Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

10 71.43%
  • Gaziantepspor

3 21.43%
  • Beraberlik

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ 18. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gerçekten bende 2. kez tekrarını görünce farkettim. Direk kırmızı kartlık pozisyon. İyiki Ayağı kırılmadı.
    Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.

orada caner in bacağı lades tavuğu gibi kırılsaydı da aynı şeyleri söyleyebilecek miydin??

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    orada caner in bacağı lades tavuğu gibi kırılsaydı da aynı şeyleri söyleyebilecek miydin??
    Lades tavuğu varsa bilemem ben lades kemiğini biliyorum.Ayağı kırılsa farklı bir şey.Ama isteyerek yapmadığının kanısındayım hala.

Mesaj Yetkileri