Kayserispor
Galatasaray
Berabere
Dos Santos'u cikardi..Emre Colak girdi..
Santos çıktı Emre Çolak giriyor ?^?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Souleymanou cok onemli bir pozisyonu cikardi..
Ah ah, Emre Çolak çok net pozisyondu.
Yapma be emre nasıl atamazsın ya
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok ya, olmayacak, böyle biter bu maç.
Keita'da kacirdi bos pozisyonda..
Ah be keita ya of bu kadar pozisyon kaçırılırmı ya
ne biçim hakem bunlar![]()
Başlayacağım Caner'e şimdi, kamera şakası gibi ya...
Bitti mac 0-0..
caner erkin sabri'den kesinlikle çok daha kötü bir futbolcudur. bunu da bana söylettirdi caner. sabri bu adamdan çok daha akıllı yemin ederim. sanki ceza sahasında 10 tane hakan şükür var da sürekli saçma sapan orta yapıyor.
4 net pozisyon, genel olarak vasat bir maç çıkardık. Buna rağmen pozisyon bulup atamıyorsan bir puan iyidir deyip önümüze bakmak lazım.
Şu Bülent Tulun'un maç öncesi yorumlarına hastayım ya maçtan önce beraberlik çıkmaz iki taraftan biri kazanır bol gollü maç olur dedi bırak golü adam gibi pozisyon olmadı be nerdeyse.. Kayseri deplasmanından 1 puan iyidir demek isterdim fakat Emre Çolak onu atıcaktın ya..
Last edited by Aydin : 06.Şubat.2010 at 21:39 Reason: "ulan" yok
0-0 bitti. Maçın hakkı bu değildi.
Güzel oldu bu puan kaybı.TebrikLer Kayserispor'a.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ah Emre ah,ah Keita ah.Emre o pozisyonda topun dibine girse goldü.Keita'da daha aşağıdan vursa goldü ama olmayınca olmuyor.Puan kaybına tahammülümüz yok ama Kayseri deplasmanından 1 puan da kötü değildir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
biz bu ruhsuzlukla bu performansla devam edersek uefa da işimiz zor
Lucas Neill süperdi. Çok beğendim, Servet'le birlikte oynadığında Galatasaray defansı çok daha sağlam olacaktır ama golcü şu an için en büyük sorun...
Maçı izledim geldim maçın kaderini etkileyen temel faktör kesinlikle FORVETSİZLİK dir.başka bir açıklaması yoktur.bir sürü orta açtı takım yarısı dışarı gitti içeri gidenleride zaten aydın falan çok rahat uzaklaştırdı çünkü santrafor yok..
ne derseniz deyin bence takım çok kötü değil eğer bir forvetimiz olsa 2 tane rahat gol atardık maçı tamamen tv den izleyenler farketmiştir zaten...
Söylenecek çok şey var ama tek söylüyeceğim Elano ve E.Çolak'ın pozisyonlarından birini gole çevirmeliydik.Kendi beceriksizliğimizden ve beklerin dandikliğinden puan kaybı yaşadık.H.Balta ve Sabri'yi özledim..
Allah Allah ne biçim bir mantaliteye sahipsin ? 10 kişi bırakırken iyimiş, bırakıcak tabi bırakmazsa Yalçın gibi "kasap" oyuncular sayesinde 4564541 sakata sahip oluyoruz. Kırmızı kart gösterdi diye artık Galatasaray lehine düdük çalmasın mı hakem ?
Hakem bugün kötüydü, ama ondan daha kötüsü yan hakemler tam anlamıyla faciaydı. Nerden buldular acaba böyle hakemleri
Maçın hakkı beraberlikti.
Top bir orda bir burda oynandı.
Kayserispor inanılmaz performans gösterdi, yavaş oyuncusu yoktu sanki sahada. Zevkli bir mücadele oldu.
Üst sıralarda yer alan iki takımın da 2şer puan kaybetmesi bizim açımızdan güzel oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dos Santos mudur nedir hemen Kayseriden uçağa bindirip göndersinler adamın daha topu alacak gücü yok... Canerde aynı 5kere orta açıyım derken dışarı gitti top..Sezonun en önemli maçlarından biriydi olmadı beraberlik...