Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

8 29.63%
  • Galatasaray

11 40.74%
  • Berabere

8 29.63%
1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kayseri'yi 10 kişi bırakırken iyi.Ayrıca her maçta hakeme şikayet ediyosun tek başına.Büyütecek bişey yok.
    Allah Allah ne biçim bir mantaliteye sahipsin ? 10 kişi bırakırken iyimiş, bırakıcak tabi bırakmazsa Yalçın gibi "kasap" oyuncular sayesinde 4564541 sakata sahip oluyoruz. Kırmızı kart gösterdi diye artık Galatasaray lehine düdük çalmasın mı hakem ?

Hakem bugün kötüydü, ama ondan daha kötüsü yan hakemler tam anlamıyla faciaydı. Nerden buldular acaba böyle hakemleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Allah Allah ne biçim bir mantaliteye sahipsin ? 10 kişi bırakırken iyimiş, bırakıcak tabi bırakmazsa Yalçın gibi "kasap" oyuncular sayesinde 4564541 sakata sahip oluyoruz. Kırmızı kart gösterdi diye artık Galatasaray lehine düdük çalmasın mı hakem ?

Hakem bugün kötüydü, ama ondan daha kötüsü yan hakemler tam anlamıyla faciaydı. Nerden buldular acaba böyle hakemleri
    Keita'nın abarttığını kartlık bişey olmadığını düşünüyorum bu mentaliteye sahibim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Keita'nın abarttığını kartlık bişey olmadığını düşünüyorum bu mentaliteye sahibim.
    Ehh, doğru aslında bir pozisyona bakarak yorum yapanların mantalitesine sahip olduğunu unutmuşum kusura bakma.

Hakan'ın baştan beri atılacağı belliydi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

En önemlisini unutuyosun birde Fenerlisin

Mesaj Yetkileri