1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kurtarın Oğlumu !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Gelecekte Türkiyenin dünya üzerinde tanınan en büyük oyuncusu olacak. Gelecek dediğimde öyle uzun bir vakit değil. Mustafa denizli ayrıldıktan 2 sene sonra.

Ardaya birşey deyince nopost alsın bu herif diyecekler neredeyse. Batuhana şovmenden başlayıp utanılmasa küfür edilecek.

Benim için futbolunu oynasın yeter. İstediği karı kızla gezebilir kimseyi ilgilendirmez. İsterse şizofrende olabilir , yine kimseyi ilgilendirmez. Ama çıkıp futbolunu oynasın yeter.

Ama hiçbirşeymi ilgilendirmez bizi , elbette hayır. Fenerbahçe maçında higuaindi galiba adam boşken pası atmayıp boş kaleye kaçırması ve maçtan sonra " Kral yapacağıma , kral olurum" demesi ilgilendirir , terbiyesizliktir.

Ancak uzun zamandır böyle bir terbiytesizlikte göremedim. Herkes diyecek kamptan kaçan bu adam değilmiydi Eskişehirde.

Peki kamptan kaçıpta ertesi gün takır takır topunu oynayan , golünüde atan yine bu adam değilmiydi ?

Ayrıca kendi takımının oyuncuları sokakta insanların canına kastedecek şekilde corvetteler lamborghinilerle yarışanlar , gelmiş burada Batuhana sallıyor , ona da ayrı bir şaşırıyorum.

Nobre bu takımda her yıl için 2.5 milyon primler hariç para alıyorken , Batuhan üvey evlat muamelesi görüyorsa , burada sorun başka yerlerde aranmalıdır.

Ben daha yetenekli oldugumu bileceğim , ancak sırf adım marcio değil diye benim yerime eşşekten bile daha kazma olan bir adam oynayacak. Bende A2 ile idmanlara çıkacağım. Kimse kimseden böyle bir fedakarlık bekleyemez.

Bu çocuk birgün sözleşmesi bittiğinde gider Galatasaraya , Fenere imzayı çakar ki böyle olacaksa inşallah. O zaman Batuhan'ın ne gece kulübüne gittiği haberlerini görürsünüz , nede kaçırdıgı goller ön planda tutulur.

1 Şubattan sonra Beşiktaş adına herşey değişecek , ve buna paralel olarak Batuhan içinde çok şey değişecek. Beşiktaş taraftarının halen en çok oynamasını istediği , en çok hayalini kurdugu oyuncudur Batuhan Karadeniz.

Bu çocugun yeteneksiz oldugunu söyleyenlere sadece gülüyorum. Tamam karaktersiz dersen tartışırım ama yeteneksiz deniliyorsa, Demekki Beşiktaş'ın altyapı hocalarından , PSV Eindhoven scoutlarından daha iyi bir gözlem yeteneğine sahip bu "yeteneksiz" diyen insanlar.

Son olarak Türkiyede , Arda , Caner Erkin , Batuhan , Necip , Semih , Gökhan Gönül gibi adamlar böyle bir negatif medyanın oldugu bir ülke yerine , İngiltere veya İspanyada yetişmiş olsa , şuanda herkes gıpta ediyor olurdu.
    Ben Açıkça Söyleyeyim Yeteneksiz Dedim...
    Çıplak Gözle Yakından İzlediğim İçin Dedim...
    Bundan Çok Daha Yetenekli Çocuklar Vardı Ama Hocaların Şişirmesiydi Dedim...
    Sonrasında Kendisini Geliştirmiş Olabilir(Ki Geliştirdi de Eskişehirde Gayet İyi Oynadı.)
    Ancak Benim Bahsettiğim Zamanda Tam Bir Kazmaydı...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Ben Açıkça Söyleyeyim Yeteneksiz Dedim...
    Çıplak Gözle Yakından İzlediğim İçin Dedim...
    Bundan Çok Daha Yetenekli Çocuklar Vardı Ama Hocaların Şişirmesiydi Dedim...
    Sonrasında Kendisini Geliştirmiş Olabilir(Ki Geliştirdi de Eskişehirde Gayet İyi Oynadı.)
    Ancak Benim Bahsettiğim Zamanda Tam Bir Kazmaydı...

Hayır benim lafım size değildi zaten. Altyapı zamanındaki halini gayet tabi görmüş , izlemiş biri olarak daha iyi yorumlarsınız.

Ancak şuanda bu adam en azından Türkcell Süper lig'de oynayan bir çok oyuncudan daha yeteneklidir.

Mesaj Yetkileri