Şöyle Söyleyeyim Daha Batuhan'ın Adı Sanı Duyulmamışken Tanıyordum,Beşiktaş'ın Yaz Futbol Okulu'na Kardeşim Ve Kuzenim Gidiyordu Ve Batuhan'la Aynı Gruptaydılar(Bende Gidiyordum Ama Yaştan Dolayı Bir Üst Gruptaydım)
Benim Antremanlar Bunlarınkisinden Sonra Olduğu İçin İzlerdim Antremanlarını.O Zamanda Konuşurduk Kendi Aramızda O Yaz Okulunda Bile Bundan Çok Daha Yetenekli Çocuklar Vardı Ama Hocalar Aman Batuhan'a Oynayın Aman Batuhan'a Pas Atın Diye Bu Çocuğu Ön Plana Çıkarmaya Çalışıyorlardı...
O Yaz Okul'unda Bile Batuhan'ı 2'ye Katlayacak Çocuklar Vardı(Kardeşim Ve Kuzen'im Dahil.Zaten Beşiktaş Alt Yapıya Davet Aldı 2'side Ancak İstanbul'da Oturmadığımızdan Kardeşim Gidemedi,Kuzenimde Antalya'ya Taşındıklarından Bırakmak Zorunda Kaldı.Beni Soracak Olursanız Bende Davet Aldım Ama Sanırım Defans Oynadığım İçindiAnasını Satayım Yaz Okul'unda Defans Yoktu Hocalar İlk Gün Soruyor Herkes Nerede Oynuyor Diye Defans Diyen 2 Kişiden Birisiydim
Anasını Satayım Memlekette Herkes Forvet Zaten Demişti Hoca'nın Birisi
![]()
)
Ben Bile Bu Halimle Batuhan'ı Tutmakta Zorlanmıyordum(Arada Maç Yapıyorduk) Ve Tekrar Ediyorum O Zamandan Söylüyorduk Hocaların Şişirmesi Diye...
Ama Allah İçin Tek Bir İyi Özelliği Vardı Hocalar Oyunu Buna Yönelik Oynattığı İçin Bütün Toplar Buna Atılıyordu,Buda Haliyle Çok Şut Çeke Çeke Şut'unu Geliştirmişti...
Gençler Arasında En İyi Şut Atanlar Arasındaydı Ancak Diğer Yönlerden Çok Zayıftı.Bundan Çok Daha Yetenekli Gençler'e Buna Verilen Şanslar Verilse Çok Daha Hayırlı Olurdu Diye Düşünüyorum...
Bu Arada Sene Yanılmıyorsam 2004 Veya 2005'ti...
Daha Bu Beşiktaş Fulya Arazisini Satmadan Önce Fulya'da Oluyordu Bu Dediklerim