Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

8 29.63%
  • Galatasaray

11 40.74%
  • Berabere

8 29.63%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Cangele'nin penalti pozisyonu tartisilir gibi sanki.Mecburi olarak internetten takip ediyorum ama TV'den bakinca daha net anlasilir..
    Yok ya uyanık penaltı olsun diye kendini adamın üstüne atıyor İstese çok rahat dığer taraftan çalım atardı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Cangele'nin penalti pozisyonu tartisilir gibi sanki.Mecburi olarak internetten takip ediyorum ama TV'den bakinca daha net anlasilir..
    Bence penaltı, hakem onu veremedi hemen arkasından Saidou'nun pozisyonu uydurdu.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Lucas Neill Mutlak bir golü önledi
    O pozisyonu Emre Gungor onledi yanlis gormediysem..

Dos Santos'u cikardi..Emre Colak girdi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Santos çıktı Emre Çolak giriyor ?^?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Souleymanou cok onemli bir pozisyonu cikardi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ah ah, Emre Çolak çok net pozisyondu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yapma be emre nasıl atamazsın ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yok ya, olmayacak, böyle biter bu maç.

Keita'da kacirdi bos pozisyonda..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ah be keita ya of bu kadar pozisyon kaçırılırmı ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ne biçim hakem bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başlayacağım Caner'e şimdi, kamera şakası gibi ya...

Bitti mac 0-0..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

caner erkin sabri'den kesinlikle çok daha kötü bir futbolcudur. bunu da bana söylettirdi caner. sabri bu adamdan çok daha akıllı yemin ederim. sanki ceza sahasında 10 tane hakan şükür var da sürekli saçma sapan orta yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4 net pozisyon, genel olarak vasat bir maç çıkardık. Buna rağmen pozisyon bulup atamıyorsan bir puan iyidir deyip önümüze bakmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu Bülent Tulun'un maç öncesi yorumlarına hastayım ya maçtan önce beraberlik çıkmaz iki taraftan biri kazanır bol gollü maç olur dedi bırak golü adam gibi pozisyon olmadı be nerdeyse.. Kayseri deplasmanından 1 puan iyidir demek isterdim fakat Emre Çolak onu atıcaktın ya..
    Last edited by Aydin : 06.Şubat.2010 at 21:39 Reason: "ulan" yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

0-0 bitti. Maçın hakkı bu değildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel oldu bu puan kaybı.TebrikLer Kayserispor'a.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kayseri'yi 10 kişi bırakırken iyi.Ayrıca her maçta hakeme şikayet ediyosun tek başına.Büyütecek bişey yok.
    İyi diyen kim ? Bi önceki mesaja bak istersen. 2 takım a da haksız fauller veriyor dedim. Hem bize hemde Kayseriye faul olmayan yerde faul verdi faul olan yerde vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ah Emre ah,ah Keita ah.Emre o pozisyonda topun dibine girse goldü.Keita'da daha aşağıdan vursa goldü ama olmayınca olmuyor.Puan kaybına tahammülümüz yok ama Kayseri deplasmanından 1 puan da kötü değildir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

biz bu ruhsuzlukla bu performansla devam edersek uefa da işimiz zor

Lucas Neill süperdi. Çok beğendim, Servet'le birlikte oynadığında Galatasaray defansı çok daha sağlam olacaktır ama golcü şu an için en büyük sorun...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maçı izledim geldim maçın kaderini etkileyen temel faktör kesinlikle FORVETSİZLİK dir.başka bir açıklaması yoktur.bir sürü orta açtı takım yarısı dışarı gitti içeri gidenleride zaten aydın falan çok rahat uzaklaştırdı çünkü santrafor yok..

ne derseniz deyin bence takım çok kötü değil eğer bir forvetimiz olsa 2 tane rahat gol atardık maçı tamamen tv den izleyenler farketmiştir zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söylenecek çok şey var ama tek söylüyeceğim Elano ve E.Çolak'ın pozisyonlarından birini gole çevirmeliydik.Kendi beceriksizliğimizden ve beklerin dandikliğinden puan kaybı yaşadık.H.Balta ve Sabri'yi özledim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Maçı izledim geldim maçın kaderini etkileyen temel faktör kesinlikle FORVETSİZLİK dir.başka bir açıklaması yoktur.bir sürü orta açtı takım yarısı dışarı gitti içeri gidenleride zaten aydın falan çok rahat uzaklaştırdı çünkü santrafor yok..

ne derseniz deyin bence takım çok kötü değil eğer bir forvetimiz olsa 2 tane rahat gol atardık maçı tamamen tv den izleyenler farketmiştir zaten...
    Doğrudur.Fakat birde şu var.A.Madrid karşısına da buna yakın bir kadro çıkacağına göre iyi defans yapsak bile şu anlayışla gol bulmamız zor gözüküyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kayseri'yi 10 kişi bırakırken iyi.Ayrıca her maçta hakeme şikayet ediyosun tek başına.Büyütecek bişey yok.
    Allah Allah ne biçim bir mantaliteye sahipsin ? 10 kişi bırakırken iyimiş, bırakıcak tabi bırakmazsa Yalçın gibi "kasap" oyuncular sayesinde 4564541 sakata sahip oluyoruz. Kırmızı kart gösterdi diye artık Galatasaray lehine düdük çalmasın mı hakem ?

Hakem bugün kötüydü, ama ondan daha kötüsü yan hakemler tam anlamıyla faciaydı. Nerden buldular acaba böyle hakemleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın hakkı beraberlikti.

Top bir orda bir burda oynandı.

Kayserispor inanılmaz performans gösterdi, yavaş oyuncusu yoktu sanki sahada. Zevkli bir mücadele oldu.

Üst sıralarda yer alan iki takımın da 2şer puan kaybetmesi bizim açımızdan güzel oldu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Dos Santos mudur nedir hemen Kayseriden uçağa bindirip göndersinler adamın daha topu alacak gücü yok... Canerde aynı 5kere orta açıyım derken dışarı gitti top..Sezonun en önemli maçlarından biriydi olmadı beraberlik...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by malakaci View Post

kardeş bence tam tersi: ortada forvet yokken gidip saçma sapan orta yapan oyuncuların(başta caner.) basiretsizliğinden ve garip heyecanından kaybettik. bir de mehmet topal. . . ne diyeyim sana be mehmet topal ya...

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri