de la Rosa ile yarışacağına açıklamasının ardından takımların 2010 kadroları hemen hemen tamamlandı. Gridde sadece 4 aracın koltuğu boş durumda.

Sauber'in ardından şimdi tüm gözler, Renault'nun Robert Kubica'nın takım arkadaşı olarak kimi açıklayacağında.

Boş
    araçlar için sürücü sıkıntısı çekilmiyor. Halen Nick Heidfeld, Romain Grosjean gibi pilotlar takım bulabilmiş değil.

Henüz kadrosunu tamamlayamayan Campos Meta, sadece Brezilyalı Bruno Senna ile imza attı. US F1 takımının ise şu ana dek resmen açıkladığı bir pilot yok. Muhtemel
    adayların başında ise iyi bir sponsorluk paketine sahip olan Arjantinli pilot Jose Maria Lopez geliyor.

2010'da sürücü kadroları şöyle oluştu:

Mercedes GP

Michael Schumacher

Nico Rosberg

Red Bull Racing

Sebastian Vettel

Mark Webber

McLaren-Mercedes

Jenson Button

Lewis Hamilton

Ferrari

Ferrari Alonso

Felipe Massa

BMW Sauber

Pedro de la Rosa

Kamui Kobayashi

Williams-Cosworth

Rubens Barrichello

Nico Hulkenberg

Renault

Robert Kubica

Bilinmiyor

Force India-Mercedes

Adrian Sutil

Tonio Liuzzi

Toro Rosso-Ferrari

Sebastien Buemi

Jamie Alguersuari

Lotus-Cosworth

Jarno Trulli

Heikki Kovalainen

Campos-Cosworth

Bruno Senna

Bilinmiyor

Virgin-Cosworth

Timo Glock

Lucas di Grassi

US F1-Cosworth

Bilinmiyor

Bilinmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok değişti takımlar ya.Şöyle bir 2005,2006 ile karşılaştırıldığında ya isim değişikliği yapıldı ya da klüpler tamamen satıldı.

Yeni sezonda McLaren,Mercedes GP ve Ferrari arasında bir şampiyonluk mücadelesi olacak gibi duruyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Michael Schumacher hayranı olup da Anti-Mercedes olanlar için zor bir yıl. Adeta favori oyuncumuz takım değiştirmiş gibi bi durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anti-schumacher olup sıkı bir Mercedes fanı için ölümden beter..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Michael Schumacher hayranı olup da Anti-Mercedes olanlar için zor bir yıl. Adeta favori oyuncumuz takım değiştirmiş gibi bi durum.
    Çok zor :/

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben raikkonenciydim direk.. en zoru benim işim bence.. Ralliyi izlemem, sevmem bile :/

Bu sene Mercedes GP tutucam Schumacher'a olan saygımdan. Bunun dışında Lotus da diğer takımım olabilir
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

sakary Ali Misafir

Schumi bence yanlış yaptı Mercedese dönerek.Ve ferrari taraftarınıda kızdırdı açıkçası tabi ferraride yer yoktu ama Bu sene Massa'yı destekleyeceğim.Eğer Ferrari gene uzak kalırsa ön sıralardan Vettel'in şampiyon olmasını isterim.

Ayrıca bu sene diğer pilotlar için çok önemli.Bu kadar iyi pilot arasında bir başarı alırlırsa onlar için çok iyi olur.Mesela Rosberg.Çok iyi bir şans yakaladı.Eğer iyi sürerse Hamilton-Schumi-Alonso-Massa-Button gibi pilotları geçmeyi başarırsa kendisi için harika olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ferrari Alonso
    kim olaki.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Raikkonen nerede

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Raikkonen nerede
    ralliye geçti..rallide yarışacak bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

US F1-Cosworth ile anlaşmak üzereyim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    US F1-Cosworth ile anlaşmak üzereyim ben.
    Keşke şöyle bir durum olsa.Bir Türk'ün F1'de pilotluk yapmasını o kadar çok isterim ki Her ülkeden var neredeyse bir bizden yok.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Büyük takımlarda zor ancak böyle kötü takımlarda olabilir onun içinde bir Türk firmasının sponsorluğu lazım çünkü genelde öyle oluyor. Büyük sponsorluk şirketinin ülkesinden bir pilot kullanıyor arabayı.

sakary Ali Misafir

Peki öyle bir olay olsa yani Türk firma alsa kim pilot olacak?Önce iyi bir pilot yetiştirmemiz lazım bunun için alt yapı olması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Jason Tahincioğlu. O olmadı Tahincioğlugillerden biri olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yetiştirilen 2-3 pilotumuz var, ben Petrol Ofisi'nden hep beklemişimdir hala da bekliyorum, bir takımın ana sponsoru olup hem o takıma yakıt sağlar, hem ana sponsoru olmuş olur hem de Türk bir pilotun yarışmasını sağlayabilir. Emre'nin dediği gibi sponsorluk olmadan çok zor.

Schumi varsa ben O'nu desteklerim, takım çok da önemli değil. Ferrari'de başarıya koşan ikili burada şimdi, yine başarılı olacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Jason Tahincioğlu. O olmadı Tahincioğlugillerden biri olur.
    Jason'mu ? gp2de yarışırken görüyorduk aynı araba ile takım arkadaşı pantano zaferleri alırken o arkalarda mücadele ediyordu.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yetiştirilen 2-3 pilotumuz var, ben Petrol Ofisi'nden hep beklemişimdir hala da bekliyorum, bir takımın ana sponsoru olup hem o takıma yakıt sağlar, hem ana sponsoru olmuş olur hem de Türk bir pilotun yarışmasını sağlayabilir. Emre'nin dediği gibi sponsorluk olmadan çok zor.

Schumi varsa ben O'nu desteklerim, takım çok da önemli değil. Ferrari'de başarıya koşan ikili burada şimdi, yine başarılı olacaklardır.
    bu test sezonlarında hep takımlar genç pilotları deniyorlar.işte yok o seride rekor kırmış.bu seride şampiyon olmuş falan filan.peki bu bahsedilen serilerde hiç türk varmı? ben açıkçası bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Soyadını hatırlayamadım ama adı sanırım Cem'di, bir programda izlemiştim, yıllardır kademe kademe geliştiriyor kendini diye, eğer sponsor bulursak 1 milyon Euro civarı bir paraya yarışlara katılabileceğini söylüyordu, buralarda kendini gösterebilirse zaten F1 yolu açılır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Jason'mu ? gp2de yarışırken görüyorduk aynı araba ile takım arkadaşı pantano zaferleri alırken o arkalarda mücadele ediyordu.
    Jason şart değil bir Tahincioğlu vardır muhakkak.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Raikkonen nerede
    Raikkonen: 'Kalbim F1'e daha yakın'

Kimi Raikkonen, geleceğine ilişkin bir karar vermeden önce sezon ortasına kadar bekleyeceğini ifade etti.

Eski dünya şampiyonu Fin pilot, 2010 sezonunda F1'de istediği koltuğu bulamadığı için Dünya Ralli Şampiyonası'na geçmişti. Raikkonen, daha önceki açıklamalarında, Formula 1'e bir daha dönmeyebileceğini ima etmişti.

Son olarak İtalyan Autosprint
    dergisine konuşan Raikkonen, ralliye devam edip etmeme veya F1'e dönme konusunda henüz verilmiş hiçbir kararı olmadığını belirterek, F1'in kalbine daha yakın olduğunu belirtti.

Raikkonen, "Kariyerimin bir noktasında, WRC'de mücadele etmeyi hep istemiştir. Red Bull bana bu harika fırsatı sundu. Böyle bir durumda, bunu niye geri çevireyim?" dedi.

2010 sonrasında ne yapmayı planladığı sorulan Raikkonen, "F1'e kapılar hala açık" cevabını verdi.

Raikkonen, "Hayatımın dokuz yılını bu seriye adadım. (F1'de) gerçekten müthiş hatılarım var. Sezon ortasında bir karar vereceğim. Buna göre, ralli kalıp kalmayacağım, grand prix'lere dönüp dönmeyeceğim belli olacak" dedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Forza Schumi,
    Forza Lotus

Ferrari yi bir sezonLuğuna boşuyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kimi Raikkonen, geleceğine ilişkin bir karar vermeden önce sezon ortasına kadar bekleyeceğini ifade etti.

Eski dünya şampiyonu Fin pilot, 2010 sezonunda F1'de istediği koltuğu bulamadığı için Dünya Ralli Şampiyonası'na geçmişti. Raikkonen, daha önceki açıklamalarında, Formula 1'e bir daha dönmeyebileceğini ima etmişti.

Son olarak İtalyan Autosprint
    dergisine konuşan Raikkonen, ralliye devam edip etmeme veya F1'e dönme konusunda henüz verilmiş hiçbir kararı olmadığını belirterek, F1'in kalbine daha yakın olduğunu belirtti.

Raikkonen, "Kariyerimin bir noktasında, WRC'de mücadele etmeyi hep istemiştir. Red Bull bana bu harika fırsatı sundu. Böyle bir durumda, bunu niye geri çevireyim?" dedi.

2010 sonrasında ne yapmayı planladığı sorulan Raikkonen, "F1'e kapılar hala açık" cevabını verdi.

Raikkonen, "Hayatımın dokuz yılını bu seriye adadım. (F1'de) gerçekten müthiş hatılarım var. Sezon ortasında bir karar vereceğim. Buna göre, ralli kalıp kalmayacağım, grand prix'lere dönüp dönmeyeceğim belli olacak" dedi.
    "buz adam"sız olmaz bu iş hele schumacher de gelmişken zati loeb'ü geçemen sen...dön yiğidim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by irresolute View Post
    "buz adam"sız olmaz bu iş hele schumacher de gelmişken zati loeb'ü geçemen sen...dön yiğidim
    alexin kalkıp da ben bu sene chicago bulls'da oynicam demesi gibi olmuş hani düz mantıkla bakarsan ikisi de topla oynanıyor
    Valla kimi bu sene olmadığı için hiç izleyesim yok f1 ama formulasız da geçmez hayat.. inş döner seneye
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    alexin kalkıp da ben bu sene chicago bulls'da oynicam demesi gibi olmuş hani düz mantıkla bakarsan ikisi de topla oynanıyor
    Valla kimi bu sene olmadığı için hiç izleyesim yok f1 ama formulasız da geçmez hayat.. inş döner seneye
    Schumi döndü,yeni takımlar var,yeni pilotlar var,ilginç çekişmeler olacak massa-alonso , hamilton-button.. bu sene f1 bence en zevkli sezonu olacak keşke Kimi'de olsaydı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

işte o yeni takımları düşündükce izleyesim ger geliyor Lotus'u en eski windowslardaki lotus oyunundan dolayı destekleyebilirm ahah
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

button sen ne yaptın ya git ferrari de yarış arkadaş...hem sen hem cocuklugumun kahramanı schumi aynı anda mercedeslere geçmiş raikkonen de yok iyi valla
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Favorim ve destekleyeceğim kişi bu sene Felipe Massa.Schumi bu sene Mercedes'e geçtiği için desteğimi çekitim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Ferrari Alonso
    O kim ya Fernando Alonso değilmiydi o

Mesaj Yetkileri