Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

10 71.43%
  • Gaziantepspor

3 21.43%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ 18. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Penaltı da doğruydu kırmızı kartta.İşte Ahmet Arı'nın söyledikleri:

34. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalan Ahmet Arı ise, kart pozisyonuyla ilgili olarak, "Ben hakeme küfretmedim. Bir anlık öfkeyle 'Allah belanı versin' dedim. Kesinlikle küfretmedim" diye konuştu.

Ancak Ahmet Arı'nın maçın devre arasında takım arkadaşlarına "Hakeme küfrettim, hakem beni atmakta haklıydı" dediği öğrenildi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    yine saçma bir yorum buldum yorum değil saçma sapan birşey aslında.

sen o penaltıya birşey yok dersen ben senin futbolu bildiğinden şüphe ederim.azcık daha sert vursa bileğini kırardı adamın.

yo, daha sert vurmasına gerek yok. caner in ayağı 2 cm daha aşağıda olsaydı ortadan çat diye kırılıverirdi ayak. adam resmen topa abanır gibi tekme attı. neyden bahsediyorsunuz yahu??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yo, daha sert vurmasına gerek yok. caner in ayağı 2 cm daha aşağıda olsaydı ortadan çat diye kırılıverirdi ayak. adam resmen topa abanır gibi tekme attı. neyden bahsediyorsunuz yahu??
    Aynı hareket,Ahmet'in 1.sarı kartını gördüğü zamanda Ahmet tarafından yapıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gerçekten bende 2. kez tekrarını görünce farkettim. Direk kırmızı kartlık pozisyon. İyiki Ayağı kırılmadı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kırmızı da doğru penaltı da yani küfür etmedim diyo gaziantepli oyuncu ama allah belanı versin'in küfürden ne farkı var acaba...iyi ki canere bişey olmadı onu ben yaptıgım totemlerle fenere aldırcam
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kırmızı da doğru penaltı da yani küfür etmedim diyo gaziantepli oyuncu ama allah belanı versin'in küfürden ne farkı var acaba...iyi ki canere bişey olmadı onu ben yaptıgım totemlerle fenere aldırcam
    Ne gibi totemler biraz açarmısın

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ama Gökay abi,bu kadar moralsiz olduğunu bile bile,3 puana bu kadar ihtiyaç varken bence Elano atmalıydı.
    tamam sende haklı olabilirsin ama nonda atsaydı penaltıyı 3 puandan çok bir futbolcu kazanmış olacaktık. ama tabi riske girmeye değer mi tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada bir müjde vereyim.Fildişi Sahili,Afrika Kupasından elenmek üzere.Keita,Denizli maçına yetişebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca Keita 89.dakikada bir gol attı bu akşamki Fildişi-Cezayir maçında.Bir önceki maçtada 1 asist yapmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kewell nasıl olsa gidecek.Caner'i alalım hem Türk yabancı kontenjanına etki yapmaz.Onun yerine yabancı bir bek alırız Taiwo gibi.

Penaltı pozisyonunda da her adam oraya ayağını koyamaz.Bazı futbolcular vardır ki ayağını oraya koymaktan çekinir.Ortaları,nefis çalımları,akıl dolu pasları tamamen harikaydın Caner.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Caner müthiş oyununu sürdürüyor. Yönetim mutlaka opsiyonu kullanıp bonservisini almalı. Sol Açığa geçtiği her maçta muhteşem oynadı.
    Elano bugün Caner den sonra maçın en iyisiydi. Çıkarılması bence hataydı. Nonda madem sahada kalacaktı o dakikaya kadar pek iyi oynamayan Barış yada Arda çıkarılabilirdi. Sarpın yanına monte son 2-3 maçtır ön liberonun yanında MC olarak çift yönlü oynatılıyor Elano ve çok da iyi oynuyor. Bugün de Hücum özelliklerinn yanında defansif olarak da çok koştu, mücadele etti birçok top kesti.
    Hakan Balta da ligin ilk yarısının tam tersine çok iyi bir maç oynadı. Bunda önünde oynayan Canerin de savunmaya sık sık gelip çok çalışması, çok koşmasının payı büyük. Umarım böyle devam eder.

Yeni transfer Neill nokta atışı olmuş. Tam aradığımız tipte savunmada gereksiz işler yapmadan hem topla çok iyi, mücadeleci ve teknik bir oyuncu. İlk maçında kalitesini gösterdi. Jo da oyuna 65 civarı girdi fena işler yapmadı. Golü bulduğumuz frikiği o kazandırdı. İlerki günler de çok daha iyi olacaktır.

Arda asistini yaptı ama 1-2 pozisyon dışında iyi olduğunu söyleyemem. Leo ve Servet gereksiz işler yapmayı bıraktığı zaman Neill'ın da gelmesi ile savunmadaki sorun çözülecektir. Servet bugün çok gereksiz 1 çıkış yaptı az daha topu kaptırıp kontrayı yiyorduk ama şanslıydık ki servet topu son anda kontrol etti. Leonun da her aldığı geri pasta rakip oyuncu dibine kadar gelince topa anca vurması beni deli ve tedirgin ediyor. FB maçında akıllanmamış sanırım. Nonda içinse en fazla oyuna son 20-30 dakika oyuna girip oynayacak gücü var. Bu sezon ilk 11de başlayıp iyi oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Gollerinin çoğu 2. yarı oyuna girip attığı gollerle. Çünkü kondisyonu anca o kdarını kaldırabiliyor.

Bu zeminde, zor şartlarda iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk 1-0 da olsa galip geldik. Tebrikler takımımıza. Keita da denizli maçında sahada olur bu gidişle

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gözümüz aydın.Fildişi elendi.Keita haftaya burada Maçtada 1 golü var Keita'nın uzaktan sol ayağıyla mükemmel.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gözümüz aydın.Fildişi elendi.Keita haftaya burada Maçtada 1 golü var Keita'nın uzaktan sol ayağıyla mükemmel.
    cidden nasıl bir goldür yahu o. güdümlü füzeyi yollamış

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    cidden nasıl bir goldür yahu o. güdümlü füzeyi yollamış
    Haftaya'da bizim adımıza yollasında azıcık bizde sevinelim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Haftaya'da bizim adımıza yollasında azıcık bizde sevinelim
    yollar yollar onun adı keita güdümlü füzeyide yollar golleride atar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gerçekten bende 2. kez tekrarını görünce farkettim. Direk kırmızı kartlık pozisyon. İyiki Ayağı kırılmadı.
    Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ormanlar kralı "Aslan" kükremiş, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" tek bi pençeyle alt etmiş bir hayvanı, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" asil bir duruş sergilemiş, timsah sürünmeye devam etmiş.

Timsah arkadaşım kıskanma (:

Maça gelecek olursak yorum yapmayacagım çok yorgunum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.

orada caner in bacağı lades tavuğu gibi kırılsaydı da aynı şeyleri söyleyebilecek miydin??

Nesil
    2007
    Yer
    34

Maç izlenmemiş ve müthiş senaryolar yazılmış.. Malesef dostum bu sefer tutturamadın. (:

İlk yarı istediğimiz baskıyı tam anlamıyla kuramadık. İkinci yarı ise gayet sağlam bastırdık ve golü bulduk. Ayrıca bu Nonda adamı sinir hastası eder, nasıl harcanır bu pozisyonlar algılıyamıyorum (:

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    orada caner in bacağı lades tavuğu gibi kırılsaydı da aynı şeyleri söyleyebilecek miydin??
    Lades tavuğu varsa bilemem ben lades kemiğini biliyorum.Ayağı kırılsa farklı bir şey.Ama isteyerek yapmadığının kanısındayım hala.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Ormanlar kralı "Aslan" kükremiş, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" tek bi pençeyle alt etmiş bir hayvanı, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" asil bir duruş sergilemiş, timsah sürünmeye devam etmiş.

Timsah kıskanmıyor zaten o ormanı yöneten avcının sorunu.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ancak Ahmet Arı'nın maçın devre arasında takım arkadaşlarına "Hakeme küfrettim, hakem beni atmakta haklıydı" dediği öğrenildi.
    Nasıl öğrenmişler çok merak ettim

Hakem dün akşam maçı çok etkiledi. Önce Ahmet'i attı. O dakikaya kadar takımda en çok mücadele eden adamdı zaten. Sonra saçma sapan fauller vermeye başladı Galatasaray lehine. Gaziantep 2. yarıda sadece Julio'yu kullanmak istedi ama hakem bunada izin vermedi. Julio 1-2 kere yerde kaldı devam ettirdi. Aynı pozisyon Galatasaray lehine oldu bu sefer faul çaldı. Ve eğer biraz yürekli olsaydı Zurita'ya kırmızıyı çıkarırdı. Adamın hayatını bitirecek gibi tekme atıyo kart yok. Zaten o dakikadan sonra kontrolunu kaybetti. Saçma sapan fauller vermeye başladı.

Galatasaray beklendiği gibi baskılı oynayacaktı zaten ama ilk dakikalarda eksik kalana kadar etkiliydi Gaziantepspor. Sonra Galatasaray Caner'le bastırdı. Geride oynadığında çok kötü oynuyo Caner. Öne çıktığında mutlaka ya asist yapıyo ya gol atıyo. Elano'nun çıkarılması zaten ayrı birşey. Nonda'nın morali bozulmuş gol kaçırıyo taraftar ıslıklamış çıkar artık onu. Elano'yu küstürme. En iyi oynadığı maçıydı herhalde ondada oyundan çıkarıldı. Galatasaray Baros'u çok arar demiştim ben sakatlandığında Jo geldi ama hala arıyo. Baros gibi presi ileride başlatamıyo Nonda veya Jo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle tebrikler.. Ben kariyerimde Sağ açık Ahmet'i yedek bekletiyorum. Gerçektede çok teknik yenetekli bir oyuncu. Ama hakeme küfrettiyse atılması doğrudur. umarım küfrederek atılmıştır. Maçın başında Antep'te iyi paslar yaptı etkili oldu. Belki Ahmet atılmasa golü bulabilirlerdi. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra bu oyun düzeni devam edemedi. Caner CSKA'da sol açık oynarken tekniği ve hızıyla beni büyüleyen bir oyuncuydu. Bence Ahmet'te Caner ile girdiği 2 pozisyonu kaybetmenin acısıyla ve hırsıyla hakeme birşeyler söylemiş olabilir. Yapılan penaltıda Zurita resmen topa tekme sallayım derken caner'in ayağını kırarcasına vurmuş. Penaltı %100 doğru. Penaltı olması için daha ne olmalı? Nonda konusunda ise bence gönderilmeli. Çünkü moral motivasyon olarak çöken bir oyuncu ve En geç sezon sonu gönderilmesi lazım. Hemde yaşlandı. Galatasaray'a daha yararlı olabilecek isimler gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allah belanı versin diyo bu çok açık şekilde belli. Ama Ahmet bişeyi atlamış. Küfür edeceğin zaman arkanı döneceksin. Hakem görmeden cameralara yakalanmadan dümdüz gideceksin. O zaman kart görmüyosun. Cezanda çok az oluyo.

Pozisyondan öncede Caner ona faul yapmıştı. Hakem onuda atladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir sefer çamur atmasanız şaşarım zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hahah yürü be Taylan .Taylan çok doğru diyor aslında.Aldığımız galibiyetin bile altında neler aranıyor .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bursaspor ile alakası olmayan bir konuya dahi bu yazılıyorsa artık başka bir şey demiyorum.Futbolda hakemler olmasaydı şu anki lig tablosu çoooook değişik olacaktı kesinlikle.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bursaspor ile alakası olmayan bir konuya dahi bu yazılıyorsa artık başka bir şey demiyorum.Futbolda hakemler olmasaydı şu anki lig tablosu çoooook değişik olacaktı kesinlikle.
    Bu arkadaşın mesajına yazılmış bir cevap o ;

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Vay be Türkiye'nin "Los Galacticos'u" 10 kişilik Antep'i zar zor yeniyor. . .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Bu arkadaşın mesajına yazılmış bir cevap o ;
    Ne güzel cevap vermiş,böyle şeylerle aşağılama yapabildiğimizi bilseydim akrepler ile ilgili ne güzel sözler,pankartlar koyardım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keita'nın mükemmel golünü buradan izleyebilirsiniz:

http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13998

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri