Nasıl öğrenmişler çok merak ettim
Hakem dün akşam maçı çok etkiledi. Önce Ahmet'i attı. O dakikaya kadar takımda en çok mücadele eden adamdı zaten. Sonra saçma sapan fauller vermeye başladı Galatasaray lehine. Gaziantep 2. yarıda sadece Julio'yu kullanmak istedi ama hakem bunada izin vermedi. Julio 1-2 kere yerde kaldı devam ettirdi. Aynı pozisyon Galatasaray lehine oldu bu sefer faul çaldı. Ve eğer biraz yürekli olsaydı Zurita'ya kırmızıyı çıkarırdı. Adamın hayatını bitirecek gibi tekme atıyo kart yok. Zaten o dakikadan sonra kontrolunu kaybetti. Saçma sapan fauller vermeye başladı.
Galatasaray beklendiği gibi baskılı oynayacaktı zaten ama ilk dakikalarda eksik kalana kadar etkiliydi Gaziantepspor. Sonra Galatasaray Caner'le bastırdı. Geride oynadığında çok kötü oynuyo Caner. Öne çıktığında mutlaka ya asist yapıyo ya gol atıyo. Elano'nun çıkarılması zaten ayrı birşey. Nonda'nın morali bozulmuş gol kaçırıyo taraftar ıslıklamış çıkar artık onu. Elano'yu küstürme. En iyi oynadığı maçıydı herhalde ondada oyundan çıkarıldı. Galatasaray Baros'u çok arar demiştim ben sakatlandığında Jo geldi ama hala arıyo. Baros gibi presi ileride başlatamıyo Nonda veya Jo.