Quote Originally Posted by snaru View Post
ya arkadaşım bana okuduğunu anlatmaktan bahsediyorsun. Git amerikada yaşa ozaman. Amerikadan buraya kargoyla getirmekten bahsediyorum. Kargo bedavaya mı getiriyor?Ayrıca Xbox garantisi değil o. Dnr, teknosa ve mediamrkt'te satılıyor fakat xbox garanti yok satan firmaların garantisi var. Yanlışlık olmasın. Ayrıca kimse kusura bakmasın onun vergiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa sadece fm'de olmazdı. Bu fiyat farkı. Ayrıca Steam'de mi gümrük vergisine takılıyor? Peki neden mw 2 avrupa fiyatı ile Türkiye fiyatı arasında 1-2 Tl fark var? Nese bunların bir önemi yok madem SI böyle birşey yaptı. Bence artık Turksportal'a yüklenmek yerine çalışmalarında yardımcı olalım.

zaten öyle bir fırsatı bulupta bu ülkede kalacak kimse yoktur bence ülkedeki yaşam şartlarına bakarsan!!
olay oyunu oradan alıp kargo vs. getirtip burada oynamak değil sadece aradaki fiyat farkı,doğru ya da yanlış emin olmasamda steam ülke içinde vergi veriyor fakat zavvi vermiyor. steam ilk kurulduğu günden beri ülke içinde satış yapıyor sanırım (pek dijital alışveriş yapmam da) yanlışmıyım?üstelik sadece fm ile ilgili değil bugün almak istediğin onlarca oyun türkiyede 80-90 liraya satışa çıkarken avrupada ortalama 17-25 € arasında fiyatlara satılıyor.bütün olay gümrükte alınan %25'lik lüks vergisinde bitiyor.neden artık ticaret yapmadığın belli bence,vergilerden bile bihaberken....saygılar...