Sayfa 166 / 1204 İlkİlk ... 661161561641651661671681762162666661166 ... SonSon
4,951 ile 4,980 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray'ın Tottenham'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Dos Santos'u taşıyan uçak İstanbul'a indi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

NTV Spor Dos Santos'un havaalanına gelişini gösteriyor şu anda. Geldiği gibi gitmez inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşlar ben genç kalecilerle yürüyeceğini düşünmüyorum. Diğer mevkilerde gençlerimiz iyi kale için aynı şeyi söyleyemem. Biz hücumda hiçbir zaman sıkıntı çekmeyiz, Nonda'nın gönderilmesi doğru karar. Leo Franco kesinlikle kalmalıydı ve kaldı. Hem artık kalede sabit birine ihtiyacımız var. Leo Franco kötü kaleci değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ben hala kewell ın kontratını dondurmaktan yanaıdım delgado ikna olduysa kewellda olurdu diye düşünüyorum türk santrafor zafer biryol umu alacaklar sercan pahalı halil yani gitti kim kaldı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

NTVSpor'daki yorumcu FM'de bu kadroyu yapamazsınız diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünel NTVsporda "Oyuncuların opsiyonları bizde" dedi. Gio'nun opsiyonu bizde onu biliyoruz da Jo'nunki de bizde sanırım, eğer bi dil sürçmesi olmadıysa.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

haldun üstünel JO ve GİOVANİ DOS SANTOS'un OPSİYONLU olarak transfer edildiğini açıklamış.

leo nun gitmesini daha çok isterdim ama Nonda da gerçekten artık bitmişti takıma bişey katamıyodu ... Ama yinede içimde bi burukluk var sorunsuz efendi yedek klubesinde otursa bile sorun çıkarmayan iyi bi adamdı ya cidden üzülmedim desem yalan olur .. fazla duygusalım sanırım :P

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh be opsiyonları bizdeymiş.İyi haber.

Bu çalışma ekibi geniş bir ekip.
    Benim adın ön plana atılıyor ama bu konuda tek başıma değilim. Emeği geçen herkese teşükkür ediyorum.
    Taraftarın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.
    Tabi ki isim futbolcuların alınması iyi sonuçların alınması anlamına gelmiyor.
    sahada gösetrecekleri performans gösterecekler.
    Bu tranferlerin Satın alma opsiyonlarının bizim elimizde olması da kiralama yönteminin avantajının elimizde olması demek...
    Ailenizden uzak kalıyorsunuz ama sonuçlarını alınca mutlu oluyorsunuz.
    Bugün de taraftarımızla birlikte bu mutluluğu yaşıyoruz...

Haldun ÜStünel'in konuşması bu arkadaşlar... şimdi inanılmaz sevindim işte jo'nun opsiyonu yok die üzülüyodum süper oldu süper

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

''Yeter Haldun yeter..."
    Galatasaraylı taraftarlar Giovani Dos Santos'un gelişiyle birlikte bir büyük coşku daha yaşadı. Atatürk Havalimanını dolduran taraftarlar Meksikalı yıldızı tezahüratlarla karşıladı. Giovani kadar, havalimanında ilgi gören bir başka isim ise Galatasaray Başkan yardımcısı Haldun Üstünel'di.

Sarı-kırmızılı taraftarlar coşkuyla karşıladıkları Haldun Üstünel'in yaptığı flaş transferler nedeniyle 'Yeter Haldun yeter..." tezahüratlarıyla havalimanını inlettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

satın alma opsiyonları da bu 2 transferin ne kadar isabetli ve geleceğe yönelik olduğunun AÇIK AÇIK İSPATIDIR ....

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    satın alma opsiyonları da bu 2 transferin ne kadar isabetli ve geleceğe yönelik olduğunun AÇIK AÇIK İSPATIDIR ....
    transferlere kötü demek isteyenler oyuncu kalitelerine kötü diyemeyecekleri için ordan vuruyolardı şimdi ordanda vuramayacaklar

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Yıl sonunu bekleyip görün, resmi ağızlardan opsiyon olduğuna dair bir açıklama yokki, diğer yakın kaynaklar ne derse desin, benim yakın kaynaklarımda yok diyor...
    Kaynakların seni kandırmış Mustafa
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Sheriff Misafir

Uzatmamak lazım. Laf sıkıştırmamak lazım.
    İyi transferler, satın alma opsiyonlarının olması en önemlisi. Tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Semih kaya antep e kiralanmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Kaynakların seni kandırmış Mustafa
    Ben sormuyorumki onlar söylüyor, genelde de doğru çıkıyor ne diyim.
    Adam hala açıklamalara inanma diyo Altında başka şeyler var diyor. Ne diyorum, o kadarına gerek yok diyor. Bende zaten 4 ay sonra öğreniriz işin aslını diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ben sormuyorumki onlar söylüyor, genelde de doğru çıkıyor ne diyim.
    Adam hala açıklamalara inanma diyo Altında başka şeyler var diyor. Ne diyorum, o kadarına gerek yok diyor. Bende zaten 4 ay sonra öğreniriz işin aslını diyorum.
    Ne adammış ya Belge göstersen inanmayacak
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Semih kaya antep e kiralanmış
    En doğru karar verilmiş.Bu kadar stoper bolluğunda forma şansı bulması imkansıza yakındı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Genelde kız isterken ya başlık parası verilir ya da verilmez..

Başlık parası vermek istiyorsanız Yıldırım Demirören,

İkna edip üstüne para almak istiyorsanız Haldun Üstünel'i yanınızdan eksik etmeyiniz

Adamda nasıl bi ikna yeteneği vardır abicim. Haldun Üstünel Fotomaç'ın işine yaradı. Asparagas haberlerini arttırır artık Fotomaç.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla kiskanmamak elde degil.

Galatasarayda isi bittikten sonra Haldun Ustunel yoneticilere seminerler duzenlesin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa dün ne güzel transfer yapmış Dos Santos gelmiş hala daha Galatasaray taraftarı Fener'e küfür ediyo. Anlamıyorum bu ne nefrettir. Tamam bende fanatiğimdir. Biri birşey söylerse ana avrat dümdüz giderim. Ama bırak arkadaşım ya transferini yapmışsın babalar gibi Haldun Üstünel kapmış gelmiş adamları. Eğlenmene bak. Sen oyuncuyu karşılamaya gelmişsin rakibine küfür ediyosun.

İyi transfer yaptı Galatasaray başarılıda olur ligimizde. Ama şu sakatlık problemini atlatması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aynı şeyi Fenerlisi de yapıyor, bizimkiler de yapıyor. Bunun düzelmesi mümkün değil gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yaa dün ne güzel transfer yapmış Dos Santos gelmiş hala daha Galatasaray taraftarı Fener'e küfür ediyo. Anlamıyorum bu ne nefrettir. Tamam bende fanatiğimdir. Biri birşey söylerse ana avrat dümdüz giderim. Ama bırak arkadaşım ya transferini yapmışsın babalar gibi Haldun Üstünel kapmış gelmiş adamları. Eğlenmene bak. Sen oyuncuyu karşılamaya gelmişsin rakibine küfür ediyosun.

İyi transfer yaptı Galatasaray başarılıda olur ligimizde. Ama şu sakatlık problemini atlatması lazım.
    Nefret değil ki yanlış anlamışsın

Bu olay tamamen kıskançlık,çekememezliktir.Bunu tüm taraftarlar yapıyo

Zamanında bizde yaptık

Ayrıca Satış opsiyonunun olmadığını söyleyenlere;

Herkesin Jô ve Giovani dos Santos transferlerinden sonra sevinmek yerine içine bir şüphe düşürmeyi seçerek merak ettiği, sözleşmelerin "satın alma opsiyonu" içerip içermediğine dair bugün birinci ağızdan, yani Haldun Üstünel'den bir açıklama geldi. Giovani dos Santos ile birlikte İstanbul'a ayak basan yöneticimizin söyledikleri oldukça net:
    ''Oyuncuları kiralama yoluna gittik. Sezon sonunda takıma yapacakları katkıya göre hareket edeceğiz. Transfer ettiğimiz oyuncuların satın alma opsiyonları bizde olduğu için avantajlıyız''

Hoşgeldin Giovani dos Santos, Hoşgeldin Haldun Üstünel!
    Artık "Bu yönetim işini biliyor, içimiz rahat olsun" demenin vakti değil midir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gazeteciler bi anda masaya gelince Gio korktu çok komik bi manzaraydı ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Gazeteciler bi anda masaya gelince Gio korktu çok komik bi manzaraydı ya
    Adam 21 yaşında korkması normal daha çocuk sayılır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yunus kıskandı bakıyorum da
    Yok abi öyle demek istemedim yani yaş olarak 21 olsada ufak tefek birşey korkabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bugün heryerde gs şoke olabilir diye haberler çıkmış yok dos santos meksikayla hazırlık maçlarına gidecekmiş beşiktaş ve at.madrid maçı zamanı falan bu seferde böyle kötülemeye çalışmışlar adamı ama zaten avrupadan topçluar çağrılmıyor böyle hazırlık maçlarına arjantin yedek takımlar çıkıyor saçma sapan haber yapıyolar..

Mesaj Yetkileri