1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kurtarın Oğlumu !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Kurtarın Oğlumu !

Bu sezon sadece 7 dakika forma giyebilen oğlunun bunalımda olduğunu söyleyen baba Karadeniz, "Batuhan evde bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. Böyle giderse futboldan tamamen kopacak" dedi.
    Beşiktaş'ta, Batuhan Karadeniz'in durumu belirsizliğini korurken, genç futbolcunun babası Orhan Karadeniz, yönetime çağrıda bulunarak, "Oğlumu ya oynatın ya gönderin" dedi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu sezon sadece Manchester United maçının son 7 dakikasında oynattığı Batuhan Karadeniz'in babası Orhan Karadeniz, hafta içinde Beşiktaş Kulübü'ne giderek yöneticilerle görüştü. Uzun süredir antrenmanlara bile çağrılmayan oğlunun futbol oynamadığı için üzüldüğünü ve zor günler yaşadığını ifade eden baba Karadeniz, şöyle konuştu:
    "Benim oğlum sizin de oğlunuz sayılır. Batuhan'ı ya oynatın ya da kiralamak isteyen kulüplere gönderin. Oğlum şu an bunalımda. Evde bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. Eğer bir an önce futbola dönmezse futboldan tamamen soğuyacak ve onu bir daha kazanamayacağız" dedi.

5 milyon Euro

Beşiktaş yöneticileri ise, Batuhan'ı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapmalarına rağmen genç futbolcudan en ufak bir yakınlık görmediklerini ifade ettiler.
    Siyah beyazlılar, "Batuhan için Eskişehirspor, Bursaspor, Ankaragücü ve Hollanda'nın bir takımından kiralık teklifi aldık. Ama biz kendisini kiralık vermeyi düşünmüyoruz. Batuhan eğer ayrılmak istiyorsa 5 milyon Euro getirmesi gerekir. Yoksa Beşiktaş'ta kalıp takıma girmeye çalışır" diye konuştular.

Batuhan'ın Genç Milli Takım'daki teknik direktörü ne diyor?
    H.Şükür'den sonra gelen en önemli golcü

Batuhan, Hakan Şükür'den sonra Türkiye'ye gelen en önemli golcüdür. O da bunun farkında olduğu için bazen çocuksu hareketler yapıyor. Zaten onun bütün sorunu saha dışında. Bazı disiplinsiz hareketler yaptığı için Mustafa Denizli onu kadroya almıyor. Batuhan'ı eğitmek, kontrol altında tutmak lazım. Batuhan'ın yapması gereken şey ise; hocasından özür dileyip takıma dönmek.

A2 takımı ile idmana çıkmak için izin istedi

A takımının antrenmanlarına çağrılmayan Batuhan, "Bugün (dün) A2 takımının antrenörü Gökhan Keskin'le görüşüp, Hocam beni A takımına almıyorlar. Sizin idmanlarınıza çıkabilir miyim' diye ricada bulundum" dedi.

mynet
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fm oynuyodur Fm .Batuhan' oynatıp kazanması gerek BJKnin.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dalga geçilecek bir durum değil. Gayet ciddi.

Ülke'den neden futbolcu çıkmıyor diyoruz. İşte buyrun. 3 büyüklerin içinde tabir ettiğimiz Beşiktaş bile bunu yapıyorsa vay halimize. Anadolu klüpleri paf takımlarını kapatsın.

Yazık yahu,gerçekten yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş'ın Batuhan'a bir şey yaptığı yok yahu adam ne yapıyorsa kendine yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İdmana çağırmamak ne demek abi sen yapma. A2 ile idmana çıkmak istiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kendi yeteneğinin farkında olmayan bir isim daha işte.Disiplinsiz tavırları,antrenmanlara çıkmayışı bunlar Batuhan'ın sonunu hazırlayabilir.

Beşiktaş yönetimi ve Mustafa Denizli'de de suç var tabiki.Denizli bir kupa maçında bile şans vermedi yazıklar olsun!Nobre daha iyi bir oyuncu sanki.Nobre'den faydalanacağız sanki biz milli takımda.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş yöneticileri ise, Batuhan'ı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapmalarına rağmen genç futbolcudan en ufak bir yakınlık görmediklerini ifade ettiler.
    Adamdan bir ışık alamıyorsan idmana ne çağıracaksın ki? Zaten adam gibi idmanına gelseydi zamanında bu hallere hiç düşmeyecekti. Hem gerçekten böyleyse bu konularda UEFA genelde futbolcunun yanında oluyor. Babası gazetelere demeç vereceğine oğlu gerçekten oynamak istiyorsa gitsin bir kulüpte oynasın. Sonrasında Beşiktaş'ın idmanlara çağırmadığını, idmana almadığını UEFA'ya şikayet etsin futbolculuk hayatımı bitirecekler desin bak o zaman Beşiktaş'ın düşeceği hallere. Ama böyle bir durum yok işte ortada. O yüzden ancak çıkıp sallasınlar.

Atıyorum garantili bir mal alırsın. Bozulur. Hata sendedir resmi yollara başvursan haksız çıkacağını bilirsin. O zaman ne yaparsın bağırır çağırırsın. Şu marka öyle de böyle de bir mal aldım da bozuldu da falan filan. Ama haklıysan malı yollarsın fabrikasına adamlar hatasını düzeltir.

Burada Batuhan aynı bu konumda. Biliyor hatanın tamamı kendinde resmi yollardan hakkını arasa savunacak bir şeyi olmadığını. Beşiktaş beni takıma almıyor, antrenmana çağırmıyor, başka takıma da kiralamıyor futbol hayatımı bitirme çalışıyor imajını medya üzerinden millete yutturmaya çalışıyor. Bizimde ezilene yakın olma psikolojimiz had safhada olduğu için "vay be Beşiktaş'a bak birde büyük takım olacak gencecik yeteneği harcıyor" diye girizgahı yapıyoruz.

Kanmayın arkadaşlar böyle işlere. Batuhan yetenekli madem adam olsa şimdi çatır çatır oynardı. Hani nerede?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Adamdan bir ışık alamıyorsan idmana ne çağıracaksın ki? Zaten adam gibi idmanına gelseydi zamanında bu hallere hiç düşmeyecekti. Hem gerçekten böyleyse bu konularda UEFA genelde futbolcunun yanında oluyor. Babası gazetelere demeç vereceğine oğlu gerçekten oynamak istiyorsa gitsin bir kulüpte oynasın. Sonrasında Beşiktaş'ın idmanlara çağırmadığını, idmana almadığını UEFA'ya şikayet etsin futbolculuk hayatımı bitirecekler desin bak o zaman Beşiktaş'ın düşeceği hallere. Ama böyle bir durum yok işte ortada. O yüzden ancak çıkıp sallasınlar.

Atıyorum garantili bir mal alırsın. Bozulur. Hata sendedir resmi yollara başvursan haksız çıkacağını bilirsin. O zaman ne yaparsın bağırır çağırırsın. Şu marka öyle de böyle de bir mal aldım da bozuldu da falan filan. Ama haklıysan malı yollarsın fabrikasına adamlar hatasını düzeltir.

Burada Batuhan aynı bu konumda. Biliyor hatanın tamamı kendinde resmi yollardan hakkını arasa savunacak bir şeyi olmadığını. Beşiktaş beni takıma almıyor, antrenmana çağırmıyor, başka takıma da kiralamıyor futbol hayatımı bitirme çalışıyor imajını medya üzerinden millete yutturmaya çalışıyor. Bizimde de ezilene yakın olma psikolojimiz had safhada olduğu için "vay be Beşiktaş'a bak birde büyük takım olacak gencecik yeteneği harcıyor" diye girizgahı yapıyoruz.

Kanmayın arkadaşlar böyle işlere. Batuhan yetenekli madem adam olsa şimdi çatır çatır oynardı. Hani nerede?
    Yeteri kadar şans verildimi sence Emre abi?Hacettepe maçında oynayıp 1 gol attığını,İspanya maçında sonradan oyuna girip gol pozisyonuna dahi girdiğini,bu adamı daha 16 yaşındayken Manchester City'nin istediğini,Eskişehir'de nasıl bir performans sergilediğini hepimiz biliyoruz.Bu çocuk çok yetenekli.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Batuhan ve onun gibi oyuncuları anlamak mümkün değil. Futbolun böylesine ilgi gördüğü, sevildiği bir ülkede yeteneklerinin hakkını vermeyip futboldan uzaklaşıyorlar. 18 yaşında bir ŞL maçında Gerrard'a, Messi'ye karşı oynama şansına sahip, milyonlarca insan tarafından izlenme şansına sahip, sahada iyi işler yaptığında milyonlarca insan tarafından alkışlanma, sevilme şansına sahip, maddi konularda muhtemelen sıkıntısı yok. Şu şartları sağlayan bir mesleğe bir insan neden sırt çevirir ? -Sırt dönerden kastım, bilgisayar oynaması vs. değil, sonuna kadar çalışmayıp kadroya girmemesi -
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yeteri kadar şans verildimi sence Emre abi?Hacettepe maçında oynayıp 1 gol attığını,İspanya maçında sonradan oyuna girip gol pozisyonuna dahi girdiğini,bu adamı daha 16 yaşındayken Manchester City'nin istediğini,Eskişehir'de nasıl bir performans sergilediğini hepimiz biliyoruz.Bu çocuk çok yetenekli.
    Abartmayın bu kadar yahu. Bu çocuk çok yetenekli falan değil. Aynı adam sakat bacağıyla Eskişehir gecelerinde gezip eğlenmiyor muydu? Eskişehir'de o hayatın içinde olan birinden oturun dinleyin o süper Eskişehir zamanında Batuhan neler yapmış. Biz biraz oyuncuyu gözümüzde büyütüyoruz. 16 yaşındayken City'nin istediği adam bugün şu haldeyse otursun aynanın karşısına ulan ben napıyorum diye bir iç hesaplaşma yapsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Batuhan dan çok ümitLiydim ama gerçekten FOS adamın tekiymiş asLında. Birşey yokmuş kendisinde. Ben DenizLi yi eLeştiriyordum gençLere şans vermiyor diye ama, İsmaiL i, Çok çaLışıp, kendisini göstermeyi başaran Necip`i, oynattıktan sonra Batuhan iLe bir aLıp-veremeyeceğinin oLmadığını sanıyorum, ki DenizLi zaten her seferinde Batuhana çok çaLışmasını ve formayı aLmak için eLinden geLeni yaparsa ona formayı seve seve vereceğini vurguLadı. Burada suç Batuhan da. Evde PLaystation oynayıp, geceLeri kızLarLa takıLacağını PLaystation zamanLarında gitsin kendi idman yapsın, geceLeri barLara gitmek yerine erkenden yatıp, fiziğine ve bünyesine dikkat etsin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Herşey yetenekle olmaz Yunus. Sen geçsen eğer büyüklerini profosyonel disiplin sahibi olan abilerini örnek alacaksın. Onlardan bişey kapmak için çalışacaksın. Gİdip barlareda eğlenmek yerine 3 saat daha fazla antreman yapacaksın. Bunun bilincinde olanlar genç yaşta yıldız olup yeteneği ile tavan yapıyorlar.

Bu çocuk kendini bişey zannedip hava atan cinslerden. Hatırlıyorumda ümit milli maçta tek başına forvette bişeyler yapmaya çalısıyordu. O kadar bencil ki etrafında ki adamlar top vermiyordu. Dışardan gören kendini üstün diğerlerini küçük gören birisi der bu Batuhan için. Eskişehirde güzel oynaması tabi güzel bir olayda sence orada başarılı olupta neden BJK ye geri döndüğünde bu durumlara düştü. Hatalı olmasına rağmen kafasının dikine giden birisi adam olmaz.
    Tabiki disiplinsiz Coşkun abi.Ama sanki Beşiktaş yönetimi Batuhan'ı disipline etmek için çaba sarfetmiyormuş gibi duruyor.Ya da Batuhan bu çabalara karşılık vermiyor gibi.Sonuçta olan kendisine olacak malesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu arada A2'nin başında olduğu zamanda Sergen Yalçın'ın demeçleri vardı. Batuhan 100 kilodan fazla bu haliyle oynaması imkansız vs. gibi. Kiloları da mı Beşiktaş aldırdı yahu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DenizLi Eskişehirden döndükten sonra Batuhan ı oynatmayı düşünüyordu yeni sezonda. Hatta Bobo nun gitmesine bu yüzden sıcakta bakıyordu. Bobo gitseydi yerine iyi bir yabancı kanat oyuncusu aLınıp, hücum hattında da Batuhan ve HoLosko yu düşünüyordu. Ama Eskişehirden döndükten sonra sakatLandı, sakatLandığı dönemde kendisine en bakması gereken dönemde aşırı kiLo aLdı, kendine bakmadı ve sakatLığı da çok uzun sürdü. SakatLıktan döndükten sonra da kiLoLarından kurtuLamadı.

Bobo da sakatLandığı da bir dönem aşırı kiLo aLmıştı ama kendisini kısa sürede toparLayıp hemen takıma yeniden dönmüştü.

Burda suç ne DenizLi de ne de Beşiktaş yönetiminde. Beşiktaş onu kazanmak için herşeyi yaptı. Birazda o çaLışıp kadroya girecekti.

Herşeyin için geç değiL. Daha çok genç. Yeniden çaLışıp kendisini toparLayabiLir. KiLoLarından kurtuLur, idmanLarda iyi performans sergiLer o zaman da adama forma veriLmezse çıkıp konuşmaya hakkı oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.dailymotion.com/video/x5g...ans-2008_sport

Penaltı atarken ki şu hale tavra baksana. bu adam yetenekli olsa ne?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Herşeyin başında Batuhan'ın disiplinsizliği hangi kulüp dünya yıldızı adayını düştüğü şu hale sokmak istesin, yapsa bile amaç ne olabilir? Şuan da olayın perde arkasıda var bizim bilemediğimiz ancak yine de her insan kendinden sorumludur diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

1 şubat günü herşey değişecek. Mustafa Denizli taraftar baskısı olmasa Necip , Rıdvan gibi isimleride oynatmayacak. Onun için önemli olan işinin garanti olması.

Uğur İnceman yeter , Nobre yeter ona.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    http://www.dailymotion.com/video/x5g...ans-2008_sport

Penaltı atarken ki şu hale tavra baksana. bu adam yetenekli olsa ne?
    Güzel showmen olur bundan (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://forum.turksportal.net/vb/show...99#post1069999 2-3 kişinin yorumlarını okursanız o zamandan belliydi böyle olacağı. Savunuyolardı Batuhan'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senelerdir söylüyorum u 17 'de canlı da izledim maçlarının birçoğunu , hiçbir zaman büyük topçu olamayacak o yetenek o hırs yok bu çocukta ... kendi kendini yer bitirir hiç de üzülmem gitsin eskişehir de falan oynasın işte

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş,Diyarbakırspor'a kiralasın Batuhan'ı.O zaman düzelir belki

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Şöyle Söyleyeyim Daha Batuhan'ın Adı Sanı Duyulmamışken Tanıyordum,Beşiktaş'ın Yaz Futbol Okulu'na Kardeşim Ve Kuzenim Gidiyordu Ve Batuhan'la Aynı Gruptaydılar(Bende Gidiyordum Ama Yaştan Dolayı Bir Üst Gruptaydım)
    Benim Antremanlar Bunlarınkisinden Sonra Olduğu İçin İzlerdim Antremanlarını.O Zamanda Konuşurduk Kendi Aramızda O Yaz Okulunda Bile Bundan Çok Daha Yetenekli Çocuklar Vardı Ama Hocalar Aman Batuhan'a Oynayın Aman Batuhan'a Pas Atın Diye Bu Çocuğu Ön Plana Çıkarmaya Çalışıyorlardı...
    O Yaz Okul'unda Bile Batuhan'ı 2'ye Katlayacak Çocuklar Vardı(Kardeşim Ve Kuzen'im Dahil.Zaten Beşiktaş Alt Yapıya Davet Aldı 2'side Ancak İstanbul'da Oturmadığımızdan Kardeşim Gidemedi,Kuzenimde Antalya'ya Taşındıklarından Bırakmak Zorunda Kaldı.Beni Soracak Olursanız Bende Davet Aldım Ama Sanırım Defans Oynadığım İçindi Anasını Satayım Yaz Okul'unda Defans Yoktu Hocalar İlk Gün Soruyor Herkes Nerede Oynuyor Diye Defans Diyen 2 Kişiden Birisiydim Anasını Satayım Memlekette Herkes Forvet Zaten Demişti Hoca'nın Birisi )
    Ben Bile Bu Halimle Batuhan'ı Tutmakta Zorlanmıyordum(Arada Maç Yapıyorduk) Ve Tekrar Ediyorum O Zamandan Söylüyorduk Hocaların Şişirmesi Diye...
    Ama Allah İçin Tek Bir İyi Özelliği Vardı Hocalar Oyunu Buna Yönelik Oynattığı İçin Bütün Toplar Buna Atılıyordu,Buda Haliyle Çok Şut Çeke Çeke Şut'unu Geliştirmişti...
    Gençler Arasında En İyi Şut Atanlar Arasındaydı Ancak Diğer Yönlerden Çok Zayıftı.Bundan Çok Daha Yetenekli Gençler'e Buna Verilen Şanslar Verilse Çok Daha Hayırlı Olurdu Diye Düşünüyorum...
    Bu Arada Sene Yanılmıyorsam 2004 Veya 2005'ti...
    Daha Bu Beşiktaş Fulya Arazisini Satmadan Önce Fulya'da Oluyordu Bu Dediklerim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Gelecekte Türkiyenin dünya üzerinde tanınan en büyük oyuncusu olacak. Gelecek dediğimde öyle uzun bir vakit değil. Mustafa denizli ayrıldıktan 2 sene sonra.

Ardaya birşey deyince nopost alsın bu herif diyecekler neredeyse. Batuhana şovmenden başlayıp utanılmasa küfür edilecek.

Benim için futbolunu oynasın yeter. İstediği karı kızla gezebilir kimseyi ilgilendirmez. İsterse şizofrende olabilir , yine kimseyi ilgilendirmez. Ama çıkıp futbolunu oynasın yeter.

Ama hiçbirşeymi ilgilendirmez bizi , elbette hayır. Fenerbahçe maçında higuaindi galiba adam boşken pası atmayıp boş kaleye kaçırması ve maçtan sonra " Kral yapacağıma , kral olurum" demesi ilgilendirir , terbiyesizliktir.

Ancak uzun zamandır böyle bir terbiytesizlikte göremedim. Herkes diyecek kamptan kaçan bu adam değilmiydi Eskişehirde.

Peki kamptan kaçıpta ertesi gün takır takır topunu oynayan , golünüde atan yine bu adam değilmiydi ?

Ayrıca kendi takımının oyuncuları sokakta insanların canına kastedecek şekilde corvetteler lamborghinilerle yarışanlar , gelmiş burada Batuhana sallıyor , ona da ayrı bir şaşırıyorum.

Nobre bu takımda her yıl için 2.5 milyon primler hariç para alıyorken , Batuhan üvey evlat muamelesi görüyorsa , burada sorun başka yerlerde aranmalıdır.

Ben daha yetenekli oldugumu bileceğim , ancak sırf adım marcio değil diye benim yerime eşşekten bile daha kazma olan bir adam oynayacak. Bende A2 ile idmanlara çıkacağım. Kimse kimseden böyle bir fedakarlık bekleyemez.

Bu çocuk birgün sözleşmesi bittiğinde gider Galatasaraya , Fenere imzayı çakar ki böyle olacaksa inşallah. O zaman Batuhan'ın ne gece kulübüne gittiği haberlerini görürsünüz , nede kaçırdıgı goller ön planda tutulur.

1 Şubattan sonra Beşiktaş adına herşey değişecek , ve buna paralel olarak Batuhan içinde çok şey değişecek. Beşiktaş taraftarının halen en çok oynamasını istediği , en çok hayalini kurdugu oyuncudur Batuhan Karadeniz.

Bu çocugun yeteneksiz oldugunu söyleyenlere sadece gülüyorum. Tamam karaktersiz dersen tartışırım ama yeteneksiz deniliyorsa, Demekki Beşiktaş'ın altyapı hocalarından , PSV Eindhoven scoutlarından daha iyi bir gözlem yeteneğine sahip bu "yeteneksiz" diyen insanlar.

Son olarak Türkiyede , Arda , Caner Erkin , Batuhan , Necip , Semih , Gökhan Gönül gibi adamlar böyle bir negatif medyanın oldugu bir ülke yerine , İngiltere veya İspanyada yetişmiş olsa , şuanda herkes gıpta ediyor olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Gelecekte Türkiyenin dünya üzerinde tanınan en büyük oyuncusu olacak. Gelecek dediğimde öyle uzun bir vakit değil. Mustafa denizli ayrıldıktan 2 sene sonra.

Ardaya birşey deyince nopost alsın bu herif diyecekler neredeyse. Batuhana şovmenden başlayıp utanılmasa küfür edilecek.

Benim için futbolunu oynasın yeter. İstediği karı kızla gezebilir kimseyi ilgilendirmez. İsterse şizofrende olabilir , yine kimseyi ilgilendirmez. Ama çıkıp futbolunu oynasın yeter.

Ama hiçbirşeymi ilgilendirmez bizi , elbette hayır. Fenerbahçe maçında higuaindi galiba adam boşken pası atmayıp boş kaleye kaçırması ve maçtan sonra " Kral yapacağıma , kral olurum" demesi ilgilendirir , terbiyesizliktir.

Ancak uzun zamandır böyle bir terbiytesizlikte göremedim. Herkes diyecek kamptan kaçan bu adam değilmiydi Eskişehirde.

Peki kamptan kaçıpta ertesi gün takır takır topunu oynayan , golünüde atan yine bu adam değilmiydi ?

Ayrıca kendi takımının oyuncuları sokakta insanların canına kastedecek şekilde corvetteler lamborghinilerle yarışanlar , gelmiş burada Batuhana sallıyor , ona da ayrı bir şaşırıyorum.

Nobre bu takımda her yıl için 2.5 milyon primler hariç para alıyorken , Batuhan üvey evlat muamelesi görüyorsa , burada sorun başka yerlerde aranmalıdır.

Ben daha yetenekli oldugumu bileceğim , ancak sırf adım marcio değil diye benim yerime eşşekten bile daha kazma olan bir adam oynayacak. Bende A2 ile idmanlara çıkacağım. Kimse kimseden böyle bir fedakarlık bekleyemez.

Bu çocuk birgün sözleşmesi bittiğinde gider Galatasaraya , Fenere imzayı çakar ki böyle olacaksa inşallah. O zaman Batuhan'ın ne gece kulübüne gittiği haberlerini görürsünüz , nede kaçırdıgı goller ön planda tutulur.

1 Şubattan sonra Beşiktaş adına herşey değişecek , ve buna paralel olarak Batuhan içinde çok şey değişecek. Beşiktaş taraftarının halen en çok oynamasını istediği , en çok hayalini kurdugu oyuncudur Batuhan Karadeniz.

Bu çocugun yeteneksiz oldugunu söyleyenlere sadece gülüyorum. Tamam karaktersiz dersen tartışırım ama yeteneksiz deniliyorsa, Demekki Beşiktaş'ın altyapı hocalarından , PSV Eindhoven scoutlarından daha iyi bir gözlem yeteneğine sahip bu "yeteneksiz" diyen insanlar.

Son olarak Türkiyede , Arda , Caner Erkin , Batuhan , Necip , Semih , Gökhan Gönül gibi adamlar böyle bir negatif medyanın oldugu bir ülke yerine , İngiltere veya İspanyada yetişmiş olsa , şuanda herkes gıpta ediyor olurdu.
    Ben Açıkça Söyleyeyim Yeteneksiz Dedim...
    Çıplak Gözle Yakından İzlediğim İçin Dedim...
    Bundan Çok Daha Yetenekli Çocuklar Vardı Ama Hocaların Şişirmesiydi Dedim...
    Sonrasında Kendisini Geliştirmiş Olabilir(Ki Geliştirdi de Eskişehirde Gayet İyi Oynadı.)
    Ancak Benim Bahsettiğim Zamanda Tam Bir Kazmaydı...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Ben Açıkça Söyleyeyim Yeteneksiz Dedim...
    Çıplak Gözle Yakından İzlediğim İçin Dedim...
    Bundan Çok Daha Yetenekli Çocuklar Vardı Ama Hocaların Şişirmesiydi Dedim...
    Sonrasında Kendisini Geliştirmiş Olabilir(Ki Geliştirdi de Eskişehirde Gayet İyi Oynadı.)
    Ancak Benim Bahsettiğim Zamanda Tam Bir Kazmaydı...

Hayır benim lafım size değildi zaten. Altyapı zamanındaki halini gayet tabi görmüş , izlemiş biri olarak daha iyi yorumlarsınız.

Ancak şuanda bu adam en azından Türkcell Süper lig'de oynayan bir çok oyuncudan daha yeteneklidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

turkcell super liginde oynayan bir çok futbolcu da yeteneksiz zaten , bu çocuk da yeteneksiz diğer saydığın oyuncular ülkemizde yetişti ve hepsine gıpta ediyorum pendik stadında türkiye romanya u17 maçını izlerken arkamda birçok scout , menajer oturuyordu hepsi batuhanla ilgili benim ve üstteki arkadaşın söylediğini söylüyor ... şişirilme oyuncunun teki fizik var diye adam etmeye çalıştılar edemediler , iyi topçu olurdu ama hiçbir zaman yıldız olamazdı ...

27. Default

football manager'da potansiyeli -9 olarak verilmiş bu oyuncunun. Sizin yorumlarınıza baktığımda -7 bile çok gelir diye düşündüm

Mesaj Yetkileri