Beşiktaş yöneticileri ise, Batuhan'ı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapmalarına rağmen genç futbolcudan en ufak bir yakınlık görmediklerini ifade ettiler.
Adamdan bir ışık alamıyorsan idmana ne çağıracaksın ki? Zaten adam gibi idmanına gelseydi zamanında bu hallere hiç düşmeyecekti. Hem gerçekten böyleyse bu konularda UEFA genelde futbolcunun yanında oluyor. Babası gazetelere demeç vereceğine oğlu gerçekten oynamak istiyorsa gitsin bir kulüpte oynasın. Sonrasında Beşiktaş'ın idmanlara çağırmadığını, idmana almadığını UEFA'ya şikayet etsin futbolculuk hayatımı bitirecekler desin bak o zaman Beşiktaş'ın düşeceği hallere. Ama böyle bir durum yok işte ortada. O yüzden ancak çıkıp sallasınlar.

Atıyorum garantili bir mal alırsın. Bozulur. Hata sendedir resmi yollara başvursan haksız çıkacağını bilirsin. O zaman ne yaparsın bağırır çağırırsın. Şu marka öyle de böyle de bir mal aldım da bozuldu da falan filan. Ama haklıysan malı yollarsın fabrikasına adamlar hatasını düzeltir.

Burada Batuhan aynı bu konumda. Biliyor hatanın tamamı kendinde resmi yollardan hakkını arasa savunacak bir şeyi olmadığını. Beşiktaş beni takıma almıyor, antrenmana çağırmıyor, başka takıma da kiralamıyor futbol hayatımı bitirme çalışıyor imajını medya üzerinden millete yutturmaya çalışıyor. Bizimde ezilene yakın olma psikolojimiz had safhada olduğu için "vay be Beşiktaş'a bak birde büyük takım olacak gencecik yeteneği harcıyor" diye girizgahı yapıyoruz.

Kanmayın arkadaşlar böyle işlere. Batuhan yetenekli madem adam olsa şimdi çatır çatır oynardı. Hani nerede?