1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Onların ben kalıplarına tükiriyim

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    Böyle çok bilmişlik yapan kızlara oldum olası gıcık olurum.Sınıf başkanının sınıfta yaptığı konuşmalara koptum ya.Yok ben 100 aldım sizinde almanızı istiyorum.Yok tahtaya soru yazmışmış yok ders anlatmaya çalışıyormuş.Hadi lan ordan derdim şayet ben o kızın sınıfından bir öğrenci olsam.Sana mı düştü öğrenciye ders anlatmak.Neyse yaramı deşti bu videolar eski anılarım depreşti.Bu kızların hepsini reklamcı olur yahu
    Şimdi bi cevap yazardım ama tartışma çıkacak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    yaz yaz farketmezben söylediklerimin arkasındayım.Tartışma çıkmadan konuşabiliriz.Tamamen o yazdıklarımda benim görüşüm.Katılmayabilirsin.Bugüne kadar böyle öğretmene yağcılık çeken ağlayan sızlayan ineklerden çok çektiğimi dile getirdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    yaz yaz farketmezben söylediklerimin arkasındayım.Tartışma çıkmadan konuşabiliriz.Tamamen o yazdıklarımda benim görüşüm.Katılmayabilirsin.Bugüne kadar böyle öğretmene yağcılık çeken ağlayan sızlayan ineklerden çok çektiğimi dile getirdim.
    Yahu sence bu yağcılıkmı ? Bi kız ağlıyor diğeri durumunu anlatıyor. bence sınıftaki konuşma %100 doğal. Yağcılık yapmak onların neyine zaten. Kaç yaşında çocuklar o yaşta yağcılık yapsa ne olucak. Kız zaten her sınavdan 100 alıyormuş 101 mi yapıcak hoca puanını

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Öğretmene soruşturma açılmışsa çok büyük ihtimal ceza alacak öğretmen çünkü okullarda böyle video çekip internette paylaşmak suç diye biliyorum geçen sene sınıf öğretmeni hep diyodu bize sınıfta ders sırasında bişey çekip internete koyarsanız ben ceza alırım filan diye.
    Zaten bu olaydaki tek suçlu hoca. Ama hoca bu videoyu çekmeseydi bu kadar akıllı kızlarımızın olduğunu bilemezdik.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

[quote=Nedvedmania;1642280]Yahu sence bu yağcılıkmı ? Bi kız ağlıyor diğeri durumunu anlatıyor. bence sınıftaki konuşma %100 doğal. Yağcılık yapmak onların neyine zaten. Kaç yaşında çocuklar o yaşta yağcılık yapsa ne olucak. Kız zaten her sınavdan 100 alıyormuş 101 mi yapıcak hoca puanını

Zaten senin de dediğin gibi küçük çocukların o kadar büyük bir not beklentisi olmaz.Ama burada çocukların amacı sınıfta sürekli ilgiyi üzerlerine çekmek olduğu anlaşılıyor.Sürekli sınıfa liderlik etme isteği,herkese kendi sözünü dinletme isteği.Tabi diğer öğrenciler kulak asmayınca hemen başlıyor ağlamaya zırlamaya ki öğretmenleri diğer çocukları uyarsın ve yine başkanımız kendi sözünü dinletebilsin.Bunun başka bir açıklaması olamaz.Hepimiz gittik ilkokula yapma şimdi o günlerini hatırla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    "Nedvedmania" kardeşim herkes seninle aynı fikirde olmayabilir..

Doğan arkadaşımıza bende katılıyorum..

Mesaj Yetkileri