Galatasaray'ın Tottenham'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Dos Santos'u taşıyan uçak İstanbul'a indi
Galatasaray'ın Tottenham'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Dos Santos'u taşıyan uçak İstanbul'a indi
NTV Spor Dos Santos'un havaalanına gelişini gösteriyor şu anda. Geldiği gibi gitmez inşallah.![]()
Arkadaşlar ben genç kalecilerle yürüyeceğini düşünmüyorum. Diğer mevkilerde gençlerimiz iyi kale için aynı şeyi söyleyemem. Biz hücumda hiçbir zaman sıkıntı çekmeyiz, Nonda'nın gönderilmesi doğru karar. Leo Franco kesinlikle kalmalıydı ve kaldı. Hem artık kalede sabit birine ihtiyacımız var. Leo Franco kötü kaleci değil.
ben hala kewell ın kontratını dondurmaktan yanaıdım delgado ikna olduysa kewellda olurdu diye düşünüyorum türk santrafor zafer biryol umu alacaklarsercan pahalı halil yani gitti kim kaldı?
NTVSpor'daki yorumcu FM'de bu kadroyu yapamazsınız diyor![]()
evet dinledim.) Bence de zor yani.
![]()
Haldun Üstünel NTVsporda "Oyuncuların opsiyonları bizde" dedi. Gio'nun opsiyonu bizde onu biliyoruz da Jo'nunki de bizde sanırım, eğer bi dil sürçmesi olmadıysa.
haldun üstünel JO ve GİOVANİ DOS SANTOS'un OPSİYONLU olarak transfer edildiğini açıklamış.
leo nun gitmesini daha çok isterdim ama Nonda da gerçekten artık bitmişti takıma bişey katamıyodu ... Ama yinede içimde bi burukluk var sorunsuz efendi yedek klubesinde otursa bile sorun çıkarmayan iyi bi adamdı ya cidden üzülmedim desem yalan olur .. fazla duygusalım sanırım :P
Oh be opsiyonları bizdeymiş.İyi haber.
Bu çalışma ekibi geniş bir ekip.
Benim adın ön plana atılıyor ama bu konuda tek başıma değilim. Emeği geçen herkese teşükkür ediyorum.
Taraftarın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.
Tabi ki isim futbolcuların alınması iyi sonuçların alınması anlamına gelmiyor.
sahada gösetrecekleri performans gösterecekler.
Bu tranferlerin Satın alma opsiyonlarının bizim elimizde olması da kiralama yönteminin avantajının elimizde olması demek...
Ailenizden uzak kalıyorsunuz ama sonuçlarını alınca mutlu oluyorsunuz.
Bugün de taraftarımızla birlikte bu mutluluğu yaşıyoruz...
Haldun ÜStünel'in konuşması bu arkadaşlar... şimdi inanılmaz sevindim işte jo'nun opsiyonu yok die üzülüyodum süper oldu süper
''Yeter Haldun yeter..."
Galatasaraylı taraftarlar Giovani Dos Santos'un gelişiyle birlikte bir büyük coşku daha yaşadı. Atatürk Havalimanını dolduran taraftarlar Meksikalı yıldızı tezahüratlarla karşıladı. Giovani kadar, havalimanında ilgi gören bir başka isim ise Galatasaray Başkan yardımcısı Haldun Üstünel'di.
Sarı-kırmızılı taraftarlar coşkuyla karşıladıkları Haldun Üstünel'in yaptığı flaş transferler nedeniyle 'Yeter Haldun yeter..." tezahüratlarıyla havalimanını inlettiler.
satın alma opsiyonları da bu 2 transferin ne kadar isabetli ve geleceğe yönelik olduğunun AÇIK AÇIK İSPATIDIR ....
Uzatmamak lazım. Laf sıkıştırmamak lazım.
İyi transferler, satın alma opsiyonlarının olması en önemlisi. Tebrikler..
Semih kaya antep e kiralanmış
Genelde kız isterken ya başlık parası verilir ya da verilmez..
Başlık parası vermek istiyorsanız Yıldırım Demirören,
İkna edip üstüne para almak istiyorsanız Haldun Üstünel'i yanınızdan eksik etmeyiniz
Adamda nasıl bi ikna yeteneği vardır abicim. Haldun Üstünel Fotomaç'ın işine yaradı. Asparagas haberlerini arttırır artık Fotomaç.
Valla kiskanmamak elde degil.
Galatasarayda isi bittikten sonra Haldun Ustunel yoneticilere seminerler duzenlesin![]()
Yaa dün ne güzel transfer yapmış Dos Santos gelmiş hala daha Galatasaray taraftarı Fener'e küfür ediyo. Anlamıyorum bu ne nefrettir. Tamam bende fanatiğimdir. Biri birşey söylerse ana avrat dümdüz giderim. Ama bırak arkadaşım ya transferini yapmışsın babalar gibi Haldun Üstünel kapmış gelmiş adamları. Eğlenmene bak. Sen oyuncuyu karşılamaya gelmişsin rakibine küfür ediyosun.
İyi transfer yaptı Galatasaray başarılıda olur ligimizde. Ama şu sakatlık problemini atlatması lazım.
Aynı şeyi Fenerlisi de yapıyor, bizimkiler de yapıyor. Bunun düzelmesi mümkün değil gibi...
Nefret değil ki yanlış anlamışsın
Bu olay tamamen kıskançlık,çekememezliktir.Bunu tüm taraftarlar yapıyo
Zamanında bizde yaptık![]()
Ayrıca Satış opsiyonunun olmadığını söyleyenlere;
Herkesin Jô ve Giovani dos Santos transferlerinden sonra sevinmek yerine içine bir şüphe düşürmeyi seçerek merak ettiği, sözleşmelerin "satın alma opsiyonu" içerip içermediğine dair bugün birinci ağızdan, yani Haldun Üstünel'den bir açıklama geldi. Giovani dos Santos ile birlikte İstanbul'a ayak basan yöneticimizin söyledikleri oldukça net:
''Oyuncuları kiralama yoluna gittik. Sezon sonunda takıma yapacakları katkıya göre hareket edeceğiz. Transfer ettiğimiz oyuncuların satın alma opsiyonları bizde olduğu için avantajlıyız''
Hoşgeldin Giovani dos Santos, Hoşgeldin Haldun Üstünel!
Artık "Bu yönetim işini biliyor, içimiz rahat olsun" demenin vakti değil midir?
Gazeteciler bi anda masaya gelince Gio korktu çok komik bi manzaraydı ya![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bugün heryerde gs şoke olabilir diye haberler çıkmış yok dos santos meksikayla hazırlık maçlarına gidecekmiş beşiktaş ve at.madrid maçı zamanı falan bu seferde böyle kötülemeye çalışmışlar adamı ama zaten avrupadan topçluar çağrılmıyor böyle hazırlık maçlarına arjantin yedek takımlar çıkıyor saçma sapan haber yapıyolar..